Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 şimdi üye az zaten açacaydık bi 15-20 kişi olunca, zaten kurallara göre goltta iptal olanlar(giriş giveawayi hariç) normal gruba düşcek. halk yaşadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bi nevi altin gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 jonq said: Kharon'un gift e direk atladım ama o da ne daha 15 saat var diyor :) Naptıın !!! ahahah tansiyon verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Silphatos galiba bunu istiyosun sen steamgifts profilimi ? http://www.steamgifts.com/user/OkanDRDYK he buda steam profilim belki lazım olur http://steamcommunity.com/id/ChaosDahlia/ 300+ puan birikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 sgde yaklaşık 45$ contribution lazım sana şu an girebilmen için, kurallar ilk madde http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 silp al benide başlatiim giveawayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/89Lf8/x-blades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 mezar level : gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 nss5 açtığıma üzüldüm ya bu indiegalalar, beminelar aktıkça dsf. demekki neymiş private sg grubu olayı pati de mezar oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi açılışı iyi yapayım dedim belki devam eder ama yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 holy da olmasa giveaway entry leri 0 cekicek. Oyle kotu cekilisler hakkaten. son i am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bundle ve sgde 0 contribüt veren şeyleri baştan egale etcektik ama herkes her türlü aktive edilen oyun verilsin dedi işte. öyle olunca kaçınılmaz son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben oyumu cekiyorum, bilemedim buranin mezar derinligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben dahil 7 kişi de olsun demiş oylamada asdf, sen vazgeçtin ben de geçerim 2 kişi daha bulursak darbe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 demokrasiden cacik olmuyor abi, goruyoruz orneklerini. Biz onu degistirelim gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ayaklanmasın köylüler, aslında direkt sgnin ünlü private grupları gibi ayda 1 bundle dışı contribüt veren oyun kuralıyla başlatacaktım bunu ya. neyse gözlerim yanıyo yatcam ben artık yarın darbeyi yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 biri bi bemine 5 alsın banada paypal yok diye açıkta kaldım bunla golta girmicem korkusu olmasın, atarım 1 doalrlık bişi yada dürüm sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 darbeye destek veriyorum ben de. bundle mundle ne lan bunlar, adam gibi oyun verin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 LethE said: biri bi bemine 5 alsın banada paypal yok diye açıkta kaldım ne dedin sen simdi burda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 abi bağımsızlar ve 2011 öncesi oyunları yasaklayalım gitsin =) sonuçta iyi oyun kazanınca iyi oyun vermek koymaz. ama bu kafada giderse kazandığım oyunun kalitesine göre koyarım artık. yoksa gmg'de, steam'de 15+ dolar olup 0,5 dolara düşmüş bi ton çöp oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/uMDPw/dota-2/entries Dota2 giveaway'i açtım public isteyen varsa katılsın burdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 2011 öncesi oyunları yasaklamak çok gaddar olur bence. O direkt altın gününe bağlar olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 2011 değil de sgde açarken yanında yıldız olanları (ve kontribüt vermeyenleri) yasaklayalım bence, 1 dolara alıp 5 10 tane oyun alıyosun sonuçta, oyunların store değeri 10-20 dolar ok amma çöp giveaway olduğu gerçeğini değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Yildizlarin nesi var ki, benimkinde de yildiz var mesela? Contribute vermiyro o mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar