Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://img707.imageshack.us/img707/5444/dota2gift.jpg daha once cekilisini kazandigim bi eleman, nihaihasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 noooooo! kharon, kullanıcak mısın? kullanırsan da +2 invite olan giftlerdense talibim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 üzüldüm resmen,bana niye gelmiyor arkadaş ilk günden beri bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 :( invite gelen tipten mi bilmiyorum, anlamanin bi yolu varsa da oyleyse atarim invite. yoksa acikcasi oynamayacagim icin oynayabilecegim birseyle takas dusunurdum. Trade basligina da yazdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 1 coal 2 tanede kuponum var. ne var ne yoksa veririm ya :D çıkıcak her coal'uda veriyim bundan soraki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu tarz başka site var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Silphatos said: new star soccer 5 premium activation, oldschool swoscular alır umarım 45dk kalmış ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ya baktım giveaway'e nss5 görünce, ama moda oyununu gördüm vazgeçtim. gerçi ben oynamıyorum nss, kardeşim 3 oynuyordu severek. 5i de pek beğenmedini söyledi. şimdi sen söyleyince bi daha sordum, feragat ediyoruz şansımızdan :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 gruptaki herkes mezarcı abi ölene kadar indie :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 obua kazandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben de 3'ü hayvanlar gibi oynuyodum 5'i hiç yüklemedim sdf, bi ara bakacam nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 büyük fail 3'ten sonra diyodu kardeşim, ben oynamadım bilemiyeceğim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 http://steamcommunity.com/id/sipro/ ben de private gruplara girebilir miyim plss.. talibi olmaz muhtemelen ama 2 tane "the ship" kazandim achievement yaparken.. dagitmak istiyorum christmas giveaway niyetine sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ban aver lan ne bişlmiyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 laf agizdan cikti olm cekilis yapmazsam ayip olur simdi =P.. ya da bi bak oynayacagini dusunuyosan yollayim kopyalardan birini ama seni sarmaz zaten.. eski bi hl modu.. sonra ayri oyun olarak cikardilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 attım invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Dungeon Defenders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Giveaways Entered 743 Gifts Won 0 puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 giveaways created ? beyler birşeyler paylaşmadan da herşeyi devletten beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 herkez verirse kim alıcak osman? bizsiz çalışmıyor o sistem :/ tanıdığım adama verir geçerim uğraşmam steamgiftsle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 OsManiaC said: giveaways created ? beyler birşeyler paylaşmadan da herşeyi devletten beklemeyin. lol. öyle bir kısım olmadığı için koyamadım üzgünüm. ama çok merak ediyorsan şu var: Awaiting Feedback 0 Not Received 0 Received 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 qlrblrq said: Beni de davet edin abiler http://steamcommunity.com/id/tirto/ bu arkadaşı adminler forum genel/süresiz banladı, o yüzden atıyorum gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bi de şu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 eyo kazanmışım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 puzzle çözdüm, ama yine de giveaway var. paylaşayım dedim http://www.steamgifts.com/giveaway/ePMhk/fallout-new-vegas/entries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar