Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

- Galibiyete çok kanmayalım, GS hala iyi değil.

- Melo 10 numara oynadı, sürekli top kesti, süper gol attı, stoperlik bile yaptı.

- Muslera'ya çok iş düşmedi, şutlar zaten cılızdı, golde de yapacağı bir şey yoktu.

- Sercan iyiydi geçen haftanın aksine.

- Elmander çok sağlam adam, bu adam 11 başlasın artık. 3 defa daracık yerde 3-4 oyuncu arasından çıktı. Bizim türklerden birine topu verip o sınırları çizsen tek başına taşmadan top süremez orada, adam 3 kişi çalımladı.

- Baros istekliydi ama yalnız kaldı. Bi Baros-Elmander ikilisi çok şık olabilir ileride.

- Penaltı penaltıydı, ama kırmızı çıkmayabilirdi, artniyetli hareket olduğundan çıksa da olur, ama ben olsam vermezdim.

- Ortasahada, hele en güçlü yer dediğimiz yerde sağlam açık var, 3-1den sonra biraz güçlü bi rakip olsa 3-3 olurdu o maç. Her topu rakibe atar mı bi takım? Her pas mı isabetsiz olur?

- Selçuk İnan ilginç şekilde rezaletti bugün. Adamın her pası rakibe, hiç top kapamadı. ETkisiz elemandı, penaltıyı da atsın bi zahmet.

- Ujfa göbekte kalsın, iyi işte adam stoper olarak. Şu anki takımda Baros-Elmander çifti için Eboue kesilebilir gibi gözüküyor.

- hazırlık maçlarından beri her maç yazıyorum, böyle taktik olmaz, ya çift forvet oynarsın ya da tek forvetin arkasına bi 10 numara koyar onla beslersin. 4 defans 2 libero arasına bi tek Baros'u salıp hadi aslanım aradan gol at diyoruz, olur mu öyle şey? Korkunç bir açık var Barosla gerisinde oynayanlar arasında.

- Riera daha hazır değil. Kumaşı iyi, belli. Ama adam çok top kaybetti, batırdı. Biraz daha sabredilmesi lazım. Gördüğüm kadarıyla şimdilik 1-2 hafta daha sabredilebilir, yerine Engin oynar, ileride de Elmander Baros ikilisi izleriz.

- Beklere habire ileri çıkın demiş Terim. H.Balta için çok güzel bir gelişme bu, ama çakılı oynaya oynaya nasıl ileri çıkılacağını unutmuş, o bölgede çok top kaybetti, atak öldürdü. Bunu biraz çalışıp adam ederse güzel olur. Hala çok iyi değil ama idare eder işte.

- Sabri sağda kalsın.

- Penaltı sırasında atış yapılmadan 2 oyuncu içeri koşuyo bi gsli bi samsunlu. gs'Li yanlış görmediysem Melo ve Selçuk daha topa değmeden 3 metre içeride, o yüzden tekrar şarttı.

- Geçen senenin ölü toprağı atılamamış, rakip gol atar atmaz bir panik oluyor, taktiği falan unutup hurra körleme saldırıya geçiyoruz, disiplin falan kalmıyor, bunun düzeltilmesi lazım. Böyle panik olunmaz.

- Sarp, bela mısın başımıza arkadaş
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

şu penaltı kırmızı kartın videosu var mı ya. yarım yamalak tekrarını yakalayabildim tv'de abuk subuk bir açıdan.. kaleci gayet yandan geçmek yerine üstüne gidip vuruyo gibi geldi ama tabii emin olmak için adam gibi birkaç açıdan izlemek lazım

hah evet ligtv'de varmış. şimdi böle penaltı verilince illa ki tatsız oluyo. şimdi bir şey var ama şu pozisyon 1-1'ken olsa çıngar çıkar, %100 penaltı demek de kolay değil ama verilince niye verdin demem. çünkü kaleci büyük gerizekalı. napıyorsun yani. hayır bi de amacının vurmak olduğu belli çünkü vurunca kolu açılıyor, koluyla net vuruyor/itiyor yani. "hadi yürü işine ne itiraz ediyon" diye.

bi daha düşündüm de net haketmiş mal kaleci. başka yoruma gerek yok yani. kırmızı kart olmasa da olur gayet, sarı verilebilir ama oradan sonra önemi yok zaten 3-1 olacak maçta ha 11 ha 10 kişi kalmış samsun, ne fark eder? 11 kişiyle 2 şut atmışın maç boyu, o dakkadan sonra 2 gol mü atacan?
Sosyal ağlarda paylaş

sercan'ın hareketine çok şaşırdım doğrusu, helal olsun. elmander de ayağını raket gibi kullanıyor şutlarının çok düzgün olduğunu gösterdi yine, galibiyeti getirdi. ağır olmasına rağmen adam geçip topa basıyor falan ama oynayacaksa çift forvet çıkmamız lazım tek oynaması zor.

penaltı %100 penaltı bu arada, ağlayanlar olmuş doğal olarak ama nafile. ha kırmızı kart verse de vermese de kimse bir şey diyemez zira topsuz oyunda bu tip hareketlerin cezası direk kırmızı kart. özellikle avrupa'da bu sezon başlar başlamaz 5-6 maçta gördük böyle olayları, bu sene pek tolerans tanınmıyor böyle şeylere. olması gereken de bu.
Sosyal ağlarda paylaş

samsunda ikamet eden biri olarak samsun'a sempatim var.
fenerbahçe'liyim.

galatasaray'da elmander'i çok beğendim, bu adam ilk 11'de başlamalı.
onun dışında riera'yı da beğendim ben, bazıları pek beğenmemiş, net adam.

ilk yarı samsun felaketti, iki pas yapamadı, fakat galatasaray da kötüydü, fark gelmeliydi ama olmadı.

ikinci yarı elmander'in golüne kadar samsun gayet iyi oynadı, net pozisyona giremedi ama oyunu gs'nin sahasına yığabildi, pozisyon vermedi rakibe.

gs'nin ikinci golü çok klastı gerçekten, sahalarda görmek istediğimiz gol tiplerinden. sercan'a da ayrıyeten tebrikler.

3-1 olduktan sonra bilmiyorum gs rölantiye mi aldı ama samsun çok pozisyon buldu, yetenek olsa biraz daha, gole çevirebilirlerdi, ama çok pasiftiler.

samsun'un gol pozisyonunda bance sarp'a pası veriyor fakat sarp neredeyse kaybediyordu topu, yani akıllı olan adam ya gelişine vurur ya da biraz hızlı atik olup topu kaptırmazdı, güzel bir gol olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...