oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 öncelikle baslık buramı olmalı bilemedim simdi 7 arkadas toplanacagız bir yer bulmamız lazım lokasyonlar besiktas-taksim civarında İçerde müzik calmamalı yada cok kısık olmalı Tıkıs tıkıs olmamalı yani yer dar masa cok olmasın Masa olmalı yani böyle armutlu flan sedirli sacma sapan yerler degil ektralar wi-fi koltuk olursa rahatlı acısından belki olabilir ulasımı bulması kolay olursa iyi olur özel odalı bir yer flan biliyorsanız cok efsane oabilir yani böyle gruplara oda verebilen bir yer flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 demeyeyim dedim de starbucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ya onu denedikte cok soguk dediler -soguk derken bildigin derece olarak sogukmus- bide müzik calıyor büyük masaları da dolu olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kafka var boş oluyo genellikle 2. katında ki karşılıklı koltuklar. müziğin sesi fazla gelirse söylüyosunuz kısıyolar. ev gibi güzel bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hmm baktım güzel gibi duruyor bunu not alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 urban var orada da pek sesli müzik yok gerçi dışarıda ki masaları kaldırdıktan sonra içerisi çok kalabalık oluyo mu bilmiyorum ama orası da güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 hmm bura cok hosuma gitmedi resimlerden ama bana kalırsa ilk yere gideriz yoksa onlar götürür aklımda bir yer olsunda kararsızlık anları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 D&D oynayacaklar abi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 özel odalı kısmını atlamışım bak ben. kafkanın 2 üstünde sinema salonları var. 30-40 tl cvarı bişeydi. baya bi oda size ait ister film izle ister kareoke yap ister oyun oyna. wi-fi var mı emin değilim ama sorarsınız eğer giderseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Dalga gecmeyiz ya gidin oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ben dalga gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Geçilir, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 sinirlendirmeyin olum zaten oynayamıyom birde frp oynuyo die dalga gececekler /summon pit fiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kallavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yoklan gecin hak etmişim ben bunu yukardaki kriterlere bak tam frp oynamalık ne desem bos caps vermedikce aksini ispatlayamam onu da veremem patinin nasıl mekan oldugu belli http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0907/shoot-me-shoot-me-llama-alpaca-demotivational-poster-1247239359.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mihrimah Sultan nargilesi de iyidir, özel oda falan yok ama özel oda için kafe ka olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mihrimah Sultan tıkış tıkış. Erken saatte giderseniz Limonlu Bahçe var, Galatasaray Lisesi'nden Tophane'ye iner gibi yapıyorsunuz, Fransız Sokağına döneceğiniz yerde sağda. Akşam giderseniz oturacak yerler geniş olsa da kalabalık oluyor ve güzel yerler kapılmış oluyor, gitmeyin. Hafta içi giderseniz Sanat'ın alt katları boş ve sakin olur, oda tarzı zaten ama sanat müziği çalar, rakı içesiniz gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oldun said: Masa olmalı yani böyle armutlu flan sedirli sacma sapan yerler degil.. wi-fi.. ekip şişman ve asosyal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 en acisi da saatlerce o masaya bi kiz ugramiyacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 En güzeli Dorock oraya gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar