Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa Avrupa Ligi | Beşiktaş - M. Tel Aviv : 15 Eylül - 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

totalde 5 kişi alıntı yapmış yorumumu. yapılan tüm alıntılara atılan cevaplar da tarafımdan yazılsa en az 2 haftadan başlayan cezalarla ödüllendirilirdi:)

ama güzel seviyorum bu muhabbet ortamını, ezikçe yorum yapıp maç sonrası alıntı kasmalarını. beşiktaş çok şanslıydı, rakip orta açmayı başarsa güzel goller bulabilirdi. erken çözüldüler önümüzdeki maçlara bakıcaz.

bir de maçta şehitler ölmez denildi? neyin şehiti bu?!
Sosyal ağlarda paylaş

5 gol falan güzel de , bu orta saha ve kanat düzeniyle beşiktaştan en fazla lig 3.sü olur. 3 pas yaparak , top bizdeyken hücuma kalkamıyoruz , bildiğin kontra-atak takımı olmuş çıkmış beşiktaş. attığımız goller de rakip hatalarından.

orta sahada "3gen" yapıp "al-ver" yapmadan beşiktaştan ne köy olur ne kasaba , anca ilçe oluruz (ertem şenerleştim)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

totalde 5 kişi alıntı yapmış yorumumu. yapılan tüm alıntılara atılan cevaplar da tarafımdan yazılsa en az 2 haftadan başlayan cezalarla ödüllendirilirdi:)

ama güzel seviyorum bu muhabbet ortamını, ezikçe yorum yapıp maç sonrası alıntı kasmalarını. beşiktaş çok şanslıydı, rakip orta açmayı başarsa güzel goller bulabilirdi. erken çözüldüler önümüzdeki maçlara bakıcaz.

bir de maçta şehitler ölmez denildi? neyin şehiti bu?!

http://www.youtube.com/watch?v=AXb1_BjwWg0
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

O üçgenleri, beşgenleri kendi cezasahamızda kuruyoruz ancak, o da Fernandes'in rahatlığı yüzünedn, adam orda pas yapıyo, çalım yapıyo falan.

ne yapsın , boşa çıkan , boşa koşu yapan adam var da o mu atmıyor. necip bu sene 2 maçtır en kötü oyuncusu takımın , allah sonunu hayır etsin 1 kez defanstan gelip fernandese veya orelyoya kendini gösterip pas almadı. simao quaresma ikisi birden olmuyor ayrıca. simao geçen sene kanadına inanılmaz yardım ediyordu , bu sene sahada dolaşıyor , haliyle bekler de ileri çıkamıyor. çok kötüyüz çok , nerden tutsan elde kalıyor takım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...