sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 playblink nedir biri kısaca açıklayabilir mi? dürüst olayım, bikaç sayfa geriye gittim bulamadım, daha da gider bu diye üşendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 steamgifts gibi. üç beş farkı var, bi invite ile alıyorlar, bi de giveawaylere girdiğinde bejeweled oyunu oynatıyor, ya en yüksek skoru yapana veriyor ya da yüksek skor yapanın şansı daha yüksek oluyor. olayı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 blayplinkte steam gifts gibi sikko sikko oyunlar doldu her yer ship her sayfada 3 tane var ignore games diye bi opsiyon istiyorum ya leş oyunnar girmiyorumda surkeli orda kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Benim level kaldı 1 de exp. de gelmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 BonePART said: blayplinkte steam gifts gibi sikko sikko oyunlar doldu her yer ship her sayfada 3 tane var ignore games diye bi opsiyon istiyorum ya leş oyunnar girmiyorumda surkeli orda kalabalık gir gitsin ya alıştırma olur. hem sende olan oyunu da kazanıp alabiliyorsun, başkasına verirsin olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/0kds0/dota-2/signature.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 HADE YINE IYISINIZ LAN. TERAZIMI KIRIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Link olmamış, tıklanmıyor ama aşağıda gorunuyor ordan ulaşılabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 DÜZELTTİM! BonePART said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Challange Accepted: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bölümde milletten isteyip alıp sonra içinden çıkan extraları çekilşe çevirmek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ee? ne yapalım anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 benide eklermisiniz $ansli Pati'ye nick: Hltknc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 attım invit de sen hesabında 1 tane dandik dota2 beta var steamgifts fakir bile demez sana direkt ipni banlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ne yapiyim eahu steam gift'ten ayriliyimmi noob'um daha (anlayamadım niye banlıycaklar o derece yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kayıt olabildin mi? bi ara min. limit vardı hesabında 50 dolar değerinde oyun olması gerekiyıodu. dota2yi 50 dolar saydı belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 sadece katıl a tıkladım katıldı sen dedikten sonrada cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 LethE said: bölümde milletten isteyip alıp sonra içinden çıkan extraları çekilşe çevirmek :( iyide cekilişten bi para kznmıyoruz ki? alıp saklayabilrdikte fazla keyleri verelim birileri oynasın diye cekiliş actık bi yararı yok ki bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martaval Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Masticore said: sadece katıl a tıkladım katıldı sen dedikten sonrada cıktım Hocam nasıl yaptın ben beceremedim.Bana yardımcı olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 b0b92131f42407419344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Silph. onay verdim, pardon unutmuştum :). O değil de guest pass olduğunu görmedim sanırım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 giveaway nasıl yapıyoruz bende sözümü tutayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 biri newfag tuto yapsa ya şuna. mesela steamgifts de bizim grubumuz var mı? nasıl açıyoruz gift başlığı felan. karmaşık geldi biraz. edit: puanları falan nasıl kazanıyoruz çekilişe girmek için? oyun mu alıp hediye mi etmemiz lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 pb d8cebcdecee5a1255563 1 Day Valid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 seagle kazanmıs beni eklesin steamden veriyim bonepart steam username Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar