Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sakin ol şampiyon sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 bu matmazel şipşakçıya yüz vermiyo muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Babasına sakin ol şampiyon dediğinde direk aklıma şu ağzında sigara olan baykuşlu resim geldi. Birkaç forum konusunda rastlamıştım daha önce :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ren said: güneyin kuzeyi sandığa tıktığı flashback muhteşemdi ama . anne dövme anne dövmee döğmeeeeeeeaaaaauu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 muhteşem matmazel kuzeyin cemrelere öz makara örneğini bırakmaya geldiğini matmazelin anlatışı da efsane, elini kazağa sürtüyor böyle kuzey gibi. kaçırdıysanız tekrar bakın gülün sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bu bölümde hep beni rahatsız eden 2 konu sonunda senaristlerin de akıllarına gelmiş. Bir şu Cemre'nin zırt pırt Kuzey ve Ali'nin yanına atlayıp gitmesine uyuz oluyordum; anası dedi işte, "sana ne oluyor lan,gidemezsin gecenin bu saatinde" dedi de durdurdu. İkincisi de bu Ferhat bu kadar güçlü adam, Kuzey neyine güveniyor da tek başına bu herife dayılanıyor derken senaryonun bence en zayıf olan bu konusuna adını şimdi hatırlamadığım Kuzey'i adamlarına aldırtan mafya babasını katarak çare buldular. Bundan sonra Kuzey'in arkasında durursa biraz olsun Ferhat ile mücadelesinin bir mantığı olur diye düşünüyorum. Onun haricinde Kuzey'in Güney'i ispiklediğine hem annesinin ve hem de Güney'in son ana kadar inanmaları çok hem de acaip aşırı saçma. Ortada Simay varken aralarında her ne olursa olsun, nasıl Güney'in ve anasının aklına Kuzey'in ispikleyeceği gelebilir ki? Lan bu senaryolar gerçekten Flaş tivi izleyen teyzeler için yapılıyor galiba?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 uff http://i.imgur.com/uURnj.jpg keske boyle hatunlar oynasa dizide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 asdhasjkhdasfhdgfasd =)) kız diizisi la bu da bende izliyorum =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yalnız zeynepin kıyafet çok güzel, takdir ettim tasarımcısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 fragman nı izlemek yetermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu cemre threesome gözü kapalı girer ben diyim ne çirkin bir karakter.hem dışı hem içi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 tam maydonez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mümkünse ingilizce konusmasınlar bu dizide artık. okul birincisi olan dallamanın odunluğunu geçtim, toplantıda konustugu sözde ingiliz olan herif bile ''türküm ben!'' diye bagırdı. güneyi oynayan herif bir de tiyatro oyuncusu falan yani.. this is a pencil çok kızdım lan. o kadar dandik ve overrated bir dizi ki şu... nah izlerim artık. zaten şu an ki cast le olabilecek son öngörülebiliyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kuzeyin liseli atarlarını kendiyle özdeşleştirenler izliyor zaten bu diziyi vay be ne atar koydu söylemleri eşliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Black_Hand said: mümkünse ingilizce konusmasınlar bu dizide artık. okul birincisi olan dallamanın odunluğunu geçtim, toplantıda konustugu sözde ingiliz olan herif bile ''türküm ben!'' diye bagırdı. güneyi oynayan herif bir de tiyatro oyuncusu falan yani.. this is a pencil çok kızdım lan. o kadar dandik ve overrated bir dizi ki şu... nah izlerim artık. zaten şu an ki cast le olabilecek son öngörülebiliyor gayet. abi orda arabin icinde bekleyen seksi ingilizi kacirdin ve buna mi sinirlendin ahahahah off cok basariliydi o sahne tam dafuqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Xenocide said: kuzeyin liseli atarlarını kendiyle özdeşleştirenler izliyor zaten bu diziyi vay be ne atar koydu söylemleri eşliğinde bu. paticik'te bu kadar izleyici bulması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 paticikte bu diziyi ciddiye alip izleyen oldugunu sanmiyorum geneli yazilimci muhendis bir yandan desktopta kod yazarken arkada ses olsun diye tv laptop acip takiliyolardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dota oynarken aciyorum ben. bi de ertesi gun penthle bolum elestirisi yapiyoruz asdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bende bi yandan fotosokta escinsel cizimler yaparken izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 gerçek kuzey bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 handan hanım http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 handan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 cemre sağlam cockblock koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 simay garbage a taşınmış ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Simay'a nooldu ya izlemiyorum artık diziyi, öldümü yılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar