Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 30+dan aşağı çıkacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ohahaha samanyolu, iha ve türevleri yazıyorsa gg cidden. said: Bundan önceki uygulamaları göz önüne alan uzmanlar çalışmalarını tamamladı.Genelkurmaytarafından da kabul gören formüle Hükümet son noktayı koydu.Son anda bir değişiklik olmazsa Bedelli Askerlik için iki farklı formül ön plana çıktı. Birinci formüle göre yaş sınırı 1981 ve üzeri doğumlular için uygulanacak, 21 gün temel askerlik hizmeti yaptırılacak yükümlüler Bedelli askerlik ücreti ise 20 bin TL verecek. İkinci seçenek ise 40 yaş üzerindekiler için geçerli olacak. 30 bin TL verecek yükümlüler temel askerlik görevi yapmayacaklar http://www.samanyoluhaber.com/h_716260_Gundem-bedelli-askerlik-2011-yili-icinde-cikacak.html Bülent Arınç'ın da açıklamaları destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Amaaan koy gtne ya. 2 sene daha tecilim var şurada. Sonra doktoraya başlarım. 5 sene de orada oyalanırım. Sonra bakaya takılırım 2-3 sene daha zaten bir sonraki bedelli çıkar. Problem army ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bedelli askerlik çok fena yahu 21 gün de 40 mermi ateş etsen 1 mermi 500 TL of be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 vay babanın şarap çanağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ben de şunu okudum biraz önce; Bedelli askerlik 30 yaşın altına inmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Wispy said: Amaaan koy gtne ya. 2 sene daha tecilim var şurada. Sonra doktoraya başlarım. 5 sene de orada oyalanırım. Sonra bakaya takılırım 2-3 sene daha zaten bir sonraki bedelli çıkar. Problem army ? benim planın aynısı lan :D 2yıl telicim var sonra yüksek yapar sonra doktora yaparım diye bakıyorum bende kaçmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 "Tatar Ramazan" said: http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E ahahaha bu durumu çok güzel özetliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 senko said: Wispy said: Amaaan koy gtne ya. 2 sene daha tecilim var şurada. Sonra doktoraya başlarım. 5 sene de orada oyalanırım. Sonra bakaya takılırım 2-3 sene daha zaten bir sonraki bedelli çıkar. Problem army ? benim planın aynısı lan :D 2yıl telicim var sonra yüksek yapar sonra doktora yaparım diye bakıyorum bende kaçmak içinŞu askerlik olmasa Türkiye'de master,doktora falan yapan adam çok ender bulunur he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 1 ocak 85 olcak isallah m asallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 1 ocak 85 ve gerisi olsun, 85liler de yararlanamasın, güzel olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 trt haber de yaş için 29-35 arası olacak dedi. ben patlar, bir sonraki bedelli cooldown'a kadar beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bi sonraki cd mi? olm sürekli değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 değil, 12 sene cooldown var işte. TRT 29 dediyse sakat, patlar. Belki yeterince talipli çıkmazsa ek paket yapar düşürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 1 ocak 85 rahat olun pampalar :) yarin aksam aciklayinca gorursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 gerçi bundan sonra vicdani red olayı gelicek. kasmaya gerek yok. 2 sene tecilim tertemiz duruyo daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 30+ olucak sadece. Ama devamlılığını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Abi önceki uygulama gibi neden olmaz ki? Önced asıl oluysa öyle olsun işte.. Yapılmış , sistem çalışmış bir sorun da çıkmamış işte mis gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 1 Ocak 85 olursa kendimi jiletlerim ama 84 olsun 83 olsun ama 01.01.85 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Miraul said: 1 ocak 85 rahat olun pampalar :) yarin aksam aciklayinca gorursunuz teyzen rte galiba?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 cok göz yasi dökülecek su topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 1 ocak 85 olursa kedimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 e ntvmsnbc yazıyor zaten 30 oldu diye neyi bekliyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Neyse yaşı yüksek tutmaları iyi oldu. Çok fazla adam gidemeyecek. 4-5 seneye bir tane daha çıkarırlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 İçime polyanna girmiş taklidi yapıyorum da üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar