Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 alves orta alan uefaya bildirilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 nobre mk2 adam, inş biraz düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Pektemek, gol demek. Kendine güveni gelse oynamaya başlasa, yetenekli olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 q7 ye bak herkez spor tek tip çıkıyor adam yine çekmiş kırmızı paltalonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fena opmusuz, sevindim valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 arkadaşlar eduya biraz zaman verin ben kefilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bu sene actığım her topicde farka gidecez allahın izniyyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yapma yaa valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Llama said: q7 ye bak herkez spor tek tip çıkıyor adam yine çekmiş kırmızı paltalonu adam kral çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Polyushka said: Llama said: q7 ye bak herkez spor tek tip çıkıyor adam yine çekmiş kırmızı paltalonu adam kral çünkü Bütün taraftarlar 1er TL verip şunu alalım, röportajlarda bunu tksın quaresme: http://farm1.static.flickr.com/29/51519638_6b899a7d1c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fenerliler yine yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yeni uyandım daha 5-1 çok güzel skor.. Girdiği nerdeyse tüm pozisyonları gole çevirmiş beşiktaş bu da önemli bir şey.. Tebrikler cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi edu ne kazma bi heriftir,bildiğin takımda sırıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kötü oyunla 5-1 iyi skor.q7 cidden bu takıma fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 rüştü de güzel oyununu golle süslemis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 totalde 5 kişi alıntı yapmış yorumumu. yapılan tüm alıntılara atılan cevaplar da tarafımdan yazılsa en az 2 haftadan başlayan cezalarla ödüllendirilirdi:) ama güzel seviyorum bu muhabbet ortamını, ezikçe yorum yapıp maç sonrası alıntı kasmalarını. beşiktaş çok şanslıydı, rakip orta açmayı başarsa güzel goller bulabilirdi. erken çözüldüler önümüzdeki maçlara bakıcaz. bir de maçta şehitler ölmez denildi? neyin şehiti bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ağlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 5 gol falan güzel de , bu orta saha ve kanat düzeniyle beşiktaştan en fazla lig 3.sü olur. 3 pas yaparak , top bizdeyken hücuma kalkamıyoruz , bildiğin kontra-atak takımı olmuş çıkmış beşiktaş. attığımız goller de rakip hatalarından. orta sahada "3gen" yapıp "al-ver" yapmadan beşiktaştan ne köy olur ne kasaba , anca ilçe oluruz (ertem şenerleştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: totalde 5 kişi alıntı yapmış yorumumu. yapılan tüm alıntılara atılan cevaplar da tarafımdan yazılsa en az 2 haftadan başlayan cezalarla ödüllendirilirdi:) ama güzel seviyorum bu muhabbet ortamını, ezikçe yorum yapıp maç sonrası alıntı kasmalarını. beşiktaş çok şanslıydı, rakip orta açmayı başarsa güzel goller bulabilirdi. erken çözüldüler önümüzdeki maçlara bakıcaz. bir de maçta şehitler ölmez denildi? neyin şehiti bu?! http://www.youtube.com/watch?v=AXb1_BjwWg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 O üçgenleri, beşgenleri kendi cezasahamızda kuruyoruz ancak, o da Fernandes'in rahatlığı yüzünedn, adam orda pas yapıyo, çalım yapıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: tel aviv'in yeneceğini düşünüyorum. beşiktaş yaptığı maçlar itibariyle beceriksiz bir futbol sergilemekte. forza tel aviv. arkadaşa soda verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Aslında iyi oynamadık , fakat beğendiğim tek şey beşiktaş gol atmayı öğrenmiş gibi geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 aktiftablet said: O üçgenleri, beşgenleri kendi cezasahamızda kuruyoruz ancak, o da Fernandes'in rahatlığı yüzünedn, adam orda pas yapıyo, çalım yapıyo falan. ne yapsın , boşa çıkan , boşa koşu yapan adam var da o mu atmıyor. necip bu sene 2 maçtır en kötü oyuncusu takımın , allah sonunu hayır etsin 1 kez defanstan gelip fernandese veya orelyoya kendini gösterip pas almadı. simao quaresma ikisi birden olmuyor ayrıca. simao geçen sene kanadına inanılmaz yardım ediyordu , bu sene sahada dolaşıyor , haliyle bekler de ileri çıkamıyor. çok kötüyüz çok , nerden tutsan elde kalıyor takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ilk yarı 5 kişi maçı izledik. ikinci yarı başladığında necip bir faul aldı (sarı kartlık bir fauldu hatta, kartı verdi sanırım hakem de); dedik ki necip girmiş acaba kimin yerine girdi. necip o kadar etkiliydi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar