Magnum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 öncelikle söylemeliyimki, konunun nereye açılacağını bilemedim. donanıma mı acsam dedim fakat mp3 player için alacağım için buraya açmaya karar verdim. iyi, güzel, sesi net veren bi kulak içi kulaklık tavsiyesi istiyorum. normal kulaklıklar olsa fikir yürütebileceğim şeyler var sennheiser olsun plantronics olsun vs ama kulak içiler hakkında hiç bir fikrim yok. neyse, istediğim özellikler şunlardır kulaklıktan. - Cok iyi bi ses verme/iletme/duyurma kalitesi olacak. (müziği dinlerken vay be şu seslerin güzelliğine bak dedirtecek) - Kablosu kopmayacak (dandik bi şey olmasın plx) - kulaklığı bağlayacağım alet ipod touch 4g (fakat spor yaparken vs sorun yaratıyor, daha minimal bir şey alacağım muhtemelen) - kulak içi olacak ve dışarıya ses vermemesi önemli, aynı şekilde dışardan da sesi içeri duyurmassa güzel olur. - fiyat aralığı 100 ila 200tl arasında olursa memnun olurum. (tabi referans, ön bilgi almak adına başka kulaklıklar koyarsanız da inceleyebilme fırastım olur) teşekkürler, tavsiyelerinizi bekliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yaklaşık 4-5 ay sennheiser cx300i kullandım http://lafamuzik.com/images/sayfalar/sennheiser_cx-300.jpg 120 tl civarı bişeye almıştım. telefonun kendi kulaklıgından sonra buna geçince ne güzelmiş dedim. 1-2 hafta önce kaybettim bunu. bi daha da o kadar para vermek istemediğimden geçen gün gittim teknosadan philips she3570 aldım http://im1.shopmania.org/files/p/m/657/philips-she3570bl~1844657.jpg inanır mısın sennheiserdan daha iyi ses veriyor. bende mi bişey var la diyip arkadasa da test ettirdim. daha önceden o da diğer kulaklığımla müzik dinlemiş biriydi. o da şaşırdı daha iyi ve yüksek ses verdiğine. özellikler basları yoğun, dolu ve seslerin ayırt edilmesi çok iyi. sennheiser da alamadığım sesleri bu kulaklıkla alınca vay be buralara hiç dikkat etmemiştim dedim. ses yalıtımı da bir o kadar iyi çıktı. dışarıya zaten ses vermiyor. kısaca eksiği yok artısı var. sennheiserın daha yüsek modellerini denemedim şahsen ama şişirilmiş balon olduğuna birinci elden kanaat getirdim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 O fiyata en iyi şu üçünden biri gider: http://www.meelec.com/Clarity_Series_CC_51_Ceramic_In_Ear_Headphone_WT_p/ep-cc51-wt-mee.htm http://www.sennheiser.co.uk/uk/home_en.nsf/root/private_headphones_classic-line_cxseries_502743 http://www.amazon.com/t-JAYS-Noise-Isolating-Earbuds-Gloss/dp/B00409ZV3I 200 civarına eline geçer hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 O Sennheiser'da Philips'de var bende. Dolandırılmışsın, Sennheiser'ın taklit ya da defolu, hasarlı ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 valla ben darty'den aldım. darty'de sahtesini satıyosa artık yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Öyle görünüyor. O Philips'ler çünkü her ne kadar dinlenebilir olsalarda kaliteli değiller. Dağcılık filan yaparken nasıl olsa dağa taşa sürtünüp kopacaklar diye kullanılır ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ucuz kulaklık istiyorsan bundan iyisi yok: http://www.meelec.com/MEElectronics_M9_Hi_Fi_Sound_Isolating_Earphone_p/earphone-m9-bk-mee.htm 100 dolarlık kulaklık performası veren, CX300'den filan iyi ilginç bir kulaklıkç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 cx300-ii bende de vardı, tamam yalıtımı çok iyidi ama ses kaliteside öle çok iyi değildi. Orjinaldi benimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 zaten iyi bir kulaklık değil o. ama bu philips'den daha iyi. Kendim denedim ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 şu meelec i alsak ne kadar zamanda geliyor türkiye'ye bi de site güvenilir midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Pati'den iki kişi aldı tavsiyemle, ikisi de çok iyi olduğunu (çok kavramı fiyatına göre tabii, high-end Jays değil elbette ama 100 dolarlık IEM'lerle aşık atıyor) söyledi sonra. İkisine de ulaşmış 10 gün içinde. Benim de bir hafta filan sürmüşrü almam. PTT ile geliyor ama çok para verip Fedex filan istemezsen. PTT epey kötü bir şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 http://www.amazon.com/MEElectronics-M9-BK-Hi-Fi-Sound-Isolating-Headphones/dp/B0038W0K1G Burda da 18$, kargo hangisinde ucuz olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 JAYS t-JAYS şu güzelmiş, beğendim. (şekil şemal olarak diğerlerinden daha hoş duruyor, henüz diğer özelliklerini incelemedim) bi de amazon, ebay falan 2. plan olarak düşünüyordum. ilk olarak buralara bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Dediklerimin arasından sadece Sennheiser'ı Türkiye'de bulursun ama. Yurt dışından almak gerekiyor IEM alacaksan, Türkiye'de iyi modellerin sayısı 10'u geçmez ve yabancı piyasanın iki katı fiyata satılırlar. Türkiye'den bunu buldum sadece işsizlikten senin için arayıp =) http://www.sanalmarketim.com/urun/6048ee14d956219c3bc47ce70d95709d/SENNHEISER-CX-400-II-Precision-Kulakici-Kulaklik--(Siyah) Yurtdışından o Jays'ı almanı öneririm sana. Kargo konusunu kafamdan söyleyemem abi. İkisi de PTT en ucuz kargoda. Ekle sepete gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sennheiser cx 880i'nin jack'ini kırmanın verdiği üzüntü ile yeni kulaklık arayışına girdim. akg k350 düşünüyorum. nerden getirtebileceğimizi bilen birileri var mıdır buralarda? ebay, amazon falan baktım ama türkiyeye yollamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi mutlaka head-fi.org dan arastir. Ben cok arastirdim 180 dolara V-Sonic GR07 aldim ve INANILMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yoğun bas sevmiyorsanız audeo pfe öneririm. çok berrak bir ses alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Arkadaşlar Herkese Merhaba, Bir kulaklık var etrafta çok görmeye başladım ya da algıda seçicilik bilemiyorum. "beats by Dre" Kullanan var mı? Nasıl olduğuna dair görüş bildirebilecek? Şimdiden çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Beats by Dr.Dre için pazarlama harikası diyorlar. Sıradan 40 dolar bandındaki kulaklığı alıp, süsleyip, marketing çekip (Lady Gaga için falan modelleri var ki hakkaten şık) kitliyolarmış 300 dolara ama hiç kullanmadım tabii. Kulaktan dolma bilgi aktardım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi bu bahsettigim forumda (head-fi.org 'un) piyasadaki tum kulakliklari birlikte degerlndirmisler teker teker tek topic altinda reviewlarini bulabilirisniz. Gercek hi-fi manyagi adamlar hazirlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bence de öyle. Yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 beats tamamen elektronik muzik için bas ağırlıklı kulaklık uretiyor. minimal house, dubstep falan iyi gidiyor ama cok anlamsız pahalı. AKG veya bayer dynamic de bakılabilir o fiyat aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.meelec.com/Clarity_Series_CC_51_Ceramic_In_Ear_Headphone_WT_p/ep-cc51-wt-mee.htm Gergeyi dinledim bundan aldım. 9 gün oldu daha elime ulaşmadı ulaşsın hakkındaki düşüncelerimi yazacağım sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 PTT yapmıştın sanırım, bu aralar gelmesi lazım öyleyse. PTT yine de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kulaklıkta gergeye güvenin ya işi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar