harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu sene bizim senemiz olacak !!! hayırlı olması açısından ilk başlığı ben açıyorum, gerisini aslanlara bırakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gökmen özdenak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Şu topiği silse modlar, REWENDUR DUY SESIMIZI !!!111BİRBİRBİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 obaa kewell açtı patladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ünal başkan istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 koca koca yazmayın başlıkta ç,irkin duruyor ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Evet : ) hadi bakalım başlıyor lig, İstanbul BB sakat takım gerçi ne yapacağı belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Webo-İskender-İbrahim Akın hücum hattı baya yıldırıcı duruyor. Zaten kontra oynadıklarından ve hücumda ilk haftalarda çekmemiz muhtemel organizasyon sıkıntısı sebebiyle mutlaka IBB tehlikeli olacaktır kalemizde. Ujfalusi defansta sorumluluk almalı. Sabri ve Eboue mutlaka beraber oynamalı, geriye dönüşlerin çabukluğu açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 iskender ve ibrahim akin in sozlesmeleri feshedilmedi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Az farklı kazanırız bu maçı. 1-0,2-1 ya da belki 1-1 berabere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Lan ben onlar var sanıyorum, üstüne bi de Webo. E iyi Tevkif Köse falan varmış gerçi. İskender nereye gitti biz alaydık Sercan yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 metris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Ana meydancı olmuş herif. Neyse. Çakızlarız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://www.ultraslan.com/Giris/images/cimbomageldik.jpg http://www.ultraslan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Berabere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 8 atarız, bilemedin 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sabri amc oynamaz ise 3 leriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 0-4. Baros (2) Elmander (1) Kazım (1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 elmander sakatmış maça yetişmeyebilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 melo bi tane atar. baros 2 tane atar. riera 1 tane atar. selçuk ve kazım da birer tane atar. bu durumda servet de bi tane atar. 7-0 bitermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 herşey sabriye bağlı.eğer sabri oynarsa az farkla yener yada berabere kalırız.ancak sabri oynamaz ise ağır farka gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sabrili espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sabriye tam alıştık dedik napalım iyi sağ bek yok kötünün iyisi diye fatih terim bunu görüp artırarak sabriyi amc oynatmaya başladı. illa tahammül edemeyeceğimiz bir adam mı olsun istiyorlar takımda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 DoruK said: sabriye tam alıştık dedik napalım iyi sağ bek yok kötünün iyisi diye fatih terim bunu görüp artırarak sabriyi amc oynatmaya başladı. illa tahammül edemeyeceğimiz bir adam mı olsun istiyorlar takımda anlamadım Bu çok iyi yorum olmuş,valla savuna savuna sağ bekte kabullendirdik Sabri'yi ama AMC'sini ben bile savunamam Sarbinin ya... :/ Ki takımda olmayan Keita'nın performans düşüklüğünü Ali Turan'a bağlayabilmiş bi insanım yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar