Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitar PC Efect Programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Guitar Fx Box 3.0 kurdum idare ediyordu. Ses delaysız geliyordu. Sonra 30 gunluk suresi doldu tam sürümüde bulamadım Guitar Fx Box 2.6 kurdum. Fakat ses geç geliyor ve çok kötü.

Fx Box 3 gibi delaysız kullanabileceğim program varmı bildiğiniz başka?

Not: Müzik mi donanım mı diye karar veremedim ama program olduğu için bu bölüme açtım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Donanım olmadan kötü çalışır onlar. Şunu al para toplayıp: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7709&gid=2161

İlla da sırf yazılım diyorsan: http://line6.com/podfarm/

Gitar ve digital diyince Line 6'den şaşmamak lazım.
Mesaj tarihi:
Guitar fx box 3'te onu kullandım iyiydi de 2.6'da yapamadım. Guitar rig deniyecem şimdi.

@Gerge

Alıcam abi öyle bişey ama alana kadar idare etmek amaç.
Mesaj tarihi:
FL Studio daha cok uretmek icin, gitarina standalone efekt programi olarak kullanmak biraz zahmetli olur.

Ayriyeten, hangi programi yuklersen yukle, donanim olarak adamakilli bi ses karti ile isi cözmeden tam anlamiyla delaysiz olarak kullanamazsin.
Mesaj tarihi:
korax hakli, guzel performans diyorsan ses karti sart, ama asio4all ile en azindan seni rahatsiz etmiyecek bi delay seviyesine indirebilirsin. Ama verimi ne kadar tatmin eder seni denemen lazim.

gerge'de hakli, line6 tanri gibi bisi oldu digitalde :) ozellikle orta segment cozumlerinde.
alacaksan line6 cozumleri icinden bisiler sec

pod plus var bende asigim lan resmen alete sdf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
M-Audio çok generic, genel çözüm olarak sınıfında E-MU'nun ürünlerinin ardından en iyisi, yani öyle bir şey önersen E-MU 0404 öneririm önce ama Line 6 ürünleri gitar için özel. Yazılımıyla, donanımıyla, patentli teknolojileriyle hem M-Audio'dan hem de Steinberg'in Guitar Rig'inden bir-iki gömlek üstün. Bu nedenle Line 6.
Mesaj tarihi:
Şimdilik guitar rig ve asio4all sorunu halletti. Diğer programlarıda deniyecem ilk fırsatta. İyi ses kartıda ileri bir zamanda şuan para yok :) Para olsa uraşmam zaten bu ses kartıyla bişeyler yapmaya :)
Mesaj tarihi:
GERGE said:

M-Audio çok generic, genel çözüm olarak sınıfında E-MU'nun ürünlerinin ardından en iyisi, yani öyle bir şey önersen E-MU 0404 öneririm önce ama Line 6 ürünleri gitar için özel. Yazılımıyla, donanımıyla, patentli teknolojileriyle hem M-Audio'dan hem de Steinberg'in Guitar Rig'inden bir-iki gömlek üstün. Bu nedenle Line 6.

+15 aynen budur :)
  • Yeni Oluştur...