senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya nette baktindim da bulamadim, yarin ariyacam zaten askerlik subesini de bu askerlik tecil etmeyi istedigimiz sehirden yapabiliyormuyuz, su an izmirdeyim ben de mesela ailem yalova'ya tasindi yarin oburgun onlarin yanina gitcem bende, burda ugrasmaktansa yalova da halledebilirmiyim tecil islemimi ikinci bir sorum ikameti nasil baska sehire kaydiriyoruz, su an yine izmirde ikametim yalovaya aldirmak istiyorum. yalova'dan mi halletcem bu isi izmirden mi yoksa son olarak asal'in sitesinde yazanlar disinda belge istiyorlar mi giderken, asalda bi tek diploma asli ve fotokopisi istenmis mesela, yalovaya gittigimde bide birader biz okuldan sunu sunu da istiyorum demesinler, okul izmirde cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 1- yaparsın şehir farketmez. 2- yalovadan halledersin 3- orda yazanlar yeterli, gitmeden ara yine de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 benim bildiğim ikametgah kaydırmak için kayıt olduğun muhtarlığa gidip nakil belgesi alıyosun ardından yalovada nereye yaptıracaksan oranın muhtarlığına veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 konu bu değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ahaha yapmayin olm soyle seyler :) bos bos umutlaniyoruz, gerci 28de kurtarmiyor beni de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben tecil için kütüğümün bağlı oldu mersine gitmek zorunda kaldım, kabul etmedi g*tler ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Trans said: benim bildiğim ikametgah kaydırmak için kayıt olduğun muhtarlığa gidip nakil belgesi alıyosun ardından yalovada nereye yaptıracaksan oranın muhtarlığına veriyosun nakil belgesi almamıştım ben. adımın bulunduğu kria kontratı ve elektrik faturası ile halletmiştim bi kaç yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Vendy said: ben tecil için kütüğümün bağlı oldu mersine gitmek zorunda kaldım, kabul etmedi g*tler ankarada. kutuk eskisehirde benim :) gerci yalova'da olmaz git eskisehire derlerse hoplaya ziplaya giderim sanirsam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Vendy said: ben tecil için kütüğümün bağlı oldu mersine gitmek zorunda kaldım, kabul etmedi g*tler ankarada. nası yav,herhangi bir askerlik şubesinden yapamıyomuyuz şimdi,başlarım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok abi şehir farketmiyor o işte. sen okuldan çıkış belgesini yada diplomanı götürüyorsun. bi form doldurtup muayeneye yolluyorlar. muayeneden gelince de şu tarihe kadar askerlikle alakası yoktur diye bi kağıt veriyorlar bitiyor işin. kendi şuben değilse gittiğin yer fakslıyorlar senin belgeleri kendi şubene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yarin sabah sorayim ben bunlari guzelce ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Abi valla Ankarada tecil ettiremedim. Diplomamın faksı mıdır nedir hatırlamıyorum bile, Mersin Akdeniz Şubesine gitmiş kütük orda diye, anca ordan yapabilirler dediler. Oraya gittim, hastaneye yolladılar kontrol ettiler 2 yıl ertelemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ankarada gittiğinde sende yokmuydu diplomanın aslı yada çıkış belgesi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 allah kimseyi kütüğünden ayrı askerlik şubesine düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 niye hocam? sorun mu cikariyorlar kutugun oldugu yere mi gideyim yalova yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Vardı, yanımdaydı. Ama o şubenin dosyasında yokmuş. O yüzden Mersine gitmem gerektiğini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 valla o değilde ben askerlik için başvurduğumda bir arkadaşımda aynı şekilde aynı dönem askerlik için başvuruyordu. onun kütük farklı yerde olmasından dolayı 4 gün üst üste gidip gelmek zorunda kaldı, ben ise tek günde hallettim. açıkçası burası istanbul tabi, göç alımından dolayı farklı kütüklere sahip kişi sayısı ve nüfus patlak durumda ama yinede bazı şeylerin kendi kütüğünün oldu yerden gönderilmesi gibi şeyler olacaktır ve bunlar zaman alacaktır. sana tavsiyem sen "ben hiç uğraşmıyım hemen halledeyim bitsin" diyorsan hemen izmir'den hallet derim. Yalova'danda belki 1 günde halledersin bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 senko said: ya nette baktindim da bulamadim, yarin ariyacam zaten askerlik subesini de bu askerlik tecil etmeyi istedigimiz sehirden yapabiliyormuyuz, su an izmirdeyim ben de mesela ailem yalova'ya tasindi yarin oburgun onlarin yanina gitcem bende, burda ugrasmaktansa yalova da halledebilirmiyim tecil islemimi ikinci bir sorum ikameti nasil baska sehire kaydiriyoruz, su an yine izmirde ikametim yalovaya aldirmak istiyorum. yalova'dan mi halletcem bu isi izmirden mi yoksa son olarak asal'in sitesinde yazanlar disinda belge istiyorlar mi giderken, asalda bi tek diploma asli ve fotokopisi istenmis mesela, yalovaya gittigimde bide birader biz okuldan sunu sunu da istiyorum demesinler, okul izmirde cunku... ilk mesaj dısında okumadım :) istediğin her şubede yaparsın yanlız yabancı şubeye gidiceksen eğer x2 fotokopi getir yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 senko sen bu sene mezun oldun dimi,neden bi önceki dönemde tecil ettirmedin askerlik olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 son tarihi ne zaman bu celbin biliyor musunuz? Birde elde çıkış belgesi olmadan gitmek olmaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 aralık celbi için son başvuru 25 eylül ve eet çıkış belgesi şart aslı dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 olorin84 said: aralık celbi için son başvuru 25 eylül ve eet çıkış belgesi şart aslı dahil. HADİ CANIM CİDDİ MİSİN 25EYLÜL MÜ?! link falan verir misin çok acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben sabah 8 gibi gittim 11e kadar hallettim tecil işlerini. Gidip halledin abi. 3-4 saat için askere almasınlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 31ekim diyor 25eylül nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 31 ekim geçen sene içindi. bu sene 25 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar