GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 İlk maaşımla oyun oylaması yapıp seçtiğiniz oyuna hediye açacam lan. Nah buraya yazıyorum. (indirimde oyun seçin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 cs go takas edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/3Za7w/dawn-of-war-franchise-pack hiçbiri de yoktu ha çok iyi oldu dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oha silp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oha nasıl bir şanstır o ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Torchlight http://www.steamgifts.com/giveaway/3BtuA/torchlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 nedense msjimi guncelleyemiyorum. neyse verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 üye olayım yahu dedim, steamden en az 100$ lık oyun almak gerekiyormuş benim 0 :p vay ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Silphatos said: http://www.steamgifts.com/giveaway/3Za7w/dawn-of-war-franchise-pack hiçbiri de yoktu ha çok iyi oldu dfg 39 girişli çekiliş nası oluo ya. Private mıydı öyle ise nerenin privatei söyle de bilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 normal pablik çekiliş ama 300 papel contributor limitliydi. 39 baya fazla entry bu arada dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 contributor noluyor. şu ana kadar 300 dolarlık oyun giftlemiş olman lazım anlamında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet bide 150 point olunca dawn of war collection anca o kadar adam cikmistir. yuksek contributor puanin olmasi cok avantajli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 jonq said: Bunu sırf contributor için aldım. Şanslı Pati dışında katılmasını istediğim arkadaşlarımda olduğundan Private Giveaway yaptım. Bu oyunu ister tekrar gift edersiniz ister arşivinize eklersiniz. Sizin tercihiniz ancak link sağa sola gidebilir diye bu oyunu kazanacak kişi "Şanslı Pati" grubunda değil ise ve tanıdığım biri değil ise oyunu vermeyeceğim. Bu 2 kritere uymuyorsanız bu çekilişten uzak durunuz. Yine dışarıdan birileri girmiş şuna. Hiç mi açıklama okunmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 DMD2H-WGJ3W-IB8NR arena kings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Silphatos said: DMD2H-WGJ3W-IB8NR arena kings sniped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Önceki Treni kaçıranlar üzülmesin istasyona yeni bir tren daha yanaştı. Aynı kriterler bunun içinde geçerlidir. said: Şanslı Pati dışında katılmasını istediğim arkadaşlarımda olduğundan Private Giveaway yaptım. Oyunu kazanacak kişi "Şanslı Pati" grubunda değil ise ( Çakma Accountlar dahil ) ve tanıdığım biri değil ise oyunu vermeyeceğim. Bu 2 kritere uymuyorsanız bu çekilişten uzak durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 jonq said: Bunu sırf contributor için aldım. Şanslı Pati dışında katılmasını istediğim arkadaşlarımda olduğundan Private Giveaway yaptım. Bu oyunu ister tekrar gift edersiniz ister arşivinize eklersiniz. Sizin tercihiniz ancak link sağa sola gidebilir diye bu oyunu kazanacak kişi "Şanslı Pati" grubunda değil ise ve tanıdığım biri değil ise oyunu vermeyeceğim. Bu 2 kritere uymuyorsanız bu çekilişten uzak durunuz. bunu ben kazanmisim.. tonla oyun aldim bu saleda.. baya para gitti ama bunu da oynamak istiyordum.. tesekkurler =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Silphatos said: 1 yıldır 300 den fazla the ship complete icin cekilişe giriyorum bukdr şanssız olamam heralde. cocuklugumun oyunu bi oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 su railworks u harbi merak ediyorum ne kafasi acaba ya. makinist simulasyonu 2000$ dlcsi var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hiç bişiyi yok işte garip kafalar oyunu 3dk mi ayırdım freni var gazı var kornası var yolcu kapısı ac kapa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi türkiyede yaygın olmasada baya büyük bi tren ve model tren hastası var dünyada onnar için bi oyun internet memesi olunca da ünlendi bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Treni çalıştırıyorsun oturup manzara seyrediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Buda benden gelsin.. steamgifts resimliyi beceremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bu giveaway muhabbetinin açıklandıgı bi post var mı simdi acaba ? sistem nasıl işliyo muhabbeti bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar