Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kaptanımı ayarlamayı unuttuydum, ne zamana kadar ayarlayabiliyoruz, işyerinden girmeyeyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Mahalle FC benim takım. bir iki değişiklik yaptım. formasyonu 3-5-2 yaptım ortasahdadan daha çok puan alırım diyerek. 3 tane defans koydum az gol yiyen banko oynayacak adamlardan. mis gibi oldu şimdi. September 13 20.30 a kadar değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ben de son dakkada gireyim diyorum. Elinize almayın sonra klavyeyi ama ekikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bence ideal kadroya yakını şimdiden kur, ihtimallere göre son anlarda değiştirirsin yoksa yetişmez net gider sular kesilir falan üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Şike United olarak lige giriş yaptım, Platini'nin cebine 100'lüğü sıkıştırdım. Lig benim rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 iyi dolmuş lig ama silkeleyiciler yine silkeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben sanırım gene 2 maç sonra bırakıcam. 4 oyuncu alıp auto complete yaptım zaten çok iddialıyım dfxas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Messi'yi almakla hata ettim heralde, Messi'yi alınca yanına en fazla bir yıldız daha alınabiliyor takım ortalaması çok çok düşmeden, öbür türlü 4 yıldız alınabiliyor. lan messi bi de kaptan yaptık seni, coşmazsan adam değilsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bu hafta messi puan getirmez gibime geliyor.golsüz geçcek milan maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Valla Milan taraftarı olsam da çok ümitli değilim, defansta dengeyi bir türlü bulamadı Milan. Rooney mi Messi mi diye çok düşündüm de son dakkada Messi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 messiyi almadim ben bakalim. risk budur :) uefa'nin sitesinde startvden 5 liraya mac satin alabilecegimiz yaziyor fakat oyle bir sey koymamislar siteye. mac satin alabilecegimiz bir site bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 messi 3 puancık vermiş. sildim kaptanlığını verdim ronaldoya gitsin 3 puan ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 lucho gonzalez den 5, luiz adriano dan 3 puan gelmiş.srna ve santos 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ar yu futbolır mesi ar yu futbılr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 toplamda 7 puan 3 adamın bugün macı vardı 6 messi 1 ivanıvic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ivanovicten puan gelecek daha. dakika ve gol yememe puanlari girilmedi henuz. senin koydugun kadroda bir suru adamin bugun maci vardi. fake mi attin naptin kendi capinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ulan bnm kdrodan kimse oynamamışheheh yok oynamış da güncellememiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yok ya fake atmadım da minor değişiklikler oldu. şu an kadro bu http://i54.tinypic.com/2nhdev7.jpg xavi oynamadı galiba shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 xavi kadroda gözüküyordu maç başladığında. 90 dakika oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ilk günden 28 puan.yarın da 5 oyuncu var, ronaldo uçurur puanlarıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tesekkurler thiago silva 13 pts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ilk gün 35 puan olarak gözüküyor şimdi de, porto 2-1 yenmedi mi? 2 adamdan goals conceded 0 diye 4 puan gelmiş dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o 4 puanlari dusurecekler herhalde. butun defans oyuncularina ekli gozukuyor. ben de 35 im su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 29 puan almışım şimdi baktım 6 oyuncu var oynamayan. 25 daha çıksa temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu defanslarin 4 puanlar kalacak mi ya? normalde almamasi gerekmiyor mu bir cogunun? gol yedi gayet takimlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar