Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 GwindonSurion said: Ben bir tane deneyim dedim nasılsa uyarı falan çıkar diye açma yerine girdim dota2 yi seçtim açmış giveawayi şu an fark ettim ahahahahahahah seve seve alıcaz artık ahah eğlendim ya gitti 29 dolares http://www.steamgifts.com/giveaway/NQJyD/dota-2 sana kıyak geçeyim, bende fazladan bi invite var yollayem sana. içim acıdı bildiğin boş yere 30 dolar vermek. steamden ulaş bana bulamadım şimdi seni sdfgk ekli değilsem xenocidetr username. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ulfang said: pati golt invite atsanıza . Leafall nick steamgiftste contribution var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 goltla ilgili bir şey yazmayacam artık buraya çünkü patiyle alakası kalmadı pek artık 2 3 tane üye kaldı buradan. hadi eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Beni çıkartmayın account açılsın devam, zaten giremiyorum giveawaylerede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yok sen duruyosun inaktif, aimmi perma banlamışlar ama attım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Xenocide said: GwindonSurion said: Ben bir tane deneyim dedim nasılsa uyarı falan çıkar diye açma yerine girdim dota2 yi seçtim açmış giveawayi şu an fark ettim ahahahahahahah seve seve alıcaz artık ahah eğlendim ya gitti 29 dolares http://www.steamgifts.com/giveaway/NQJyD/dota-2 sana kıyak geçeyim, bende fazladan bi invite var yollayem sana. içim acıdı bildiğin boş yere 30 dolar vermek. steamden ulaş bana bulamadım şimdi seni sdfgk ekli değilsem xenocidetr username. abi çoktan aldım ya:/ sağol ama yine de tekrar yanlışlıkla dota2 açarsam isterim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 oo nays eyv, gavurlara gitmez inşallah sevmiyorum hiçbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sizin verdikleriniz bana çıkmıyordu. gavurlar geleli 2 tane kazandım. canlarım onlar benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu steamgifts ne oluyo tam olarak araştırmaya üşendim. millet elindeki oyunları başkalarına mı veriyor? bu steamgift.com'daki sales lara katılınca ne oluyor? join and win 10p fln yazıyo onlar ne oluyo. benim burdan beleşe oyun alma şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 public açılan çekilişlere girersen 1000+ kişi katılıyor. uçuk bi şansın yoksa kazanman zor. bizim grup gibi gruplara katılınca 10-15 kişi giriyor çekilişlere kazanma şansın yüksek oluyor. ama ayda bir sen de oyun paylaşıyorsun fln gibi geyikler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ajmet hayııııııııııııııııııır!! Bir ay sonra versene onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bir sonrakine red faction armageddon sakliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Desura kodları http://www.playblink.com/forum/2185-desura-keys-anyone/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 keylerin hepsi gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 go go http://www.steamgifts.com/giveaway/IKoRT/magic-the-gathering-duels-of-the-planeswalkers-2013/signature.png http://www.steamgifts.com/giveaway/IKoRT/magic-the-gathering-duels-of-the-planeswalkers-2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 açık bu herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 123.45 dolar contribute istiyo be kaldım 29.98 imle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 onlar yalan olcak herhalde kapansın tekrar accam sddsf http://www.autumnseal.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 açtım simdi zorunlusnu. cok zamandır oyun oynamayı brak steam accak vaktim yoktu kusra bakmayın; gift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar