Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

elma said:

abi bence en basta almayin, alcaksaniz da icin gitsin cok dert etmeyin derim.

Hepimiz hardline ile baslamisizdir haha, benim de ilk proteinim Vmax di. Idman sonrasi alip gece elime koluma bakmistim kaslandim mi diye =)

abi bende bakıyom ara ara ama yok yani... uğraştıkça kaslılara daha bi saygı duymaya başlıyorum asdf... çünkü o kadar gidiyom tık yok... hatta kollar falan sıkılaştıkça dahabir inceliyor sanki hehe.

bu arada hardline matrixi sütle denedim bugün çilekliyi. bir çay kaşığıda şeker attım çok iyi oldu tadı.

gerçi 50lik bira bardağındaki süt zar zor eritti 2 ölçeği... ama tadı çok iyi sütle. bi daha suyla içmem hayatta.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Absolut said:

Sabah kahvaltı etmiyorum belki 15 senedir ama spor yaptığım günler protein tozu kullansam süt niyetine falan bir zararı olmaz değil mi?

bunu bende yapıyorum arada...

bir problem olmuyo gibi ama ağızda garip bir kuruluk, tatsızlık yapıyo bende aç karına kullanınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Xaero said:

Arma said:

Uzun bir aradan sonra 1 aydır tekrar başladım.optimum whey alıyorum. Bcaa alayım mı ne dersiniz?

Protein tozunun içeriği ne?

Optimum gold standart whey. Telefondan girdiğim için yazamıyorum şimdi detayları

Gerek yok zaten içtiğin tozda yüksek oranda BCAA var..

He ben içeyim illa dersen BCAA değerlerini ikiye katlarsın ama onu yapacağına protein tozunu arttırıp diyetini ona göre ayarlaman çok daha ekonomik ve faydalı olur...

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Gold Standard Whey işte kullanayım diyorum malum normalden 2 saat önce kalkınca spor için insanın içi kıyılıyor saat 9 falan gibi.

Protein tozu yerine bana sorarsan PreWorkout alman çok daha fayda sağlar diye düşünüyorum. 2 saat önceden protein içip spora gitmenin bi anlamı olacağını sanmam üstüne yağ yakmaya çalışıyorsan eğer hepten zararlı olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Gold Standard Whey işte kullanayım diyorum malum normalden 2 saat önce kalkınca spor için insanın içi kıyılıyor saat 9 falan gibi.

Diyette değilsen eğer bu ürünüde şiddetle öneririm...

http://www.supplementler.com/urun/weider-musclefreak-professional-908-gr-558

Sosyal ağlarda paylaş

preworkout ne işe yarayacak? benim durumumda bikaç kere yazdım burada spor sonrasında kas kaybı yaşamamak için yemeğe süre olduğu için protein kullanıyorum ama salaklığıma alınabilecek en kötü protein tozunu aldım.
şimdi bcaa - balıkyağı - multivitamin ile destekleyeceği. dandik protein tozu bitsin düzgün bişey alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...