Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Orduspor 12.09.2011 @ 20:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

efsane başkan değildir kendisi
hala bile bir ton küfür edilmekte istifası istenmekte
ve şuan forzada "Yıldırım Demirörenin + Ları ve - Leri" diye topic en hararetli isyanın olduğu topictir.. hani şuan sayılan tek adam varsa adalı dır ve herkez onun çıktıktan sonra metristen başkanlık için baskı yapılmasını istemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Efsane demek yanlış Demirörene sadece parası ile sevgi satın aldı ama efsanelik kolay alınmıyor para ile.

şuan ki borc yüzünden saygınlık var demirörene rakipte kolay kolay çıkmıyor niye çıkmıyor çünkü ben gidersem paramı alırımda giderim diyor klübün bir çok borcu yıldırıma o yüzden saygı var işte
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

e statta demirören'e tempo tutuluyor methiyeler düzülüyor ama?

bir de sebada da istifa etsin gitsin artık diye söylenip duruyordunuz? "beşiktaş yönetiminde hayeletler oturuyor" diye kampanya düzenleyip "başkan etkisiz eleman" diye isyan ediyordunuz?

sebanın zamanı gelmişti gitmeliydi. gitti. birşeyi değiştirmez bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şike soruşturması işi bence bazı şeyleri değiştirdi. Canı en çok yanan biz Fenerbahçeliler'de de çok ama çok fazla iz bıraktı ve bırakacak diye düşünüyorum.

Yoksa ben yıllardır örgütlü mücadelenin içinden gelen adamım. Bu halkı çok hem de çok iyi tanırım. Güce tapan bir millet databaseimiz var(patiden birinin lafı,çok tuttum,bilmem kaçıncı kez kullanıyorum sağolsun).

Temenniden öteye geçemez benim dileklerim çünkü neler gördüm yaşadım. 100 bin kişilik fındık mitinginin ardından yapılan seçimlerde Giresun ve Ordu'da 50%'nin üzerinde oy aldı bu adamlar. "Ölüm madencinin kaderi" lafını yiyen bütün bir Zonguldak halkı var, Ecevit'in kemikleri(kaldıysa eğer)ni sızım sızım sızlattılar son seçimlerde. Daha neler neleeer?

Temennim var ama umudum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

O maç arenada valla saglam dayak yerler gibime geliyor öyle bişi yaparlarsa.

Birkaç kişi zaten gitmez öyle bir şeye, ille de gideceklerse oraya, dedikleri gibi bir şey yapmak için birkaç bin Fenerli'nin gitmesi lazım. Her camianın içinde düşünmeden hareket edenler var. Umarım bizim camiada ki düşünmeden hareket edenler federasyonu protesto ederken kan gövdeyi götürmez.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Kaderin cilvesi işte. Adam bavulu toplayıp gidecekken Lugano'nun formasını kaptı.
zaten bu sene şike olayları felan olmasa muhtemelen fenerin çok bomba kadrosu olacaktı.hatta bence şl de bile büyük takımları zorlayacak bir kadro kuracaklardı.

bunuda bir gs li olarak söylüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...