Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.arabist.net/storage/post-images/Arab%20Spring.JPG?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1316086156446 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Raze said: tebrik ettiğim adamın kim olduğunu biliyorum, sen son seçimde oyunu kime attığını biliyor musun? böyle bir mesaj, altında başka sebepler yatsa bile (eğer yatıyorsa) doğru bir harekettir. Doğru bildiğini yapacan, doğru yapanı takdir edecen. bende böyle. Ben son seçimde oyumu Güneş Erkul'a attım. Kim olduğunu biliyorum. Söylediklerinin gerisi de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 arkadaşlar evime tayyip heykeli veya heykelciği almak istiyorum (bütçeme göre). satılan veya yapılan bi yer biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tuh napsak internette benimle ayni fikri paylasmayan biri var. sasirtici tabi boyle bir durum. neyse Gunes Erkul iyiymis, ozellikle 19 mayis 2011 tarihli yazisi bayagi iyi ama senin oyunun ona gittigine emin misin? hedef sasmista cogu akpnin eline dusmus sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yok,ben azınlıkta kalan bir düşünceye sahip olduğumun farkındayım. gitmez güneş erkul'un oyları başkasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gider, gitti hatta da bosver, seni ikna edene kadar tayyibi kemalist yaparim. hem herkesin inandigi seyi savunmasi gerektigini dusunup, hem de gercekciligi on planda tutmak gerektini dusunmekte benim celiskim. yapacak birsey yok neyse konuyla ilgili; gazzenin cok ekmegini yediler, dibini de siyirmak istemesi normal. sehit haberleri alisildik seyler, prim yapmaz. prim > no prim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ya bu kadar saçma bi konu mu olur... TR sadece güneydoğudaki sehitlere mi önem vermeli.. TR büyük bir ülke. Unutmayın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 TR büyük bir ülke. Lol. Güleceğim yoktu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kendi evladına sahip çıkamayan ülkenin karınca kadar değeri yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Türklere yaranmak zordur... Kim gelirse gelsin başa hep bi kusur bulunur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Accolade said: kendi evladına sahip çıkamayan ülkenin karınca kadar değeri yoktur ya o evladına kast eden,türkiye dışında biyerlerden yollanıyorsa üstümüze?aptallık olmaz mı içerde boş boş debelenmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kendi evladına gayet güzel sahip çıkıyor. zorunlu vatani görevleri geçersek ki onlara da iyi bakılıyor ama tsk askerine iyi bakıyor ve kolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar