Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 arada ekleme işleminde kaynayıp denylanan arkadaşlar olmuş olabilir, eğer öyle bi durum varsa "beni denyladınız FUUUU" diyin tekrar başvurun. bi de şu başvurulardaki isimler tanıtsın kendini; astaragistara Grastiel minimaloyuncu MaxPowerTR Oskican 0zcan Berkinster
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 toptan friend inv spamladım kusura bakmayın ehue
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 3-4 gündür giremiyorum şehir dışı duruşmaları yüzünden. geldim bakayım dedim deny yemişim...
knox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi pati nick'ini bildirdiysen alıyorlar ya,tanımadıkları için kabul etmemişlerdir
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Xenocide said: arada ekleme işleminde kaynayıp denylanan arkadaşlar olmuş olabilir, eğer öyle bi durum varsa "beni denyladınız FUUUU" diyin tekrar başvurun. bi de şu başvurulardaki isimler tanıtsın kendini; astaragistara Grastiel minimaloyuncu MaxPowerTR Oskican 0zcan Berkinster
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hocu benimkini leviemaxilack olarak değiştirsene
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ID: crasah oyun ciktigindan beri sehir disi is yuzunden hasret kaldim.. sonunda zaman geldi sdf..
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 MrLevie said: hocu benimkini leviemaxilack olarak değiştirsene Değiştirme çünkü gene değiştirdim, bu gidişle daha da değiştirecem.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 knoxville said: id knoxtanski en tepeye yazin he k-k-knoxville yaptim ama deisirim ben gene
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Xenocide said: Xenocide said: arada ekleme işleminde kaynayıp denylanan arkadaşlar olmuş olabilir, eğer öyle bi durum varsa "beni denyladınız FUUUU" diyin tekrar başvurun. bi de şu başvurulardaki isimler tanıtsın kendini; astaragistara Grastiel minimaloyuncu MaxPowerTR Oskican 0zcan Berkinster y u no add me to the list -.- :D
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 şu ana kadar idsini yazan herkesin ilk mesajda olması lazım, kaçırdığım varsa pm atın.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 id ile forum nicklerin yerini karıştırmışım seninkinde
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Xenocide said: Xenocide said: arada ekleme işleminde kaynayıp denylanan arkadaşlar olmuş olabilir, eğer öyle bi durum varsa "beni denyladınız FUUUU" diyin tekrar başvurun. bi de şu başvurulardaki isimler tanıtsın kendini; astaragistara Grastiel minimaloyuncu MaxPowerTR Oskican 0zcan Berkinster 2 kişi tamam, kalanlar için son çağrı. isimlerini yazmazsa acımadan denylıcam dsf
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Silphatos said: id ile forum nicklerin yerini karıştırmışım seninkinde evet evet farkettim =)
Öne çıkan mesajlar