ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bonus Card' ın ana sponsorluğunda TÜRSAK Vakfı tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen festival, 17-23 Eylül 2004 tarihleri arasında İstanbul' da gerçekleştirilecek. Festivalde, dünyanın çeşitli ülkelerinden seçilen uzun ve kısa metraj olmak üzere toplam 51 film sinemaseverlere keyifli bir hafta yaşatacak. Festivalde yer alan filmler kimi zaman güldürürken, kimi zaman düşündürecek. Bu yıl İngiliz komedi sinemasının ağırlıklı olarak yer aldığı festivalde Peter Sellers, Woody Allen, Jiri Menzel, Charlie Chaplin, Stanley Kubrick, Vittorio De Sica, Clive Donner, George Roy Hill gibi usta oyuncu ve yönetmenlerin filmlerinin yanı sıra; bütün dünyada özel hayranları olan, sinemaseverlerin büyük tutkusu olarak bilinen Ealing Komedileri Türkiye'de ilk kez sinemaseverlerle buluşacak. Festival programında yer alan ve yedi ana başlık altında gösterilecek filmler Beyoğlu Sinema Majestik 1. ve 2. salonları, Levent Sinema TÜRSAK, Alman, Fransız ve İtalyan Kültür Merkezi sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak. Festivalin geleneksel bölümü En Ciddi Komedi Filmi Yarışması 'nda, bu bölümdeki filmleri izleyen sinemaseverler sinema gişelerinden alacakları oylama kartlarını doldurarak "En Ciddi Komedi Filmi"ni seçecekleri bir yarışmaya katılacaklar. Festival haftası içinde yarışmacılara çeşitli radyolar aracılığıyla izledikleri filmlerle ilgili sorular sorulacak. Doğru cevap veren izleyiciler Levent Sinema TÜRSAK'tan sezonluk sinema bileti kazanacak. Bonus Card sahiplerinin kartlarını göstererek biletleri %50 indirimli olarak alabilecekleri festivalde, sinemaseverler kültür merkezlerinde (Alman, Fransız, İtalyan) yapılacak gösterimleri de ücretsiz olarak izleyebilecekler. Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi için: TÜRSAK Vakfı: (0212) 244 52 51 Film programı için tıklayın. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Dr.Garipaşk dediği Kubrick filmi Dr.Strangelove or How I Learned to Stop Worrying About The Bomb bunu izlemeli hem kültür merkezindeki gösterimlerde beleşmiş ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 giler DOKTOR GARİPAŞK'a ben g,tcem yani ehe ama dieğr filmerlinde böle gairp tercümelrii olrusa anlayamyz ne filmi gösterioalrçhehe[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gerçekten hangi film hangisidir nası anlıycaz orda "pembe panter coşuyor" fln diye isim koymuşlar.Filmler hakkında bilgisi olanlar kısa kısa yazarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Pembe Panter Coşuyor - Pink Panther Strikes Back Kadın Avcıları - Lady Killers, zaten bunu bilmeyen yoktur. Diğerlerini bilmiyorm. [signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 04 Eylül 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 evet bugün dr.strangelove'a gittim peter sellers'a bi kez daha hayran kaldım kubrick de nükleer savaşı çok güzel eleştirmiş müthiş film[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eh bizde cuma günü eraqla gitmiştik keşke anlaış birlikte gitseydik.. n eyse harbi izlnemesi gerekn çok onemli bir film dr.stranglove alaman külüt merklsini bulmak zor bonus karta deşekkür ederim bu organisyon için[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bitti efendim etkinlik. stikiye gerek var mi hala?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar