kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi saka gibi, fm radio aciyorum Bluetooth u enable ediyo.ne alaka lan?aksama kadar sabredemem recoveryden onceki imaja donucem galiba.klavyesini de sevmedim ufacik harfler falan ne oyle.nesi guzel simdi bu modun? performansta bisey hissetmedim, hatta lag var menulerde vs.ben mi eksik bir sey yaptom acaba ya? edit:dumur oldum lan.meger fm radio chipi bt icindeymis.normalde de bt aciliyomus ama simge gorunmuyomus. lag olayi da cpuyu conservative den on demand e cekince baya azaldi. guzel bi klavye onerin bakim parali da olabilir. su an pil cabuk tukeniyor,calibrate olayini yapmadim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.apktops.com/swype-3-23-multi-language.html Swype 3.23. Tr desteği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 dl linki yok o sitede ya.neyse aksam hallederim.bir de dialer a ihtiyacim var, onerisi olan? sense in dialeri yetiyodu bana suanki yetersiz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 backuptan orj. roma geri dondum.contact olsyina uyuz oldum.forumlara baktim ama cozum yok.manuel falan duzeltmek gerek galiba. sense olan iyi bi custom rom arastirayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 insertcoin'e bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 o ne ya hic duymadim.xda da var mi? kafayi yedim ya, her romda bir bug var illaki. orj sense rom yukleyecem bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Şu klavyeyi kullanıyorum aylardır. Sense üzerine de bunu, Cyanogen üzerine de bunu, Xperia'nın Timescape'i üzerinede bunu: http://www.dexilog.com/smartkeyboard/wiki/Smart_Keyboard Markette de var ama alacaksan kendi sitesinden al adamların, komisyon vermesinler. Cyanogen filan çok bugsız çalışan bir rom aslında, çoğu rom da öyle; senin telefonda bir sorun olabilir her rom kötü çıkıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yok abi sadece cyanogen i kurdum.digerlerini forumdan okuyorum hep birileri bi bug bulmus. tek istedigim stable pili uzun giden sense bir rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Shadow Hawk 2.1 de karar kıldım. zaten official sürümü base almış. kullananlar da baya sevmiş gibi. deneyelim bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ShadowFax said: kozalak said: cyanogenin arayuzu sevmedim ya.sense e alismisim. contactlari restore edince telefon numaralari 053-123-34567 gibi bi formata donustu.bunu nasil duzeltebilirim? Şu telefon numarası olayını ben de düzeltmek istiyorum marketten import contacts uygulamasını indirip onunla import et contactları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kozalak said: ShadowFax said: kozalak said: cyanogenin arayuzu sevmedim ya.sense e alismisim. contactlari restore edince telefon numaralari 053-123-34567 gibi bi formata donustu.bunu nasil duzeltebilirim? Şu telefon numarası olayını ben de düzeltmek istiyorum marketten import contacts uygulamasını indirip onunla import et contactları. numarların 324-23423-23 gibi cikmasiyla ne alakasi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 şöyleki, telefonun rehberini dışa aktarırken meğer o - leri koyuyormuş. sonra tekrar içeri atarken oyle geliyor. önce notepadde - leri temizledim. tekrar import ettim yine - koydu. sonra bu programı buldum. - leri koymuyor bu. ben düzeltilmiş halini import ettim sorunsuz. yalnız impport ettikten sonra restart et istersen, bende görünmedi telefon rehberi 0 kişi olark çıktı. restart ettim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 contact olarak google'u kullanıyorum. oraya düzeltip import etsem de bana bozuk geri vericek galiba? bu olayın adı ne acaba? google'da aricam doğru keyword bulamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 evet aynen öyle olacak. htc import contact number format changed dashed keywordlerini kullandim ben. :D shadow hawk i de begendim şimdilik.hyperion v2.0 kerneliyle kullanıyorum.pili calibrate etmedim şimdilik, onu da müsait bi zamanda yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 android noob sorusu: şimdi desire hd aldım yeni. bu telefonun aldığım sıfır haliyle bir backup alıp geri yükleme imkanım varmı? şimdi cyanogen yüklesem filan kurcalasam bişiler yapsam sonra canım istediği zaman eski haline döndürebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 cihazı s-off yapip rootlaman gerekiyor.sonrasında titanium backup ya da benzeri programla cihazın imaj yedegini alabilirsin . garantiye geri sokmak istiyosan s-on yapman gerek.xda forumlarinda guide vs herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Lan arkadaşın x10 minisine yükledim romu, herşey iyi güzel. SIM kartı okumuyor sdafgsdfg Rebrand de yaptım gene okumuyor. Repair yaptım gene okumuyor. Okumuyor... Var mı fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yeni tel alacan adama tek yolu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 forumlarda arastir elbet ayni sorunu yasayan vardir, xda ya bak ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Abi onu yapmaz olur muyum? Gözünüzü seveyim. Onların da bi fikri yok. Saçma salak rebrand yap, default kernelle yeniden yükle felan diye saçmalıyolar. Olmuyor. SE'nin sitesinde simkart okuma pinlerinin çok hassas olduğunu(sadece x10 mini için) yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ne bilim sdf araştırmamışındır belki dedim :D ben de hyperion v2.3 kurucam birazdan. indiriyorum şimdi. yalnız cidden custom rom ile pil kullanımı baya iyileşiyormuş ya. herkese tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Samsunglarda bazen imei bozulabiliyor. Sonylerde durum ne bilmiyorum ama bir bak imeiye 00 ile baslayan fake imei mi gosteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Oce4n said: android noob sorusu: şimdi desire hd aldım yeni. bu telefonun aldığım sıfır haliyle bir backup alıp geri yükleme imkanım varmı? şimdi cyanogen yüklesem filan kurcalasam bişiler yapsam sonra canım istediği zaman eski haline döndürebilir miyim ? Yeni bir htc almışsın. Bence biraz sense arayüzünü kullan, sonra geç derim. Bu arada, htc desire kullananlar bilir, cihazın o 4-5 basmada çalışan volume up/down tuşu oxygen ile çok hassas oldu. Direk algılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 stock rom'u değiştirmeden titanium ile backup aldım da, sd karta bakıyorum 45mb'lık veri çıkarttı. bu kadar küçük boyutlu mu rom, az sanki. ya da ben yanlışlık yapıyorum biyerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Rom yedeği almıyor o. App ve veri yedeği alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar