dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi sürü insan kötü askerlik anılarını zorla anlatıp insanları rahatsız etmeyecek. biliyor musunuz? 1 kişi hayatı boyunca sıkıcı askerlik anılarını 584 kişiye ortalama 4kere anlatıyor. umrunuzda olmayan bu anıları dinlememek için 10tl vermez miydiniz? sadece %30'unuz dinlememek için 10tl verse 7000tl %50'iniz verse 11680tl'lik para verilmiş olur.. insanları rahatsız etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Parası olanlar belli oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ilk basta yurt disinda olanlar hic gitmeyecek para verip dediklerinde sevinmistim de 10,000 euro mus askerligin miktari. Oha diyorum. bize oyle taksit maksitte yok... gaddar gibi verecegiz 25 bin liramizi pesin pesin. 10,000 euro ne breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 khala said: Serci yaşadın kankut. Hangi ayda dogmuştun? 82 Şubat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Birazda kendi vatanına hizmet et diye o para :P Azmodai said: ilk basta yurt disinda olanlar hic gitmeyecek para verip dediklerinde sevinmistim de 10,000 euro mus askerligin miktari. Oha diyorum. bize oyle taksit maksitte yok... gaddar gibi verecegiz 25 bin liramizi pesin pesin. 10,000 euro ne breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 30 yıllık tarihi bi silah yerine mech kullanımı falan olsaydı daha çekici olabilirdi ordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yil 2012. koyumu mogol barbarlardan kurtarmayacagim 30 gunluk silah egitimimle. Ama meslegim var ve guzel kafam calisir, o sekilde ulkeme faydam var. 10,000 euroma dokunmayin, gunahtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dasaaa said: bi sürü insan kötü askerlik anılarını zorla anlatıp insanları rahatsız etmeyecek. biliyor musunuz? 1 kişi hayatı boyunca sıkıcı askerlik anılarını 584 kişiye ortalama 4kere anlatıyor. umrunuzda olmayan bu anıları dinlememek için 10tl vermez miydiniz? sadece %30'unuz dinlememek için 10tl verse 7000tl %50'iniz verse 11680tl'lik para verilmiş olur.. insanları rahatsız etmeyin... hahaha haters gonna hate =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 heheheh senin şu an çalıştığın ülkeye yararın var azmo ama bak şimdi verince 10k€ ülkene de yararın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Burdakiler daha fena dudukleniyor Azmo sen sukret ffdfgdhjj. 30,000 TL- cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hyr ben 30 yaşıma gelirim bu adamlar yine utanmdan 35-40 yaşa bedelli yaptırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ona yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 pof 1 sene ile kacio. qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 5 ay yaparsin cok degil ki sansina kus. :p ya da yakalanana kadar kacmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ben kaçıyorum.amcamlarda bedelli ile yaptıydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: heheheh senin şu an çalıştığın ülkeye yararın var azmo ama bak şimdi verince 10k€ ülkene de yararın olacak. burda gayet guzel bir ortamda turkiyede asla sans bulamayacagim bir dalda hem egitiliyorum, hem de tecrube kazaniyorum ama. bu bilgilerimle en gec 2-3 yila donmeyi dusunuyorum, bir cok yurt disinda gurbetci olarak calisan gibi. ayriyettende ulkemi temsil etmekteyim, bunlar fason falan da deme, kendin de yurt disina cikmis adamsin, milliyetin ne kadar onemli oldugunu benim kadar iyi bilirsin abso kardes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 24-25 alti bir sonraki bedelliyi rahatlikla bekler zaten red. miraul 28 yasinda 83'luyse. artik canlar caliyor onun icin. 10 sene sonra cikacak bedelliye kadar kacmak zor dsadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 aynen umudumuz bundan sonraki bedelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Masquerade said: Burdakiler daha fena dudukleniyor Azmo sen sukret ffdfgdhjj. 30,000 TL- cik abi 10,000 euro 25 kusur bin lira ediyor... yani 5000 lira fark var sadece. Hayir hadi ben yurt disinda gecici calisiyorum mutlaka donecem bir gun evime yurduma, ama yurt disinda dogmus, orda yasayan adamin T.C vatandaslik bedeli 10,000 euro mudur yani? ayiptir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Masquerade said: 24-25 alti bir sonraki bedelliyi rahatlikla bekler zaten red. miraul 28 yasinda 83'luyse. artik canlar caliyor onun icin. 10 sene sonra cikacak bedelliye kadar kacmak zor dsadas. zor deil ya :) en kotu yurtdisi sirket kurup takilicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Azmodai said: Masquerade said: Burdakiler daha fena dudukleniyor Azmo sen sukret ffdfgdhjj. 30,000 TL- cik abi 10,000 euro 25 kusur bin lira ediyor... yani 5000 lira fark var sadece. Hayir hadi ben yurt disinda gecici calisiyorum mutlaka donecem bir gun evime yurduma, ama yurt disinda dogmus, orda yasayan adamin T.C vatandaslik bedeli 10,000 euro mudur yani? ayiptir be. sinsi zam (nerf) var aslinda su anda 5bin pound... yaklasik 7.5bin euro mu ediyor sanirim? UK icin su anki fiyatlar. neyse ..10bin euro edecek kanundan sonra. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 duble post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Azmo senin nekadar kaldı dovizliden yararlanmak için? Veya ne olur ne olmaz diyip 30k verip aradan çıksın mı diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 1 yıldan az kalmış olması lazım, çok oldu azmo poşiye bürüneli. 5 bin lira az buz para değil. Geçmiş olsun arkadaşlar. 3 yıl boyunca 6 ay yurtdışında yaşayacak imkanınız varsa gidin kalın, 5 ay hapis hayatından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu yurt dışı olayını net bilen biri yazabilirmi tam olarak kaç yıl ay gün yurt dışında kalmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar