Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki.

ha düz gruba invit istiyosan ona girebilirsin steamidni yollarsan pmden

selam Silphatos. ben eligible mıyım gold gruba?
Mesaj tarihi:
oylama sonucu kuralları belirledik %90, şuna ok versin ilk giren 6 kişi sonra invitleri atcam

http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt#announcements/detail/1047343525607300528
Mesaj tarihi:
This is a thank you giveaway for contributors. All users that have successfully sent $14.99 worth of gifts are eligible to enter. Your contributions to date, $14.98.

saka gibi ahaha
Mesaj tarihi:
AHAHAHA

This is a thank you giveaway for contributors. All users that have successfully sent$14.99 worth of gifts are eligible to enter. Your contributions to date, $14.99.
Mesaj tarihi:
15 açacaktım da daha önce kharonun 14.99 contun var diye msg ini hatırlıyorum o yüzden 14.99 açtım bilsem 14.98 açardım O.o
Mesaj tarihi:
abi bu aralar yine sansizlik normallik sinirlarini asti. okey sansizimda, ya bi anda her konuda PAAAT diye suratina saplak gibi gelen sansizliklar olunca artik kelimeler kifayetsiz kaliyor.

durup durup guluyorum. yoksa tam kopruden atlamalik vakayim yani.

aptal bir ornek bu ama yinede koyuyor adama. acmisim siteyi girmisim linke bi bakiyosun 1 centle giremiyosun ...
Mesaj tarihi:
bu arada 2 gün seçtim 1 gün yazıyor. 05.10 15:00 - 07.10 15:00 gibi. 24 saat'ten düştükten sonra saat hesabı yaptığı için onun haricini mi yazıyor şimdi?
Mesaj tarihi:

golt icin ayri baslik daha mi saglikli olur sanki? Neyse ben de koyayim da unutmayayim haftasonu

yeni potansiyel uyelerin bugunden itibaren invite edilecegini dusunerek baslangici biraz ileri attim.

Mesaj tarihi:
oh ne kebap başkaları girmeden hemen açın giveawayleri birbirinize yollayıp yollamadğınızız bile muallak olsun.

sonra gelenlerden en aşağı 25$lık oyun isteyin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...