spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Contributor olayı cok güzel oldu fakat 30 dolarlık yapmışım şuna biraz hile katsak yahu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 spompas said: Contributor olayı cok güzel oldu deyip üstüne spompas said: şuna biraz hile katsak yahu ^^ demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 güzel hakkaten, şöyle şeyler yapabiliyosun meselagirebilen yoktur inş sdfgjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ben göremiyom onu da ne yaptığını tahmin ettim :D fortix koyup 2000$ diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Silph'ten güzel feyk (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 adam puan arttırsın diye :D çakall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 kimse giremezse puan gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Contributor olayında oyunun değerine bağlı olarak bir üst limit koymaları gerek yoksa böyle saçma sapan giftler açılıp durulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 oyunun değeriyle ilgisi yok ki contributor giveawayde istenen değerin, bence gayet güzel oldu. max koyabileceğin değer de dağıttığın hediye değerinin 2 katı oluyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 playblink isteyene davetiye kodu: 97324689735a1bcba37e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 icinde limbo olan humble bundle ilk gelen alir (ihtiyaci olan alsinda bosa gitmesin bari) key ALRXD-X4LKK-IALX9 birde bu Contributor only ne olaki para mara gorunce kaciyorum heman:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 contributor only su olyo eger oyun hediye ttiysen girebiliyosun guzel bisi aslında bolece 150 tane acc ile giremiyo insanlarda bazıları bokunu cıkarmıs 500 dolar contribution istiyo girmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 İşte onu demek istedim. Adam 10$'lık oyuna 500$ contributor açıyor. 500$ oyun gift eden adam zaten gider alır o oyunu böyle uğraşmaz. Bunun için gift edilen oyunun değeri üzerinden mantıklı bir üst ve alt limit konmalı. Bu limit arasında contributor değeri belirlemeli gift açmak isteyen kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sansli patiye bir invite alabilirmiyim /romslayer elimde bir CS:GO var group giveaway aciyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ^ şu giveawaye katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 jonq said: İşte onu demek istedim. Adam 10$'lık oyuna 500$ contributor açıyor. 500$ oyun gift eden adam zaten gider alır o oyunu böyle uğraşmaz. Bunun için gift edilen oyunun değeri üzerinden mantıklı bir üst ve alt limit konmalı. Bu limit arasında contributor değeri belirlemeli gift açmak isteyen kişi. abi adamlar 2 dolarlık oyun için 2000 dolar istiyor. tam troll yuvası olmuş steamgifts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/ivTQL/counter-strike-global-offensive/signature.png http://www.steamgifts.com/giveaway/ivTQL/counter-strike-global-offensive beceremedim adam gibi linklemeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bone said: jonq said: İşte onu demek istedim. Adam 10$'lık oyuna 500$ contributor açıyor. 500$ oyun gift eden adam zaten gider alır o oyunu böyle uğraşmaz. Bunun için gift edilen oyunun değeri üzerinden mantıklı bir üst ve alt limit konmalı. Bu limit arasında contributor değeri belirlemeli gift açmak isteyen kişi. abi adamlar 2 dolarlık oyun için 2000 dolar istiyor. tam troll yuvası olmuş steamgifts dsfsd geçen gördüm ağlıyodun 500$lık bi çekilişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Baksana şuna Şaka gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abi adamlar onları gövde gösterisi için yapıyorlar bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 making history steam kodu http://www.facebook.com/DigitalDownloadDeals/app_228910107186452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 romslayer said: http://www.steamgifts.com/giveaway/ivTQL/counter-strike-global-offensive/signature.png http://www.steamgifts.com/giveaway/ivTQL/counter-strike-global-offensive beceremedim adam gibi linklemeyi :D Teşekkürler, çok makbule geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 jonq said: romslayer said: http://www.steamgifts.com/giveaway/ivTQL/counter-strike-global-offensive/signature.png http://www.steamgifts.com/giveaway/ivTQL/counter-strike-global-offensive beceremedim adam gibi linklemeyi :D Teşekkürler, çok makbule geçti :) iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 dh'a atmışlar 11 tane kod, yiyin gari sdf Beat Hazard AF7PG-BBM2C-RDV6I AF79A-0VJXE-JI48P Ironclads collection AINC3-4VVI6-B73QX AIQ0H-LB86H-HER30 AIN72-2MK2H-9DKQ0 Razor 2: Hidden skies AHN5K-953BL-G555A AH0RP-DV8YF-M6ACT AHM86-RM3Q2-WT98A Making History: The Calm & The Storm AECC0-P5QTR-YFB8T ADQRN-QR6LQ-468CW AEA9Z-RX6GP-DP4Y6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 çeşitli invalid/duplicate hataları aldım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar