barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lol bf3 oynayan kitle çok iyimiş. ayyıldızhexxx-34
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 durup dururken adama lamer diyosunuz sonra adam tepki verince laf ediyosunuz.
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 S-H said: durup dururken adama lamer diyosunuz sonra adam tepki verince laf ediyosunuz. Trollere birşey denmez olm ben hata yaptım bırak... böyle ürsünler. devam gençler nikimi değiştirip amorexias falan yapacağım o zaman ortamda süper olacağım... yada wow boss larından birini koyarım hatta daha iyisi death knight arthas falan yaparım o zaman çok "cool" olurum... lol
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 heyecana geldim iki tane yazdım. bak bu olmadı (siliniz)
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu arada molped esprisini en son lise 1 de yapıyoduk sanıyorum.
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 dün xunn un "büyüklü küçüklü" yazılmış nicklere yaptığı bir yorum vardı oyundayken. onu hatırlıyorum şuan
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi benim tecrübelerim bu yönde... örneğin l4d2 oynarken ? steam avatarlı adamla aynı takıma düşmüşsen topukla direkt
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 S-H said: durup dururken adama lamer diyosunuz sonra adam tepki verince laf ediyosunuz. yani... adama direk nikten tespit yapıp "lamer" dedi direk olarak. buna elbette tepki gösterecek. nicklerin ilginçliğinin geyiğini bi önceki sayfada yaptık da geyikten öteye götürüp hakaret seviyesine çıkarmayın olayı.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Benim nick'te en lamer nicklerden ya, yıllardır değiştiremedim bir türlü.
=)) Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kalshirak ekleyin pls co op olur squad olur takılırız
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 xunn denied'ladı platoon request'timi :(
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben de yazsam mı yazmasam mı bilemedim. sonra lamer falan derler mi yoksa aralarına alırlar mı id: T1L1 Tili yi almışlar lan Tili_tr mi yapıyım..
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 zaten BARZO nickin, daha kotu ne olabilir.
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cystein said: barzo kral nickmiş lan benimki daha kral direk lamer oluyor baksana... kafadan lamer oyuna falan bakmaya gerek yok... sadfkjsdkl cCc de koyayım sonuna uyumlu olsun bari sdflksjdfş
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cystein said: amma ağladın yeter ya "haters gonna hate" bu heralde adam bana saldırmaya yer arıyor... neyse ya uzatmıyorum bu muhabbeti zira harbiden çok uzadı... ne nickmiş...
Öne çıkan mesajlar