Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonus Card + 3. Uluslararası Komedi Filmleri Festivali + 17-23 Eylül 2004


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Bonus Card' ın ana sponsorluğunda TÜRSAK Vakfı tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen festival, 17-23 Eylül 2004 tarihleri arasında İstanbul' da gerçekleştirilecek. Festivalde, dünyanın çeşitli ülkelerinden seçilen uzun ve kısa metraj olmak üzere toplam 51 film sinemaseverlere keyifli bir hafta yaşatacak. Festivalde yer alan filmler kimi zaman güldürürken, kimi zaman düşündürecek.



Bu yıl İngiliz komedi sinemasının ağırlıklı olarak yer aldığı festivalde Peter Sellers, Woody Allen, Jiri Menzel, Charlie Chaplin, Stanley Kubrick, Vittorio De Sica, Clive Donner, George Roy Hill gibi usta oyuncu ve yönetmenlerin filmlerinin yanı sıra; bütün dünyada özel hayranları olan, sinemaseverlerin büyük tutkusu olarak bilinen Ealing Komedileri Türkiye'de ilk kez sinemaseverlerle buluşacak.

Festival programında yer alan ve yedi ana başlık altında gösterilecek filmler Beyoğlu Sinema Majestik 1. ve 2. salonları, Levent Sinema TÜRSAK, Alman, Fransız ve İtalyan Kültür Merkezi sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.

Festivalin geleneksel bölümü En Ciddi Komedi Filmi Yarışması 'nda, bu bölümdeki filmleri izleyen sinemaseverler sinema gişelerinden alacakları oylama kartlarını doldurarak "En Ciddi Komedi Filmi"ni seçecekleri bir yarışmaya katılacaklar. Festival haftası içinde yarışmacılara çeşitli radyolar aracılığıyla izledikleri filmlerle ilgili sorular sorulacak. Doğru cevap veren izleyiciler Levent Sinema TÜRSAK'tan sezonluk sinema bileti kazanacak.

Bonus Card sahiplerinin kartlarını göstererek biletleri %50 indirimli olarak alabilecekleri festivalde, sinemaseverler kültür merkezlerinde (Alman, Fransız, İtalyan) yapılacak gösterimleri de ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgi için:

TÜRSAK Vakfı: (0212) 244 52 51

Film programı için tıklayın.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...