huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kermit said: bok gibi maç ya emannnnnn çok sıkkınç premier lige geçtim samsun maçınıuı izle olm,i akıyoruz çok net haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 CthuLhu said: bala gel ya ahah Yuh be bizim gol mü bal , daha neler =P Defans hatası işte. Asıl eskişehirin golü tam bal, golü egemen'in kıçına yazsınlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Velinin ciknasi lazm. Sahada yok resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 cuti sakatmıydı ? değilse 65te girer heralde spiker ne dedi kaçırdım orda gürültünde ? kadınlar ve 16 yaş altı çocuklarını duydum sadece ne dedi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bundan sonra maçlara bağyanlar ve çocuklar beleş gircekmiş, bilet paralarını federasyon ödicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kız olmak vardı anasını satayım ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 veysel noluyo gtun basın oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 maçı izlemiyorumda kadroya baktım geçen sene dökülen takımdan 9 oyuncu var diğer 2 oyuncu egemen ile veli gibi 2 vasat oyuncu.geçen seneden farkımız olacak hiçbir iş yapmadık ki.play off'a kapağı atmak başarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 eskisehire giden carsının sesi var baska bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Beşiktaş kağıt üzerinde iyi bir takım ama gameplay yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kermit said: cuti sakatmıydı ? değilse 65te girer heralde spiker ne dedi kaçırdım orda gürültünde ? kadınlar ve 16 yaş altı çocuklarını duydum sadece ne dedi lan ? Guti 2 gün önce eğlencede yakalanınca kadroya alınmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 BJK kağıt üzerinde de kötü ya bu sene. Aynı geçen sene ne kadar iyiyse, bu sene de o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 batuhaannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Defans çok dengesiz. 3 kişi birbirine falan giriyor inanılmaz Ortasaha forvet zaten hiç girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 batuhan net vuruş yaptı ama topun oraya gelmesi, serdar'ın yerdeyken asist olacak pası vermesi falan baya defans yetersizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Aha spastik attı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Skibbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bi gazete küpürü koyasım var ama ceza alırım diye korkuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Yorgunluktan topa vuramiyo bizmkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 O bu değilde es es fena olmamış ligin ilk yarısı çok şaka yapabilir bu takım diğer takımlara da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 beşiktaş bu senede yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Defns cok geride karsikiyo, ileri ucla defans arasi 60, 70 metre nerdeyse. Boyle hic bi takima karsi oynayamayiz.schuster gelsin futbol101 versin bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Hehe evet bu senede bizden birşey olmayacağı belli oldu hayırlı olsun =) Toromandan sağ bek yaparsan , takımı başıboş inekler gibi çayıra sürersen doğal yani. Göze hoş gelen 2 pas bile yapmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ZAAAAAAAAAAA sezonunu acayim. O degil bu Alper Potuk seneye gider bi yerlere, baya iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 aktiftablet said: schuster gelsin futbol101 versin bunlara. cok leş duurumdayız bir kac oyuncuya sucu atacak durum deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar