2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
angara angara (help)
luniz linkini fln bulabilcen mi bana ya onun
gerci bu huun'un dedigi otel guzele benziyor...
gerci bu huun'un dedigi otel guzele benziyor...
ostimde ki teknokenti bende bilmiyorum bi ankaralı olarak sdf
abi shit ya bileti alcaktim tam, telefon caldi, 5dakka bile konusmadim geldigimde indirimli bilet tukenmisti :( gidis donus 100e halletcektim lan negzel
bilkent denmiş de bilkentten ostime gidiş geliş kolay değil gibi sanki.
araba yoksa biraz uğraştırır
araba yoksa biraz uğraştırır
ulustaki otellerde kal ulaşımı kolay istiyosan.
daha oteli ayarlamadim da biletleri alabildim anca
simdi ankara esenboga'dan ostim'e nasil gidebilirim?
bide ostim'de isim bittikten sonra ankara'da napablirim :) 1gun ankara da olcam 23'u sabahi donuyor olcam izmire...
simdi ankara esenboga'dan ostim'e nasil gidebilirim?
bide ostim'de isim bittikten sonra ankara'da napablirim :) 1gun ankara da olcam 23'u sabahi donuyor olcam izmire...
bilkent odtü teknokent'e yakın, Ostim'de teknokent mi varmış ya ilk defa duyuyorum ? Hangi firmaya gidiyosun açık adres var mı?
hakkatten varmış yauw http://maps.google.com/maps/place?um=1&ie=UTF-8&q=ostim+teknokent&fb=1&gl=tr&hq=ostim+teknokent&hnear=0x14d347d520732db1:0xbdc57b0c0842b8d,Ankara&cid=16690248799236455886
hakkatten varmış yauw http://maps.google.com/maps/place?um=1&ie=UTF-8&q=ostim+teknokent&fb=1&gl=tr&hq=ostim+teknokent&hnear=0x14d347d520732db1:0xbdc57b0c0842b8d,Ankara&cid=16690248799236455886
burasi acik adres
ODTU Teknokent Ostim Merkezi Uzayçağı cad. 76. Sok.
esenboga'da indim diyelim nasi ulascam buraya?
ODTU Teknokent Ostim Merkezi Uzayçağı cad. 76. Sok.
esenboga'da indim diyelim nasi ulascam buraya?
taksiye bin dicem saçma olcak.havaalanından havaşa bin işte,merkezi bi yere git,aşti falan filan.ordan odtüye gidicem de dolmuşların yerini gösterirler.
ha ankara bilgim bu kadar :D dediğin yerin odtü teknokenti olduğunu varsayıyorum
ha ankara bilgim bu kadar :D dediğin yerin odtü teknokenti olduğunu varsayıyorum
abi hicbi fikrim yok ki
dediklerinize gore odtu teknokent ile ostim ayri yerler sanirim?
dediklerinize gore odtu teknokent ile ostim ayri yerler sanirim?
abi dediğin yer organize sanayi bölgesi :D kaynakçımı olmaya gidiyon napıyon.ilk defa duydum bende orda teknokent olduğunu
yeni sanayii bölgesi evet ostim. hurdacılar felan var. yani sürekli gezerim diyemiycem de orda hiç odtü teknokent'e rastlamadım. odtü teknokent'i boşver, teknokent'e rastlamadım.
acaba adresi veren kafadan sallayıp odtü teknokent'i ostim'de mi hayal ederek yazdı?
odtü'deki teknokent odtü'de çünkü hehe, bilkent'e de yakın.
acaba adresi veren kafadan sallayıp odtü teknokent'i ostim'de mi hayal ederek yazdı?
odtü'deki teknokent odtü'de çünkü hehe, bilkent'e de yakın.
ve gene gel bende kal diyen yok.
Bone abi orda görünüyo cidden :D
Odtü
Odtü
is gorusmesine mi gidiyon lan, nabican angarada.
ankarada olsam gel kal derim de değilim.
ilginç ostim'de açmış adamlar demek ki, ilk defa duymuş oldum.
ilginç ostim'de açmış adamlar demek ki, ilk defa duymuş oldum.
ostim
http://i.imgur.com/eAfBw.jpg
abi evet buraya gitmem lazim iste :)
akila is gorusmesi hacit yep
Öne çıkan mesajlar