Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşimi/partnerimi aldatıyorsam onun da beni aldatma hakkı var."şeklinde mi düşünüyorsunuz?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

yani ben eveti işaretlemek zorunda kaldım ama işaretlerken kendime bir tiksinti geldi. mesela kendimi aldatılan kişi yerine koydum sanki "bana ne bana ne ben de aldatcam o zaman" demişim gibi hisettim. tersini düşündüm bu sefer de "ben seni aldattım, sen de beni aldat barışalım" demiş gibi hisettim kendimden soğudum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de insanları doğru bir şekilde kendisiyle yüzleştirmiyor işte böyle garip bir rol biçiyor. kendimden soğudum derken o hayalimde canlanan kişiden soğudum yoksa ideal koşullarda bu anketi cevaplamadan geçmem gerekirdi uygun cevap olmadığı için.

yine de anket görünce dayanamıyor lanet olsun
Sosyal ağlarda paylaş

bisürü şey yazdım, sonra trollden korktum sildim lol.

eşimi partnerimi aldatıyorsam, zaten kendisi pek pipimde değildir, ister aldatsın ister aldatmasın umrumda değil.

eşimi partnerimi aldatmıyorsam, kendisi gayet umrumdadır, aldatırsada büyük ihtimal hırs yapıp benimde aldatmaya hakkım var diye düşünmek yerine ayrılıp, daha doğru birini ararım.

hm bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

aldatma nası oluyo lan. diyelim biri beni aldattı, sonra ben de kendimde onu aldatma hakkı buluyorum. da ben onu aldatmış olmam ki. o zaten beni aldatarak yoluna gitmiş oluyo. bu durumda ben aldatmış sayılmam.
taraflardan biri aldattıysa ötekine hayırlı işler olur, aldatmak olmaz o
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman olaya şöyle bi boyut katayım.
şimdi sen eşini/partnerini aldatıyosun ama çaktırmıyosun,gidipte vicdan yapmıyosun.
aslında olay şöyle gelişmiş,eşin/partnerinde seni aldatıyomuş da senin de ruhun duymuyomuş.karşılıklı oldu bu olaylar.

şimdi sen gidipte,iyi oldu iyikide aldatmışım o beni aldatmış sonuçta mı dersin,ulan beni nasıl aldattı mı dersin
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

aldatma nası oluyo lan. diyelim biri beni aldattı, sonra ben de kendimde onu aldatma hakkı buluyorum. da ben onu aldatmış olmam ki. o zaten beni aldatarak yoluna gitmiş oluyo. bu durumda ben aldatmış sayılmam.
taraflardan biri aldattıysa ötekine hayırlı işler olur, aldatmak olmaz o

yok hocam, bir şey çökertmedi fede.
Bizim çevremizde çok var örneği. adam kamyon şoförü,rusya'ya girip çıkıyor,e rusya'ya girip çıkarken demek ki başka yerlere de girip çıkıyor.bu salak aynı filmlerdeki gibi rus hatunlarla foto koleksiyonu yapmış.karısı bulmuş...eee,,hala evliler,hala adam rusya'ya gidip geliyor ve muhtemelen koelksiyona da devam ediyor. üstelik eğitim durumu ile alakası yok.karı-koca eğitimli olan tanıdıklar da var da anlatmayayım. Yani biri aldattıysa olay bitmiştir tezi bence doğru değil.Aldatmanın nedeni adamın ya da kadının partnerinin/eşlinin pipisinde ya da kutusunda olup olmamasıyla ilgisi yok arkadaşlar.aldatma bence hayvani bir refleks.
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

o zaman olaya şöyle bi boyut katayım.
şimdi sen eşini/partnerini aldatıyosun ama çaktırmıyosun,gidipte vicdan yapmıyosun.
aslında olay şöyle gelişmiş,eşin/partnerinde seni aldatıyomuş da senin de ruhun duymuyomuş.karşılıklı oldu bu olaylar.

şimdi sen gidipte,iyi oldu iyikide aldatmışım o beni aldatmış sonuçta mı dersin,ulan beni nasıl aldattı mı dersin

güzeeel :P
mevzulardan biri de bu zaten.eğer eşini veya partnerini aldattığı halde vicdan yapmayan kadın veya erkek eşinin ya da partnerinin kendisini aldattığını öğrenince üste çıkıp olay mı çıkarır yoksa "ulan ben de aynı şeyi yaptım, çok fazla arıza yapmayayım" mı diye düşünür?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...