cetintas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Onu bunu geç hergün teroristlere hadi dağdan inin serbest kalıcaksınız diyerek gaza getirip bizi o teroristlerden koruyan askerleri hapse atmak asıl . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 En büyük fiyasko teröristleri davullu zurnalı karşılayıp , portable mahkeme kurup ayaklarına sermektir. Ama bizim halkımız aptal unutup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://eglendirmedairesi.files.wordpress.com/2009/10/anti.jpg çağırdım, birazdan gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tags: güneydoğu,israil,pkk,liberman,destek,şemdilli,şehit /exit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sam said: http://eglendirmedairesi.files.wordpress.com/2009/10/anti.jpg çağırdım, birazdan gelirler. "Cok klise artik bunlar. Yeter biktik sizin sehit konuşarinizdan. Konusmayin. Kendilerine dikkat etmiyorlar, oluyorlar surekli, tafrasini biz cekiyoruz. Alisin artik." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 argumentum ad şehidum iwin kartı değil, önce onu anlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tam sg-1 kafası klişe başlık ve sıfır içerik napıyoruz bu threadde birbirimize laf mı geçiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Söyleyecek sözü olan yazıyor, olmayan okuyor, başlığı ve içeriği sallamayan zaten konuya hiç girmiyor, bazıları da "napıyoz bu tridde, laf mı geçiriyoz birbirimize?" diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 türkistan da da çinliler bir çok uygura eziyet ettiler o zaman neredeydik. birisi türk değil müslüman yardım ediyoruz ama diğeri müslüman değil ama türk yardım etmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 niye sildin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mayın, pusu gibi şeyler adi şeyler. Kafa kafaya çarpışılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 mevzide çatışmada ölüyorsa ölsün ama mayınla ölmesin demek ne ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kafa kafaya çarpışınca askerimize bir şans tanınıyor kendisini savunmak gibi, pusu kurulunca mayın konunca yapacak birşeyi kalmıyor ve tabiri caiz ise boku bokuna ölüyor, lafı başka yerlere çekme boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kaldı ki gerilla savaşının amacı zaten o, düzenli ordu yok bari pusu kuralım, arkadan vuralım, zaaf kullanalım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 pusu kurdurtmamak için de istihbarat mayın için de adam gibi teçhiatın olması lazım. önlenebilir şeyler, ama göz ardı edilen şeyler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Yapılanlar Gazze kurtarcılığına soyunmak değil ortadoğu'daki ana figür haline gelmeye çalışmak. İzlenen politika başarıya ulaşırsa ortadoğunun karar mekanizması haline gelicek Türkiye. Sadece Gazze ile uğraşılmıyor farkettiyseniz,aynı zamanda Libya,Suriye ve Mısır'da da faliyetler mevcut... Ayrıca Gazze ile uğraşmazken de şehit veriyorduk doğuda yine veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Zaten israil için de gün doğdu o konuda. Zaten pkkya yardım ediyordu şimdi rahatça medyada söyleyebiliyor pkkya yardım edeceğiz diye. Bu iş sırf israile yaradı gazzeye falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 İpler geriliyor,İsrail'in tek güvencesi arkasındaki Amerika desteği biz neyimize güvenip açık açık atar yapıyoruz bilmiyorum... Ancak askeri güç olarak kürdan gibi çiğneriz İsrail'i,yani isterse gerçekten o yardım gemilerini savaş gemileri eşliğinde götürür Tayyip oraya... Yalnız çok da önemi yok konuya dönersek dediğim gibi bu polika "bence" Gazze kurtarıcılığından çok ortadoğuda söz sahibi olmak, hatta 1. güç olmak çabasından ileri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yanlış anlama ama askeri güç olarak kürdan gibi çiğneyemeyiz kimseyi.iş o noktaya gelmez zaten ama gelirse bizi kürdan gibi çiğnerler.olaya 10m lik israil olarak bakmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Eline silah alıp Başbakan mı savaşacak güneydoğuda. Bende bunu anlamıyorum. Siyasi irade orduya her türlü desteğini verir gerisini asker halleder. Ayrıca ortadoğudaki boşluğu bir lider edasıyla türkiyenin doldurması çok güzel olur, başarılınabilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 1-) Biz nato ülkesiyiz israil değil. 2-) Askeri güç olarak biz İsrail'in oldukça üzerindeyiz. 3-) İsrail arkasında dünyanın en büyük askeri gücü olan Amerika'yı barındırıyor. 4-) Orta Doğu'da İsrail'i kimse sevmiyor biz nispeten daha sevilen bir ülkeyiz. Başta da zaten ben dedim ki İsrail amerikaya güveniyor,ancak herhangi bi sebepten dolayı ipler gerilirse ne olur ne biter bilmiyorum, zaten işin savaş noktasına geliceğini zannetmiyorum ama ufak tefek çatışmalar olursa kaybedicek tarafın İsrail olucağını düşünüyorum. DipNot: Türk ordusu dünya üzerinde baya bi ülkeyi kürdan gibi çiğneyecek güce sahip ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 uluslararası ilişkiler uzmanlık ister benimde sadece köşe yazarı ve uzmanlardan dinlediğim daha çok. amerika ortadoğuda masaya oturcak kimsesi kalmadı nerdeyse israil hariç sudileri geçin zaten.ortadoğuyu israil hiç yönetemez zaten baş düşman.bu bölgeyi birtek türkiye abilik yapabilir.çünkü elleşmezlerse irana gider iran alırsa dümeni çatlatır israil ve amerikayi dolayısıyla çin bile nasiplenir. abd ninde işine gelen türkiye bu noktada yane abd diyoki türkiye 5 kazanır ama bende 10 kazanırım,iran olursa bişi kazanamam. bilmem katılırmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 1000 galatasaraylı bence 10000 israilliyi yok eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar