cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 :)))) Ya bekar olsam valla aslında deiğini yapardım da, rezillik falan çıkar, gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 niye hemen atlıyosunki gelicem diye bakarım de 2.aradığında zaten gelmiyordum derdin direk win yani. bide o kadar beyin fırtınası döndüğünü sanmıyorum bi kaç kişi eksiltmek istemişlerdir direk aradan çıkarmış seni işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cetintas said: :) hedehodo, siyasi konular ve kişinin dünyaya bakışı arasındaki paralelliğin ispatısın abicim.Ne alaka ? bu toplumda hepimiz ya emekçiyiz ya sömüren.Arkadaşının kocası da emekçi olarak patrona bağımlı ve belli ki ondan çekiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 İş hayatı dediğin; bugün küfürleşip, yarın beraber yemek yemektir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sen hatuna baya asıkmıssın yahu. cetintas said: Kocasının patronunu ya da eski patronunu kendisine ağabeylik yapmış, iş öğretmiş, yurtdışında kollamış, hastalığında başucunda beklemiş arkadaşına tercih etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Welcome to the Real world hacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dediğin gibi bi durum olmuştur.herkesi çağırmışlardır,ardından bu düğün sahipleri ulen patronla bi kıllaşma olur,yeni evlendik tekmeyi ya da fırçayı yemeyelim,patronla papaz olmayalım diyerekten senin gibileri arayıp gelmeyin demiştir. sen kızmakta haklısında sonuçta adamında patronu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abi 1. dereceden akraba/arkadas olmayan insanin dugunde isi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 patron taktığı çeyreği acı acı çıkartır içine oturduğundan arkadaş öyle yapmaz yanlış yapılmış çetintaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cetintas said: Ya söylemek istemedim ama söyleyeyim. İçimde kalmıyor zaten benim bir şey. Almanyada kaldık 2 hafta eğitim için, bu kız ateşten yataklara düştü,sayıkladı, aynı odada sabaha kadar başında bekledim sabaha kadar, doktor getirdim otel odasına. İşi öğrettim derken gerçekten de işi öğrettim. Aramızda 6-7 yaş var. look my signature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 düğüne gidip de napıcan ya cidden. beni kimse çağırmaz bile, hayatta gitmem çünkü. kuzenlerimin düğününe bile gitmedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 reyou said: abi 1. dereceden akraba/arkadas olmayan insanin dugunde isi ne? 1. dereceden arkadas ne lan? insanın dugunune sadece anne, baba ve varsa kardesi mi katılır? hic dugun gormemissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 arkadas diyom ya ondan iste. dugune gitmek ne lan fdfsdfsdf, uzaya cikmak gibi bisi sanki lol/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 oldun said: cetintas said: Ya söylemek istemedim ama söyleyeyim. İçimde kalmıyor zaten benim bir şey. Almanyada kaldık 2 hafta eğitim için, bu kız ateşten yataklara düştü,sayıkladı, aynı odada sabaha kadar başında bekledim sabaha kadar, doktor getirdim otel odasına. İşi öğrettim derken gerçekten de işi öğrettim. Aramızda 6-7 yaş var. look my signature teach me the your best english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ayni oda falan bu muhabbetin sonu yas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çetintaş eski çapkınlardan ya kadının bu davranışını çok dert ettiğinie göre toggie haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 adam gibi adam patrona en azından "ya davetiyeleri çoktan gönderdik. artık geri almak olmaz ki..." diyeilmeliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 arkadaş kavramın BAYAAAA zayıfmış cetintas. öyle arkadaşların olduğu için üzüldüm bi an, hiç olmaması çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 düğüne git ve eski patronuna küçük altınlar at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Benim modam geçti gençler. Ben o hatun kişiyi kardeşim yerine koymuştum. Anlaması bir çokları için zor tabi. Neyse. Evet, arkadaş profillerimin çoğunun yanlış olduğunu zaten bir süredir biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben bir şeyi anlamadım patronun bu bi tarafı kalkmışlığı niye? iş dünyasında olanlar işte kalır aynı iş ortamında çalıştığınız bir yerde karşılaşmak istemiyorsanız aranızda çok çok büyük bir olay olmuş olması lazım ki adam da elinde puro seni kovuyorum bildiğin dittiri git diyecek kadar da öküz senin havan kime abicim sırf adamı işten kovdun diye küçük görüp karşılaşmak istemiyorsun bu nasıl bir psikolojidir, beynim durdu bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bu mevzuyu anlatayım o zaman. Çok uzun olacak ama ilginç bulacağınıza inanıyorum. Yaşananlar gerçek ve hatta çok uzatmamak için bayağı özet geçiyorum. Sene 2003. Ayın 20 gününü yurtdışında 4 kıtada ki 30u aşkın ülkenin herhangi biri veya birkaçında geçirdiğim bir işyerinde yurtdışı satış mühendisi olarak çalışıyordum. İşyerinde mobbing faaliyetlerinin had safhaya eriştiği, 1 hafta Tayland'ta ertesi hafta Meksika'da olmak nedeniyle vücut saatimin şaşmasından bıktığım bir anda eşimin hamile olduğunu öğrendim ve o işyerimden ayrıldım. Bu topik konusu patronun işine başladım çünkü artık iç piyasa satış işi arayıp aynı hafta içinde bu firma ile anlaştım. Bu patron 2003ün ağustos ayında benimle 2,5 milyar Lira maaşa anlaşmasına rağmen işe başlamamdan 17 gün sonra aldığım avansla öğrendiğim şekilde benim için 1,5 milyar Lira maaş ödenmesi talimatı vermiş. Ben tabi hemen o gün adamın karşısına çıktım ve isyan ettim. Bana dedi ki "Bir yanlış anlama olmuş,bu motivasyonla işinde başarılı olamazsın, sana 2 hafta ücretli izin, git iş ara." tabi bu ara ağzında ki purodan mütemadiyen nefes alıyordu. Bildik Türk filmlerindeki bir tarafı kalkık patron tiplemesi. Gerçek yani. Ben adamın gözlerinin içine baka baka "İş arama stresini hayatınızda yaşamadığınız belli ,üstelik sizinle anlaştığım için pek çok başka iş yerini geri çevirdim, şimdi o işyerlerine de başvuramam, ayrıca bu ne biçim bir yanlış anlama, eşimin hamileliğine varana kadar size anlattım, asgari yaşam standardımı sürdürmem için bu ücretin benim için en başta gelen şart olduğunu söyledim.Çocuk oyunu mu bu?" dedim. Tabi adam o zaman purodan nefes çekemez hale geldi, kızardı, bozardı, morardı. Belli ki sıkça kendisine böyle posta koyan,hesap soran elemanla karşılaşmamıştı. Uzatmayayım, malum geçim sorumluluğu, eşimin çoktan hamilelik öncesi izne ayrılması, yeniden iş aramak istememem dolayısıyla ve de bu firmanın dünyanın en büyük 3 kimyasal firmasından birisi olması ve neticesinde kariyer olarak bana gelecekte önemli katkı yapacağına o zaman için halen inanmam dolayısıyla tükürdüğümü yaladım ve 2,5 milyar Lira'ya anlaştığım işyerinde 1,5 milyar Lira'ya çalışmaya devam ettim. Ama bu patron benim tavrımı unutmadı. Her fırsatta açığımı aradı ama aksine 1 sene içerisinde kendisinin 8-9 senelik satıcılarının ikna edemediği çok büyük firmalara satışlar gerçekleştirdim. Önemli sayılabilecek ciroya ulaştım. Derken Almanya'ya gttik o sene içerisinde firmaya alınan 4 mühendis ile birlikte.2 hafta seminerimsi-eğitimimsi bir şeyler aldık. Zaten bu hatun arkadaşın başında beklediğim dönem o dönem. Her neyse, döndükten sonra bir gün bu patron ben satış müdürümle birlikte dışarıdayken bizi çağırdı. Odasına girince beni dışarı çıkardı. Satış müdürü ile 5 dakika konuştular, dışarı çıktılar ve "yürü odana gidiyoruz" dedi. Odama gittik ve ağzındaki purodan bir nefes çekip "topluyorsun ve gidiyorsun" dedi. "Nasıl yani?" dedim. "Kovuyorum seni" dedi. "Sebep?" dedim "sen toparlan,söyleyeceğim" dedi. Sonra da söyledi, Almanya'dayken orada tanıştığım aynı firmanın 16 ülkedeki değişik milletlerden çalışanları ile iyi bir ortam oluştu. Döner dönmez eposta grubu oluşturup birbirimizle görüş alışverişi yapmayı kararlaştırdık. Benim attığım epostada "Alman yemekleri ne kadar iğrençti, Allah'tan biraları güzeldi de çok güzel muhabbet oldu." ve "Irak'ı demokrasi götürmek için işgal eden Amerikalılar umarım Almanlara'da yemek kültürü getirmek için işgal etmeye kalkmazlar,çünkü onların yemekleri de Almanları aratmaz" gibi iki cümle kullandım o epostada. Bu eposta 40 küsür arkadaşa gittiği için Almanya'daki elektronik departmanının dikkatini çekmiş, server da ortak olduğu için benim epostayı alıp CEO'nun önüne koymuşlar, CEO'da 70 küsür yaşında NAZİ artığı bir adam olduğu için,"bu Türk'ün işine derhal son verilsin" demiş. Açmış telefonu bizim Türk patrona. Bu firma 80% Alman-20% Türk ortaklı bir firma. Alman kısmı vakıf firması. Her neyse, benim patronda yukarıda anlattığım şekilde beni işten kovdu. Bahçede bana kovma nedenini anlatırken "aslında sana başka şeyler yapmak istedim ama sen gelene kadar sinirlerim yatıştı" dedi. O an ben bu adamın yakasına yapıştım, "ne yapacaktın lan, öldürtecek miydin, dövdürtecek miydin?" şeklinde bir haykırdım. Purosunu yutuyordu az daha. Çevredeki güvenlik görevlileri falan "Çetin bey, Çetin abi, yapma abi" diye benim elimden aldılar bu purocu patronu. Bu olaydan sonra 3 hafta eve kapandım ve hatta bu herifi tv programlarına falan şikayet etmeyi düşündüm ama sonra aynı piyasadan bir daha ekmek yiyemem diyerek vazgeçtim. Çok uzun oldu ama bu herifle aramızda böyle de bir olay geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 böyle yazılara paragraf şart yoksa hayatımı degiştircek yazı olsa okumam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 özetini bile okumam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 altın nası 190 ya, geçen 40 tı. ulan hayat ne çabuk geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar