df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi sistemi değiştiriyoruz korkmayın =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 oo arkanyaya girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben de girdim hadi bu sefer yırttın =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 said: Çekiliş sistemi güncellendi! OCTOBER 11TH, 2012 - SILPHATOS Her gün kural değişiyor oyuncak ettiniz diyeceksiniz ama demeyin çünkü eski sistemi fazla iyimser düşünerek kurmuşuz. Basit bir örnekle 50 aktif üyemiz varken 3 günlük aralıklarda min. 50 giveaway, 1 ayda ise 500 giveaway gerekliydi. Bu imkansıza yakın olduğu için hazır yol yakınken değiştirelim dedik, forumda bugün konuyu okuyan herkes onayladı sanırım değişikliği. Yeni sistemde giriş giveawayi halen var ama bu 30 gün üye olmanızı sağlayacak aylık giveaway aynı zamanda. Her üyenin 30 günde 1 çekiliş açması zorunlu ayrıca 2'den fazla hediye kazanırsa 2'nin katlarına göre daha fazla çekiliş açacak o 30 gün içerisinde. mesela 4 oyun kazananın 2 tane açması zorunlu, 5 kazananın 3 açması gibi. hiç oyun kazanamayan, 1 veya 2 kazananınsa 30 gün için 1 tane giveaway açması yeterli. Benim Gnomoria Desura kodu çekilişi de yarın bitiyor şu an 3 kişi girmiş, isteyen üyeler girebilir. http://www.rafflecopter.com/rafl/share-code/ZjMzYmM4MjEzN2VjMWI4MTA2MzFkZDIwODY2NjYwOjc=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 yeni bi eleman aldım dışardan, kotor açmış http://www.steamgifts.com/giveaway/Nmap3/star-wars-knights-of-the-old-republic alp kim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Robert_Poche said: reroll atıldı, Kurallar gereği imiş, doğru olan yapıldı derim o zaman. yalnız bundan sonra kimse 524$ değerinde FAKE olmayan LEGALgiveawayler yapan bir adama neden kendi milletindeki adamlara oyun vermiyorsun da gavurlara veriyorsun demesin, (bu başlık içersinde tartışılmış olması lazım emin değilim çok da önemli değil) Kazanan arkadaşa hayırlı olsun dediklerime kanıt: http://www.steamgifts.com/user/OsManiaC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 1 hafta oldu daha giriş giveawayi bile yapmamış herkesi attım sen de dahil, artislik yapacağına açsaydın bi tane girdiğin anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 az laf çok giveaway =) abi 3 kişi içinden bile kazanamıyorum ya. bildiğiniz hamam var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Almanyadayim pazara kadar halletmeye calisicam bir yere steam kurup, su anki kurallara gore 2. Giveaway i acmam yeterli degil mi? Bu arada osman da bir patronun oglu bir escape bir bir gecko dur benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Beni davet edermsnz Festival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 dreagloth said: Almanyadayim pazara kadar halletmeye calisicam bir yere steam kurup, su anki kurallara gore 2. Giveaway i acmam yeterli degil mi? Bu arada osman da bir patronun oglu bir escape bir bir gecko dur benim icin şu an sistemi değiştirdik http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt#announcements/detail/1050721785488000147 30 gün içinde 2'den fazla giveaway kazanırsan 2.yi açman gerekecek FesTivaL said: Beni davet edermsnz Festival steamgifts profilin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dreagloth said: Almanyadayim pazara kadar halletmeye calisicam bir yere steam kurup, su anki kurallara gore 2. Giveaway i acmam yeterli degil mi? Bu arada osman da bir patronun oglu bir escape bir bir gecko dur benim icin okaydir, bekletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Silphatos said: FesTivaL said: Beni davet edermsnz Festival steamgifts profilin ne? festivalJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 contributionın 0, kuralları oku bi http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt normal gruba invite istiyorsan atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 dün geneforge saga 1 dolares miş. elinde olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Holy kazanmis tl2 yi yarin gondericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dreagloth said: Holy kazanmis tl2 yi yarin gondericem holy yok şu an yalnız, girişi yapmadığı için osmanla beraber ucanlar arasındaydı, pm attım geçende istiyosan giriş açmak gel alayım diye, okumuş ama cevap vermedi. sen ona bi reroll çaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Ok yarin 2 tane acarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 "New winner request" yap TL2 e daha iyi de 2. yi niye açıyorsun onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 adamın bugini yakaladık olum reroll yap dedikçe açacağı giveawayleri fazlalaştırıyor.fdslkfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Group: Pride of Nations Closed 2 Group: Risen osman aldı ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ahuaah, bundan sonra bende grouplara girip çıkacağım eheh New winner request yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 osman bok etti gitti grubu ya, mal gibi nerden aldıysam bu arada başka bi gruptan divinity 2 kazanmışım, helye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 spompas said: Group: Pride of Nations Closed 2 Group: Risen osman aldı ikisini bi tanesini reroll yap diğerini de verme, şu anki kurallara göre 30 gün içerisnde max. 2 giveaway kazananın 1 tane giveaway açması yeterli ama 3. giveawayinizi kazanırsanız 2.yi açmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 risen daha degerli oldugunu düşündügüm için reroll request yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar