Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.sengokugame.com Yeni Paradox stratejimiz. Çok güzel olmuş, sabahtan beri başından kalkamıyorum. Diplomasi aşırı önemli, daha ordu-ekonomi dengesini pek sağlayamadım ama. İlk fırsatta satın alacağım, isteyen varsa sonra multi yaparız ondan sonra, bir kere de single kazanayım da oyunu. Böylr oyunlar da olmasa konsollar dünyayı ele geçirecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Guzel ama bence expansionlar ve patchler ile biraz daha zenginlestirilmesi lazim. Mesela Crusader Kings'de surekli olarak cocuklar ile ilgili karar vermemiz gereken eventler cikar, onlarin nasil yetisecegini falan belirleriz. Sengoku'da ise simdiye kadar cocuklarin gelisimine hic bir etkim olmadi. Bir tek kim ile evleneceklerini belirleyebiliyorum. Yine de Paradox oyunlarini sevenlerin hosuna gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sandım... Değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Oyunu biraz daha oynadim ve su an icin diger Paradox oyunlarina gore cok sig geldi. Sebepleri: - Research yok. Paradox'un research olayina gercekci yaklasimi goz onune alindiginda, bu zaman dilimi ve bu cografyada research olmamasi mantikli, ama neticede bir eksiklik. - Ticaret yok. - Bir toprak ele gecirildigi anda isgalci klana geciyor, baris anlasmasi ile tescil ettirmeye gerek yok. Baris anlasmalarinda sadece uc secenek var: White Peace, bir tarafin digerine rehine vermesi, bir tgarafin digerinin vassali olmasi. - Alliance yok, onun yerini "plot" ismindeki mekanizma almis. Plotlar tek seferlik saldiri muttefikligi gibi gorulebilir. Fakat savunma icin biriyle muttefik olmak mumkun degil. - 3 cesit asker var; suvari, piyade ve tufekciler(ancak belli bir tarihten sonra tufekler gelince ortaya cikiyorlar). - EU'daki infamy, prestige vs. gibi seyler yerine sadece honor var. Honor toplamak da cok sorun olmuyor. - Cok az event ve decision var. Ozellikle oyunun CK gibi karakter agirlikli oldugu dusunulurse buyuk eksiklik. Fakat Paradox bir sonraki patch ile yeni eventler eklenecegini soyledi. - Bir takim dengesizlikler var. Mesela kucuk bir klan ile oyunu kazanma sansiniz hemen hemen hic yok. Buyuk klanlar herkesi yutuyorlar. Gerci bu konuda da buyuk ihtimalle yakinda bazi degisiklikler yapilacak. Elbette Paradox zamanla bir suru patch ve expansion cikarinca oyun simdikinden cok daha guzel bir hale gelebilir. Ama su an icin oyundan pek memnun kaldigimi soyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paradox un eskiden sorunu patch olurdu ama Eu3 ten sonra gördükki oyunları hep eksik yayınlıyolar patch+exp gelmeden adam olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ben bunu oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 evet ben de 1500'e kadar oynadım ve bana da bayağı sığ geldi, research tamam olmaz kabul ama neden 2-3 çeşit asker? eu rome gibi 6-7 yap bari. karakterler kendi kendilerine trait mrait alıyorlar ama event, decision hiçbir şey yok. öyle max speed'de harita boyuyorum. sanırım oynadığım en kötü paradox oyunu olacak, eu rome'u bile geçer gibi. yama kurtarmaz, okkalı expansion lazım ama satamaz bir taneden fazlasını görecek kadar şu haliyle. ck2'de böyle hands-free olursa karakterler yandık ki ne yandık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 CK'ye Westeros modu kurun beyler CK2 çıkana kadar keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 1518, vaktimin %90'ı harita boyamak, %10'u boyadığım haritayı dağıtacak vali aramakla geçiyor. benden önce hızlı boyayan bir adamla çarpışma rotasındayım. savaşlar kim hızlı kavalye yığdı sadece. levy'leri değiştiremiyorsunuz fix 2250 çıkıyor her yerden ilk 10 yıldan sonra. cidden paradox elinden çıkan en kötü oyun olmuş, diğer kötü eu rome idi. bu onu geçmiş. nasıl 7,5 vermiş yayınlar hayret ettim. 5-6 verdikleri victoria bundan 100 kat iyi bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar