Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 the road olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aquila said: La vita è bella kesinlikle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 zevkler tartışılmaz tabi ama ben -bizi ayıran nehir -shawshank redemption -hayat güzeldir filmlerinin son sahnesinde hep koparım. Babam ve Oğlum tabi en uç örnek,o filmden daha beter beni koparacak film olabilir mi,bilmiyorum? Başka düşünecek olursam yenilerden Abim'de çok izlenmedi galiba ama bence duygusal bir filmdi. Bir de şu Türkiye'yi terk edip Yunanistan'a gitmek zorunda kalan Rumların anlatıldığı Rembetiko filmi vardı,o filmde de şerefsiz yönetmen bayağı bir gözyaşı akıtmama neden olmuştu,bulabilirsen tavsiye ederim. Aklıma gelirse yazarım,yüzbin film izlemişimdir de ilk an da aklıma gelmiyor başka ne yazabilirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 revolutionary road(imdb) böyle ilişki fln sinirlerimi çok bozmuştu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1273235/ Kahrolursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 the road direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Aha...CANIM KARDEŞİM,izle,kesin salya sümük ağlarsın. Başrollerde Tarık Akan ve Halit Akçatepe var. Bir de Tarık Akan ve Fikret Hakan'ın ARKADAŞ. Her iki film de muhteşem filmlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ağlatmayan ama kahreden diğer bir seriden; unfaithful barda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 GERGE said: El laberinto del fauno Beni ağlatmış tek film. kesinlikle bu ya, ben hiçbi film, dizi falan da ağlamaklı olmam. bu müthiş etkilemişti beni. (bide alakasız bi durum ama scrubs biterken de hüzünlenmiştim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ben yüzüklerin efendisinin savaş sahnesinde duygulandım gözlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ya bi git allah aşkına yaaaa hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bunu izliyorsun, sonra tavsiye edenden başlayıp izleyen aklına, yedi ceddine küfür edip bitiriyorsun. Kahretmekle kalmaz aynı zamanda silkler, fantazi bile yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 çetintaş aşk kadar onursal, kahramansal şeyler de beni duygulandırıyo niye öyle dedin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ya yok saygı duyarım,yanlış anlama ama bana çok komik geldi ve samimiyetle kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 piyalepiyale said: Ben yüzüklerin efendisinin savaş sahnesinde duygulandım gözlerim doldu. Elflerin öldüğü yerde ben de epey üzülmiştim Helm's Deep'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 izlemediysen eşkıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 izlediysen balalayka. sonra da mutluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cindrella man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 milyon dolarlik bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancksunamunmt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 More Than Blue - Hüzünden öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Türkan Şoray - Azap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NcG1DgXq9dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 evet ya,selvi boylum,al yazmalım da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Carlito's Way bi de 25th hour geldi aklıma ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar