Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Enough.. Enough!!"

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Yahu bilmem kaç gündür kafama takıldı. Oyunun birinde böyle adamın biri ya da yaratığın biri geliyordu "Enough" diye bağırıyordu. Yankılanıyordu ses. Epey etkileyici bir sesti.

Hangi oyun olduğunu hatırlayamıyorum. Muhtemelen bir frp. Sanki bg2 gibi geliyor, ama yakın zamanda duyduğumu hatırlıyorum. Diablo 2 de olabilir dedim ama d2'de öyle bir replik yok diye hatırlıyorum.

Yahu az bilgi verdiğimi biliyorum ama sanırım oyunu oynamış olanlar hatırlayacaklar. Hatta bazen acaba oyun değilde de film miydi diye düşünüyorum da, son izlediğim filmlere baktım, yok sanırım öyle bir film.

Uyy, kafayı yicem. Nerden takılırsa aklıma böyle saçma şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo ikinin ek paketindenin ilk demosunda baal (nasıl yazılıyorsa) 'enough' diye bağırıp iblis ordusun karşı tek başına şehri savunan :) dedeye iki elve oku büyüsü atıyor dede patlıyıp gidiyor ayrıca bance baal olarda fazla homoca hareket ediyor parmaklarının birbirne çarpmsı ve sesi falan tam baal yani he he :)
Sosyal ağlarda paylaş

:D hehe ozledım Baal ı valla,bu sırada halflıfe 2 nın yaklasık 600mb lık 25 dakkalık bı muhtesem traıler ı fıleplanet da bulunmakta sıraya gırın cekın derım ben daha ızlemedım ama ıyı oldugu kesın... aaaa bı mutant gordum sankı.....evet evet bı mutant godum hemde....copacopacpoacpoacopacopaopcaopcaop........Twıty dances the rthym of the lead :)[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe bazen benim de ağzıma sakız olıyor..oyundaki replikleri yapıyorum ve millet bana ne diyo la bu modunda bakıyor.durun size birkaç replik yazayım

1.broodun açılış sinematiği
-come alexii ı want you to see this..
-I seeen allll about the zerg cerard(burayı çok yavşakca söyliyo)
-youve seen nothing all were doing is unleashin one man on another.you have to go into this with both eyes open.....Are you prepared to go all the way with this alexii..
-yeees yes ım prepared to go all the wayyy..my good admiral..(alexi stukov adamım bee)
-yes ı knew ı could have count on you.
-scv:captain the zerg will overrun in a matter of minutes
-take us to the base then weve seen enough

2. replikler daha kısa:)(bg2)
-me temper is bad enough without yar botherin mee..
-I need a sword or some...strong dwarven hammer..[hline]------|aces..high..
---:<ı=coıııııı+
------|/

[Bu mesaj Crippmind tarafından 21 May 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 21 May 2003 11:10 tarihinde demiş ki:
gereksiz bilgi: sam benim de aklimda hem unacceptable diye kaliyor ama yine karistirmiyosam not acceptable olacak :)

yazarken aklıma geldi tekrar, %50 şansımı denedim ve patladım sonuç itibariyle.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crippmind, 21 May 2003 11:40 tarihinde demiş ki:2. replikler daha kısa:)(bg2)
-me temper is bad enough without yar botherin mee..
-I need a sword or some...strong dwarven hammer..[hline]------|aces..high..
---:<ı=coıııııı+
------|/[Bu mesaj Crippmind tarafından 21 May 2003 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Oy oy oy,

Şu öss bir bitse de fallout ve BG serisini baştan oynasam ya..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...