Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angara angara (help)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gimat'la ostim arasında bir otel var, ostim otel diye. bp benzinliğinin içinde. 96-01 arası kaldım o otelde, gayet güzel ve temiz bir oteldir. hala duruyor mu bilmiyorum yerinde ya da kaliteyi bozmuşlar mıdır bilmem.

biraz pahalıya gelebilir ama hem istediğin yere nokta atış, hem de temiz bir otel.

DUUUURR: yanlış hatırlamışım. otelin adı gimat, benzinlik shell :P
Mesaj tarihi:
Esh said:

aynı topic daha önce açılmış mıydı yoksa maktrikste dalgalanma mı var?

ben acmistim angarada nerde galim die, bide ustune event yaptiydik sevgili patigillerle :D
Mesaj tarihi:
abi shit ya bileti alcaktim tam, telefon caldi, 5dakka bile konusmadim geldigimde indirimli bilet tukenmisti :( gidis donus 100e halletcektim lan negzel
Mesaj tarihi:
daha oteli ayarlamadim da biletleri alabildim anca

simdi ankara esenboga'dan ostim'e nasil gidebilirim?

bide ostim'de isim bittikten sonra ankara'da napablirim :) 1gun ankara da olcam 23'u sabahi donuyor olcam izmire...
Mesaj tarihi:
bilkent odtü teknokent'e yakın, Ostim'de teknokent mi varmış ya ilk defa duyuyorum ? Hangi firmaya gidiyosun açık adres var mı?

hakkatten varmış yauw http://maps.google.com/maps/place?um=1&ie=UTF-8&q=ostim+teknokent&fb=1&gl=tr&hq=ostim+teknokent&hnear=0x14d347d520732db1:0xbdc57b0c0842b8d,Ankara&cid=16690248799236455886
Mesaj tarihi:
taksiye bin dicem saçma olcak.havaalanından havaşa bin işte,merkezi bi yere git,aşti falan filan.ordan odtüye gidicem de dolmuşların yerini gösterirler.

ha ankara bilgim bu kadar :D dediğin yerin odtü teknokenti olduğunu varsayıyorum
Mesaj tarihi:
yeni sanayii bölgesi evet ostim. hurdacılar felan var. yani sürekli gezerim diyemiycem de orda hiç odtü teknokent'e rastlamadım. odtü teknokent'i boşver, teknokent'e rastlamadım.

acaba adresi veren kafadan sallayıp odtü teknokent'i ostim'de mi hayal ederek yazdı?
odtü'deki teknokent odtü'de çünkü hehe, bilkent'e de yakın.
  • Yeni Oluştur...