Chastor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150289427657843 gün geçmiyorki bir viral daha yapılmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hazir adam islanmisken kurekle girisicen buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 arko ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi şunları doğal yapamıyorsanız hiç yapmayın. böle viral değil berbat reklam oluyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 en kötü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 (td)tık, olmamış çocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ne gomükh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 - biz bir viral istiyoruz. adam yıkansın. - tamam yapalım. - süper. abi of. bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 valla bıkkınlık geldi dasaanın arkasındayım. 1- profesyonel kamerayla amatör kamera efekti vermeye çalış 2- ara sıra etraftaki kişileri göster gerçekten oluyormuş gibi laf at 3- ??? 4- profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ohahaha montajin basitliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi şu viral reklamlardaki "fake değilmiş gibi" yapılan rol beni öldürüyor. uzun bi süredir hiç izleyemiyorum. açtım adam "hadi olm hadi" fake bi şekilde dedi direk kapattım. allah belalarını versin viral reklamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tipler falan da öle ya "abi kızlara bakmasana" -ama kızları uzun uzun çekelim- genelde tr'de bunları çekenler bildiğin salak yalnız. hani böle bişi yapacak olsa arkadaki ses daha davudi bi ses olur ve "hadi lan hadi" gibi bişiler der. kameranın duyabileceği ama alçak sesle "muahau teyzelere bak laa" gibi bişler der. ik hatun -ki oradaki gibi olmaz- gelip baksa da hatunlar güzel olsa saçma bişiler der. öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 beyler tamam reklam öldü. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/14889/yayinlanmayan-nazo-reklami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar