goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 flatout benzeri, aslında ondan da iyi olabilir, böyle vurmalı kırmalı, mümkünse adam ezmeli (::o) GÜNCEL oyun var mı? artık pek yapılmıyor gibi. destruction derby türü olur, en son kalan kazansın türü olur. adamları sağa sola ittirdikçe puan veren olur. içimizdeki canavarı çıkarsın, bir de bir seneden eski olmasın. pek derdimi anlatamadım ama kusura bakmayın. arama da yapmadım hatta heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Tam olarak aradigin sey degil ama Burnout'daki takedown yarislari sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Street Fighter'da öyle bi ara ara vardı lan. tartaklardık arabayı. ne güzeldi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: bir de bir seneden eski olmasın. şunu demesen çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya gecen senr cikan bi oyun vardi. binalari patlatip arabalarin ustune falan dusuruyodun, hatta poweruplari 3lersen pistin yolunu falan degistiriyodun, hiz etkisi yuksek olan bi oyundu ama ismi gelmio aklima poffff edit: split secondmus. siddetle oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ps2 test drive'in oyunu vardı. Tam amerikan tarzı demolition-derby'ler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ^^ split second Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 single degilde multiplayer oynuycaksan eger(kisaca korsan almiycaksan) blur var mario kart gibi ama gercek arabalarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 p.a.m. var post apocalyptic mayhem ama çok kötü oyun tahsiye etmem sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 eski olabilir ya, bir seneden eski derken carmageddon TDR demeyin diye demiştim. ekran kartıma küfür etmek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Carmageddon Reincarnation derdim ama daha çıkmadı. Eskileriyle idare et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 he yenisi geliyomuş lan iyi bu! split second deneyeyim ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sonuç? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 beğenemedim abi. fazla konsolvari geldi. sadece tuşa basıyosun helikopterden bişiler düşüyo falan. kafamla yenemedim araçları. işaret çıkınca tuşa bas! gibi geldi. oysa ben araçları inatlaşıp, kanırta kanırta bankete itmek mümkünse direğe gömmek istiyordum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yani alınmanız için söylemedim, tam aradığım şey bu değildi manasında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 blur sarabilir. bi dene istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 blur'un multisi güzel evet. biz landan oynuyorduk arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 destruction derby gibi bişey çıkmadı çıkmayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 prototype oyna sen hocam en iyisi :) kaldırıp kaldırıp vurursun arabaları yere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l5-bMYc0v34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar