Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boşver sana kızmı yok lafını söyleyenlerin

kermit

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

aslında sayısal olarak kız olmadığını, olanları da çoğunuzun sevmeyeceğini kanıtlamak mümkün galiba. sevebilecekleriniz de zaten başkası tarafından seviliyor zateb an itibari ile

misal tr'de her 10kişiden 3'ü olması gereken kiloda

boşver sana kız mı yok?
evet yok.

oturun şimdi.

Şimdi Türkiye'deki Her 10 kişi'den 3'ü olması gereken kilodaysa 7 kişi kalıyor dışarı, davul dengi dengine çalacağından 3 şişko erkek 3 şişko kadınla eşleşir; olması gereken kilo olan 3 kişiden de 2'si birbiriyle eşleşir; geriye 1 şişko 1 fit insan kalır;

Bu iki kişi de birbiriyle eşleşerek "hacı o kızın o adamın yanında ne işi var ya" ve türevi repliklere neden olur.

Özetle bu haber geçerli bir argüman değil.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede 35 milyon kadın olsa

bunların 7.5 milyonu yaşadığın şehirde olsa (atıyorum istanbul)

bunların 500.000 tanesi seninle takılacak yaş aralığında olsa

onların da 50.000 tanesi senin eğitim seviyende olsa

onlarında 5000 tanesi seninle aynı şeylerden hoşlansa

onlarında 1000 tanesi mayonez gargarası yapmamış olsa

bin tane aday var hacım, gez dolaş her kıza sor elbet birine rastgelirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

türkiyede 35 milyon kadın olsa

bunların 7.5 milyonu yaşadığın şehirde olsa (atıyorum istanbul)

bunların 500.000 tanesi seninle takılacak yaş aralığında olsa

onların da 50.000 tanesi senin eğitim seviyende olsa

onlarında 5000 tanesi seninle aynı şeylerden hoşlansa

onlarında 1000 tanesi mayonez gargarası yapmamış olsa

bin tane aday var hacım, gez dolaş her kıza sor elbet birine rastgelirsin.

gold, sana özelden mesaj attım, ulaştı mı emin olamıyorum çünkü bir ara mesaj atamıyordum sisteme, sonra mesaj attım ve silindiğini gördüm. bu nedenle mesajımın sana gelip gelmediğini anlamak için buraya yazıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

:)-D (tu)
helal gold, çok güzel çıkarım yapmışsın ve doğru da.

eheheh yok abi ben onu genel klişe diye dedim

bana ilk kez lisede ergen aşkında yapmışlardı bunu

ihtimaller böyle basit değil, sen her gün istanbulu dolaşıp, elli farklı işe okula girip, süper sosyal bir hayat yaşayıp gene de denk gelmeyebilirsin

beş sene sonra beklentilerin değişir, ilk tanıştığın ama beğenmediğin hayatından çıkmış insanlar doğru gözükür falan

en temizi böyle böyle aşığım diyen adamı ıslak sopayla bi güzel dövmek. tek derdin bu olsun anasını satayım demek.

en çok da beni dövmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işin espirisi farklı tabi yoksa bu devirde aşkı bulmak bence de zor, hele kızın erkeği ve erkeğin kızı giydiği ayakkabı ile ya da içtiği sigara ile sınıflandırdığı ve değerlendirdiği bir toplumda aşkın ne kadar da metafizikimsi bir kavram olduğu fazlaca ortaya çıkıyor. Ama dediğin gibi aşık adamı dövmek lazım, en başta seni değil ama beni :) Sen tut, "üniversitede her ay 1 kızla gezecem-tozacam" diye büyük laf et, ondan sonra da okulun daha ilk birkaç haftasında aşık ol kızın birine, o kızla 19 senen birlikte geçsin, meyvesi de bir kız çocuğu olsun(zaten böyle bir meyvesi olma ihtimali olmasa veya başka bir takım hissedilir şeyler olmasa aşk dediğin elle tutulmaz, gözle görülmez, gelip geçici bir gereksizliktir kanımca)...

Sopalığım, sopalık :)
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

hele kızın erkeği ve erkeğin kızı giydiği ayakkabı ile ya da içtiği sigara ile sınıflandırdığı ve değerlendirdiği bir toplumda aşkın ne kadar da metafizikimsi bir kavram olduğu fazlaca ortaya çıkıyor.

pek metafizikimsi olmasa da dediklerin doğru. ha, bi de pazardan meyve seçmiyosun ki, bildiğin insan yani sonuçta, dünyanın en güzel kızının bile yaptığı aptallıklar, akılsızlığı beni zaman zaman sinirlendirir. bir de ilk görüp de, ''ben buna aşık olurum, olamam'' falan mı diyorsunuz, kafaların uyuştuğu her kadına zaman içinde aşık olabilirsiniz bu da var
Sosyal ağlarda paylaş

abi sayısal hesap kasarsak erkek sayısı kız sayısından fazla.
birebir eşleştirmede yok yani.

ERGEG ÇOCUUUM OSSUNNN diyenler yüzünden hep.
onu geç bölgesel ve bir de eğitim - ekonomik alt yapı vs gibi şeylerle bakarsak daha da bi yok.
GIZ GISMISI OKULDA MI OGUYACAK!!! diyenler yüzünden hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...