Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlikle ilgili bisi sorcam yine

senko

Öne çıkan mesajlar

ya nette baktindim da bulamadim, yarin ariyacam zaten askerlik subesini de

bu askerlik tecil etmeyi istedigimiz sehirden yapabiliyormuyuz, su an izmirdeyim ben de mesela ailem yalova'ya tasindi yarin oburgun onlarin yanina gitcem bende, burda ugrasmaktansa yalova da halledebilirmiyim tecil islemimi

ikinci bir sorum ikameti nasil baska sehire kaydiriyoruz, su an yine izmirde ikametim yalovaya aldirmak istiyorum. yalova'dan mi halletcem bu isi izmirden mi yoksa

son olarak asal'in sitesinde yazanlar disinda belge istiyorlar mi giderken, asalda bi tek diploma asli ve fotokopisi istenmis mesela, yalovaya gittigimde bide birader biz okuldan sunu sunu da istiyorum demesinler, okul izmirde cunku...
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

benim bildiğim ikametgah kaydırmak için kayıt olduğun muhtarlığa gidip nakil belgesi alıyosun ardından yalovada nereye yaptıracaksan oranın muhtarlığına veriyosun

nakil belgesi almamıştım ben. adımın bulunduğu kria kontratı ve elektrik faturası ile halletmiştim bi kaç yıl önce
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi şehir farketmiyor o işte. sen okuldan çıkış belgesini yada diplomanı götürüyorsun. bi form doldurtup muayeneye yolluyorlar. muayeneden gelince de şu tarihe kadar askerlikle alakası yoktur diye bi kağıt veriyorlar bitiyor işin. kendi şuben değilse gittiğin yer fakslıyorlar senin belgeleri kendi şubene.
Sosyal ağlarda paylaş

valla o değilde ben askerlik için başvurduğumda bir arkadaşımda aynı şekilde aynı dönem askerlik için başvuruyordu. onun kütük farklı yerde olmasından dolayı 4 gün üst üste gidip gelmek zorunda kaldı, ben ise tek günde hallettim.

açıkçası burası istanbul tabi, göç alımından dolayı farklı kütüklere sahip kişi sayısı ve nüfus patlak durumda ama yinede bazı şeylerin kendi kütüğünün oldu yerden gönderilmesi gibi şeyler olacaktır ve bunlar zaman alacaktır.

sana tavsiyem sen "ben hiç uğraşmıyım hemen halledeyim bitsin" diyorsan hemen izmir'den hallet derim. Yalova'danda belki 1 günde halledersin bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ya nette baktindim da bulamadim, yarin ariyacam zaten askerlik subesini de

bu askerlik tecil etmeyi istedigimiz sehirden yapabiliyormuyuz, su an izmirdeyim ben de mesela ailem yalova'ya tasindi yarin oburgun onlarin yanina gitcem bende, burda ugrasmaktansa yalova da halledebilirmiyim tecil islemimi

ikinci bir sorum ikameti nasil baska sehire kaydiriyoruz, su an yine izmirde ikametim yalovaya aldirmak istiyorum. yalova'dan mi halletcem bu isi izmirden mi yoksa

son olarak asal'in sitesinde yazanlar disinda belge istiyorlar mi giderken, asalda bi tek diploma asli ve fotokopisi istenmis mesela, yalovaya gittigimde bide birader biz okuldan sunu sunu da istiyorum demesinler, okul izmirde cunku...

ilk mesaj dısında okumadım :)

istediğin her şubede yaparsın yanlız yabancı şubeye gidiceksen eğer x2 fotokopi getir yanında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...