Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaza ile ilgili sorum var


White Wolf

Öne çıkan mesajlar

bugün ufak bir araba kazası yaptımda bu konu hakkında sorum var.

Bugün sitenin kapalı garajında arabamı çıkarırken 1 tarafta arabalar var bir taraftada bir adam küçük sandalını koymuş. o kadar darki arka arkaya geçerken benim aracın sol arka far sandalın ucuna girdi.Araba'dan indim bir baktım benim sol arka var komple parçalanmış (10 km hızım bile yoktu) neyse sandal zaten tahtadan üstüne üstlük birde üzerinde kumaş kılıf olduğu için hiç birşey yoktu. Herneyse akşam geldiğimde öğrendimki sandalın moturu düşmüş motor dşerken bir aracın bagajının üzerine düşmüş, hem bagaj hasarlı hem motor bozulmuş sözde. Simdi ilginç olan kısma gelelim, ben video kayıtını izlediğimde sandal hafif bir ileri geri yapıyor adam minik motoru(motor dediğim sandalın arkasına takılan) şemsiye yaslar gibi duvara yaslamış sandal oynayıncada yere düşüşünü görüyoruz, arkadaki arabanın üstüne düşüşü gözükmüyor bu bir , 2incisi akşam geldim kayıtı izlemeye ne sandal var ne motor sadace o araba var onunda sahibi almanyadaymış buda 2.

sorum şu ki bu adamın motoru duvara yaslayıp benim çarptığım şeye brşey olmayıp adamın duvara yasladığı şeyin düşmesi , başka arabaya çarpması bunlar benim sorumluluğum mu bende ozaman bir vazo koyim garaja düşerenden para alim, kaldıki motorun yanlamasına düşünce sapasağlam düşüyor, bir dağılma, boy hizzasından laptop düşürüyoruz birşey olmuyor ayrıca bu adam motoru sandalı almış, olduğu yerde değil neye göre bozuk neye görde değil belki otoparka bozuk diye koymuştur, sitenin otoparkına böyle birşey koyma hakkı varmı ? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, bu bana hakkaten saçmalık geldi, öyle bir saçmallıkki avrupada olsam sanki adamdan ben para alırdım gibi geliyor , bir yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

motor düşmüşse hasar direk seni ilgilendirir, geçmiş olsun, motoru al internetten araştır ver motoru de yaptırcam ben de o şekilde hallet. yoksa Trafik sigortan maddi zararları karşılıyor dava acsın hukukcular ilgilensin kayıtlar incelensin uzun sürer ama bi nebze haklı cıkabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet çıkış yolun sağına araba koyuluyo ona eywallah ama solda araba sağ dada sandal koymuş, dar bir yolun 2 yanına araba park etmiş , sen arabanı çıkarmaya çalıştığınu düşün, kaldaki kira mı vermemek için nedir yani sandalını garaj koymak nedir, birde duvara yaslamış arkasına monteli olsa gene sıkıntı olmaz, bu konu hakkında napabilirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

motorun düşmesi konusunda sandalın sahibinin sorumluluğu var gibi. motor öyle ufacık çarpmayla düşebilecek bir nesne değil. ayrıca sandalı oraya o şekilde üzerinde motorla birlikte park edebilme izni var mı esas sorun o. İlk başta o izni yoksa zaten 100% kusurlu demektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

dasaaa said:

bu ne abi, the incredible machines gibi araba sandal motor bagaj

en sonunda nükleer bomba falan patlayacak sandım doğrusu.

Aynen şunu yazıcaktım bende :). Düz mantık düşününce adam haksız yani. Bi saat sonra işleri bilen birine sorucam, buraya da yazarım cevabı.


Saol bekliyorum cevabını, fikrini söyliyen herkese teşekkür ederim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...