dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 said: Ülke içinde 35 kadar kaçma şansın ne kadar ki ve kaç kişi böyle yapabilir 200,000 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 her fırsatta faşizane ve jakobence askere abi-dayı-aslan çekip, bedelli askerlik için, askerlikten kaçmak için taklalar atan cesur ve kemalist patileri görmek beni gülümsetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: bir süre dediğin 4 sene ben de mesela doktoraya gidiyorum ama burslu olduğum için onu çalışmıştan saymıyorlar heh benim kaçarım yok 28-29 yaşında askere gitcem sdf abi gir part time hatta çeyrek time bi yere çalış olmuyor mu? veya anlaş parasını ver seni çalışıyor göstersinler sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ardeth said: said: alt yaş sınırı 35 http://fak3r.com/wp-content/blogs.dir/12/files/challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png this ahfasgdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 PEki bisey sorucam ben simdi y.lisans icin zaten tecil ettirdim. Y.lisanstan atilsam ve askerlik subesine hic ugramasam yurtdisi cikislarimda gbt de falan asker kacagi oldugum gorulurmu ? Ciddi bisey soruyorum is durumum geregi askerlik yapma sansim maalesef yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 tecil bitmeden çıkarsan bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Zaten is geregi devamli yurtdisina gidip geliyorum ama sonucta geliyorum yani devamli orda kalma sansim yok. Bi onceki sayfada askerlik subesine ugranmazsa gbt de gorunmez yazilmista ona istinaden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 atılırsan tecil iptal edilir. askerlik işlerine bi sor ama yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Cok karisik bu isler ya en kotu kuzenin kimligi cebime koyup gezicem yani en son carem o ama yurtdisina nasil cikicam onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kuzenin sana benziyorsa ve askerliğini yaptıysa onu öldürüp yerine geçmeyi deneyebilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Guzel fikir tuttum bunu ama oda yapmadi henuz unide okuyor nerden baksan 4 sene idare eder beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 GBTde görülür. Çıkış yapacakken alırlar götürürler eğer kaçak durumdaysan. Sonütücü said: PEki bisey sorucam ben simdi y.lisans icin zaten tecil ettirdim. Y.lisanstan atilsam ve askerlik subesine hic ugramasam yurtdisi cikislarimda gbt de falan asker kacagi oldugum gorulurmu ? Ciddi bisey soruyorum is durumum geregi askerlik yapma sansim maalesef yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kuzenin kimliğiyle yurt dışına çıkamayabilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 milleti kaçmaya zorluyorlar bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Kimse kimseyi kaçmaya zorlamıyor askerliğinizi yapın rahatlayın. Düşüre düşüre zaten kuş kadar kaldı askerlik gidin kurtulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Zaten yurtdisi icin degil yurtici icin dusunuyorum kimlik olayini. Aksamlari surekli jandarma cevirme var evime giden yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Absolut said: Kimse kimseyi kaçmaya zorlamıyor askerliğinizi yapın rahatlayın. Düşüre düşüre zaten kuş kadar kaldı askerlik gidin kurtulun. Benim durumum maalesef farkli is kendi isim ve isime bakabilecek ne kardesim nede babam var. Dolayisiyla kimseye birakip gitme luksum yok yoksa dediklerine katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 atılırsan direkt haber veriyorlar iptal oluyor tecil. yani girdim yldan 2 hafta sonra çıkıp 2 yıllık tecili cebime koyayım olmuyor ama dandik üniversite belki haber vermekte geçikebilir veya sallayıp hiç haber de vermeyebilir dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sakın gitmeyin baya kötü askerlik. Kaçabiliyorsanız sonuna kadar kaçın, sonra verin kan parasını rahatlasınlar. Bu 200k adam nasıl kaçmış, huunun dediği ne kadar doğru falan ilginç aslında. Biz yaptık, sizlere yazık siz yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Yapın lan yapın şaka diyo axe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Bırakmayın abi zaten kardeşinize babanıza.. Sonra siz askerden döndüğünüzde psikolojiniz bozuk oluyor kardeşiniz de çok yıpranmış oluyor hiç güzel olmuyor. true story :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 benim askerliği bitirmem üzerinden 8 yıl geçti ben şimdiki arkadaşlar için söylüyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 mantığın bittiği yerde askerlik başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 13 yıl olmuş benimde yapalı amma zaman geçmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Birde şey var sanırım artık, ya eskiden 30 oldun mu gelip alıyorlardı ya. Şimdi onu 35 yapmışlar falan diye bi hurafe duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum o yüzden 35 olmuş olabilir alt sınır O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar