Harvey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Ha Kayıt Tarihi: 26/12/2011 03:21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 adhgjk şu an kuralları belirlemek için ilk girenlerle bi oylama yapıyoruz daha bitmedi, ondan sonra atacam invitleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 indie royal oktoberfest bundle giveaway http://www.facebook.com/DigitalDownloadDeals/posts/412488992140435 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Silphatos said: şimdiye kadar isteyen herkese attım golt invit, sadece harley quinn ablcım senin nicki ilk kez gördüm sanırım, ayrıca steamidni de bilmiyorum ve ek olarak grup için gerekli minimum forum hesabı post/yaş şeyini daha ayarlamadık onu bi belirlelim girebilirsin belki. ha düz gruba invit istiyosan ona girebilirsin steamidni yollarsan pmden selam Silphatos. ben eligible mıyım gold gruba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 golt üyelik ne ola ki ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 alabilirmiyim invite, steamid tugberk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 oylama sonucu kuralları belirledik %90, şuna ok versin ilk giren 6 kişi sonra invitleri atcam http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt#announcements/detail/1047343525607300528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Telefondan bakmaya usendim son haline ama senin yazdiklarinin hepsine katiliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Gel arkadaş gel benimki 1 günlük öyle diğerleri gibi 3 günlük değil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 This is a thank you giveaway for contributors. All users that have successfully sent $14.99 worth of gifts are eligible to enter. Your contributions to date, $14.98. saka gibi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 AHAHAHA This is a thank you giveaway for contributors. All users that have successfully sent$14.99 worth of gifts are eligible to enter. Your contributions to date, $14.99. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 15 açacaktım da daha önce kharonun 14.99 contun var diye msg ini hatırlıyorum o yüzden 14.99 açtım bilsem 14.98 açardım O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 abi bu aralar yine sansizlik normallik sinirlarini asti. okey sansizimda, ya bi anda her konuda PAAAT diye suratina saplak gibi gelen sansizliklar olunca artik kelimeler kifayetsiz kaliyor. durup durup guluyorum. yoksa tam kopruden atlamalik vakayim yani. aptal bir ornek bu ama yinede koyuyor adama. acmisim siteyi girmisim linke bi bakiyosun 1 centle giremiyosun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://steamcommunity.com/groups/sanslipatigolt# bu kurallara göre girmek isteyen varsa pmden atsın idsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 pati golt grup için ilk giveaway. siftahı yapayım dedim. worms revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 eyvolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bu arada 2 gün seçtim 1 gün yazıyor. 05.10 15:00 - 07.10 15:00 gibi. 24 saat'ten düştükten sonra saat hesabı yaptığı için onun haricini mi yazıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 1 gün 23 saate 1 gün diyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 golt icin ayri baslik daha mi saglikli olur sanki? Neyse ben de koyayim da unutmayayim haftasonu yeni potansiyel uyelerin bugunden itibaren invite edilecegini dusunerek baslangici biraz ileri attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 golt çekilişleri de buraya koyinki özensin fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 oh ne kebap başkaları girmeden hemen açın giveawayleri birbirinize yollayıp yollamadğınızız bile muallak olsun. sonra gelenlerden en aşağı 25$lık oyun isteyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 en aşağı 25 dolarlık ne lan min. limit bile yok sdf istersen 1 dolarlık dlc aç ama atarım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ahahah pis fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 gerçi o iyi ya min. 5 dolar limiti koyuyom oyunlar için, iyi işe yaradı fakir hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar