Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 efsane başkan değildir kendisi hala bile bir ton küfür edilmekte istifası istenmekte ve şuan forzada "Yıldırım Demirörenin + Ları ve - Leri" diye topic en hararetli isyanın olduğu topictir.. hani şuan sayılan tek adam varsa adalı dır ve herkez onun çıktıktan sonra metristen başkanlık için baskı yapılmasını istemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Efsane demek yanlış Demirörene sadece parası ile sevgi satın aldı ama efsanelik kolay alınmıyor para ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 tek efsane sebadır! kendi döneminde en büyük saygınlığı almış. tüm klüp başkanlarının saygı gösterdi adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 e statta demirören'e tempo tutuluyor methiyeler düzülüyor ama? bir de sebada da istifa etsin gitsin artık diye söylenip duruyordunuz? "beşiktaş yönetiminde hayeletler oturuyor" diye kampanya düzenleyip "başkan etkisiz eleman" diye isyan ediyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Absolut said: Efsane demek yanlış Demirörene sadece parası ile sevgi satın aldı ama efsanelik kolay alınmıyor para ile. şuan ki borc yüzünden saygınlık var demirörene rakipte kolay kolay çıkmıyor niye çıkmıyor çünkü ben gidersem paramı alırımda giderim diyor klübün bir çok borcu yıldırıma o yüzden saygı var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Rewendor said: e statta demirören'e tempo tutuluyor methiyeler düzülüyor ama? bir de sebada da istifa etsin gitsin artık diye söylenip duruyordunuz? "beşiktaş yönetiminde hayeletler oturuyor" diye kampanya düzenleyip "başkan etkisiz eleman" diye isyan ediyordunuz? sebanın zamanı gelmişti gitmeliydi. gitti. birşeyi değiştirmez bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 McDonalds reklamındaki adam daha az kıvırıyor bu Beşiktaşlılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bu şike soruşturması işi bence bazı şeyleri değiştirdi. Canı en çok yanan biz Fenerbahçeliler'de de çok ama çok fazla iz bıraktı ve bırakacak diye düşünüyorum. Yoksa ben yıllardır örgütlü mücadelenin içinden gelen adamım. Bu halkı çok hem de çok iyi tanırım. Güce tapan bir millet databaseimiz var(patiden birinin lafı,çok tuttum,bilmem kaçıncı kez kullanıyorum sağolsun). Temenniden öteye geçemez benim dileklerim çünkü neler gördüm yaşadım. 100 bin kişilik fındık mitinginin ardından yapılan seçimlerde Giresun ve Ordu'da 50%'nin üzerinde oy aldı bu adamlar. "Ölüm madencinin kaderi" lafını yiyen bütün bir Zonguldak halkı var, Ecevit'in kemikleri(kaldıysa eğer)ni sızım sızım sızlattılar son seçimlerde. Daha neler neleeer? Temennim var ama umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 konuyla alakasız yeri gelmişken söyleyeyim; 100 binlik ordu mitinginde ordulular bizi çekmesinler diye ağaçların arkasına saklanıyordu. malesef 70'lerin sosyalist ordusunun kırıntısını bile barındırmamakta o kitle. (merkez ilçe bir nebze sıyrılabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://i.imgur.com/i13VP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bu inter maçına gitme olay ne iş fener taraftarı bu kadar mı yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 O ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 facebukta gördüm bi kaç kişide inter trabzon maçına interi desteklemeye gidiceklermiş tff protesto amaçlı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 O maç arenada valla saglam dayak yerler gibime geliyor öyle bişi yaparlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Beşiktaş ve gs ilk maçlardaki gibi kötü olurlarsa açık ara fener şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Fenerde gecen sene bası kötüydü sonra iyi oldu yani ilk maclar çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Absolut said: O maç arenada valla saglam dayak yerler gibime geliyor öyle bişi yaparlarsa. Birkaç kişi zaten gitmez öyle bir şeye, ille de gideceklerse oraya, dedikleri gibi bir şey yapmak için birkaç bin Fenerli'nin gitmesi lazım. Her camianın içinde düşünmeden hareket edenler var. Umarım bizim camiada ki düşünmeden hareket edenler federasyonu protesto ederken kan gövdeyi götürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ne şehittir ne gazi pisi pisine gitti bizim niyazi demeyelim de arkalarından. Hayır adamlar laz furabilurlar da furmayabilurlarda ama garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Volkan, Bekir, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selcuk, Cristian, Dia, Alex, Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Kaderin cilvesi işte. Adam bavulu toplayıp gidecekken Lugano'nun formasını kaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Alex'in heykelini bu seneden sonra kesin diker camia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cetintas said: Kaderin cilvesi işte. Adam bavulu toplayıp gidecekken Lugano'nun formasını kaptı.zaten bu sene şike olayları felan olmasa muhtemelen fenerin çok bomba kadrosu olacaktı.hatta bence şl de bile büyük takımları zorlayacak bir kadro kuracaklardı. bunuda bir gs li olarak söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cetintas said: Alex'in heykelini bu seneden sonra kesin diker camia. heykel hazır, şu süreci atlatınca açılışı yapılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bütün bu sacmalıklardan sonra futbol izleyeceğime mutluyum yeni transferleri izlemeyi 4gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar