Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birasından içen arkadaşını öldürdü!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili seyirciler, gün geçmiyor ki bir garipliğimiz daha yaşanmasın.
Ankara Akay caddesinde kıraathane(!) mi varmış bira satan onu bilemiyorum. Ulan biraz boş bıraktık neler yapıyor keratalar.

Haber:

Ankara'da birasından içtiği için tartıştığı arkadaşını öldüren, iki arkadaşını da yaralayan zanlı gözaltına alındı.

Akay Caddesi'ndeki bir kıraathanede okey oynayan 4 arkadaştan Yalçın Göz (36), birası bitince arkadaşı Olcay D'nin (36) bardağındaki biradan içti.

Birasından içilmesine sinirlenen Olcay D, Yalçın Göz ile tartıştı. Olcay D, kavgaya dönen olayda arkadaşı Yalçın Göz'ü çay ocağından aldığı bıçakla karnından iki kere bıçakladı. Kavgada Olcay D. ile okey oynadıkları Bülent Ö. ve Hamit K. de hafif şekilde yaralandı.

Ambulansla Numune Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yalçın Göz hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayın ardından otomobille kaçan zanlı, Sincan'da gözaltına alındı. Zanlı Olcay D, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:
http://www.haberturk.com/yasam/haber/666771-birasindan-icen-arkadasini-oldurdu
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Adam kötü bir insanmış, aklı gayet başında ki arabaya atlayıp kaçmış.

Değilmiş. Hangi aklı başında insan içkiliyken araba kullanır ki?
Mesaj tarihi:
sabahın üçünde, dördünde dolaptaki son biramı içen arkadaşımı ben de öldürebilirim; ama bu ayıp etmiş. söyler bir bira daha yaslar hesabı da arkadaşına. hem birasını içer, hem de önceden içtiği kadarı yanına kar kalırdı işte.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

BU REZALETİ DURDURUN ARTIK

Birasından içen arkadaşını öldüren zanlının, aynı zamanda eşcinsel ve kemalist olduğu da ortaya çıktı.

-Akit

:)
Mesaj tarihi:
Loxias said:

cetintas said:

Adam kötü bir insanmış, aklı gayet başında ki arabaya atlayıp kaçmış.

Değilmiş. Hangi aklı başında insan içkiliyken araba kullanır ki?

adam birasini icememiski, ayik olarak kacmis.
Mesaj tarihi:
abi ben artık hak veriyorum adamlara

hayatların tekelden 2 liraya aldıkları bira haricinde önemli değer verecekleri birşey yok

aynı şekilde sigara paaketinden 1 dal alındı diyede yapabilir.
  • Yeni Oluştur...