Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yaş büyüyünce daha fena lan. kısa dönem yapıpta çoluk çocuktan laf yemek ne koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Masquerade said: aciklandiginda tutmazsa yararlanamazsin ahaha yok oyle bisi yani. dogum tarihi ile belirliyorlar yararlanacaklari. :p Lanet olsun dostum tam bir nub'um , askerlik hakkinda bu kadar az bilgi sahibi olmam peki bir ise yarar mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Yaş mı büyütsek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yas buyutmede yemio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Norak said: lazer pointer alıp gözünüze tutucaksınız, bide 10 cm mesafeden tv izlemeniz lazım günde bikaç saat, bide havucu bırakın. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 gidin yapın olm acaip zevkli deli geyik döner askerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 acayip zevkli geyiği döndürüyorum ben her şekilde gerek yok askere gitmeye onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 anı falan oluyo sonra böle herkesi bayıyon askerlik muhabbetlerinle hemde beleş lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ultima geyikleri yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ula hiçbiriniz askerlik yapmamış bi ergazinosuna gidip de çay içmemişiniz, gidenler de tatava yapılmamıştır işalla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Parayı toplayabildikleri kadar toplayıp sonra askerlik olayında daha büyük bi değişikliğe gidecekler gibi geliyor niyeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 xaty said: Parayı toplayabildikleri kadar toplayıp sonra askerlik olayında daha büyük bi değişikliğe gidecekler gibi geliyor niyeyse.. Katılıyorum. Bedelli askerlikle belli bir kısma sağlanan kolaylık yanında temel askerlik sürelerinde büyük ölçüde bir değişikliğe gidilecektir. Ve bu sürelerde uzun dönem askerler için ciddi bir moral olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 25 yaş http://www.ihlassondakika.com/haber_Bedelli-askerlik-icin-yas-kac-olacak_420276.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter en son 27 yasa cikan bedelli yasasi (golcuk depremi) 345 bin kisi yararlanabiliyorken 75 bin kisi basvurup gitmis. oyle abuk sayilar cikmaz ve yasi yuksek tutarlarsa da cari acik yamasi icin umduklari parayi bulamazlar gibi. bakalim. 1/1/1986'da doğan 31/12/1985'de doğan Hhdhasfjgdh. 1 günle bedelliyi kaçırdım panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 3 milyon falan başvuru olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 okulu uzatmamın bahanesi oldu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 86 ocak ne ya , nisanda dogdum diye patladim mi simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 askere gidip kısa dönem yapıp gelmeden inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 25 yapmazlar gibi geliyor, 27-28 anca. Gerçi genelkurmay değiştiği için karşı çıkacak kimsede yok ama bilinmez henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 25 yaş ise 1 ocak 1987 olması gerekmio mu ocakta devreye girecekse ben 25 yaşı dolduralı aylar oldu hazirna doğumluyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Evet o dogum tarihi yas konusunda bi mindfuck var ben de anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 dfg mantik hatasi var haberde. ama yine de iktidara yakin bir kaynak olunca acaba diyor insan. zira bedelliyi gundeme getiren canak soruyu soran da bunlardi. 25 olursa 1/1/88 oncesine vuruyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Ilkokuldan sonra anadolu lisesi sinavina da son giren bizdik , bi de bedelli gelirse orama burama 86 diye dovme yaptiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahhah balli nesil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ahahah güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Masquerade said: 25 yaş http://www.ihlassondakika.com/haber_Bedelli-askerlik-icin-yas-kac-olacak_420276.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter en son 27 yasa cikan bedelli yasasi (golcuk depremi) 345 bin kisi yararlanabiliyorken 75 bin kisi basvurup gitmis. oyle abuk sayilar cikmaz ve yasi yuksek tutarlarsa da cari acik yamasi icin umduklari parayi bulamazlar gibi. bakalim. 1/1/1986'da doğan 31/12/1985'de doğan Hhdhasfjgdh. 1 günle bedelliyi kaçırdım panpa. haber muhtemelen hurafe. o kadar 25 yaş yazmışlar, sonra 35 yaş üstü şu kadar 40 yaş üstü bu kadar falan diye fiyat koymuşlar, 25 yaşa bedel koymamışlar, sağdan soldan aldığı palavraları birleştirmiş haber yapmış gibi geldi bana kim hazırladıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar