elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 elma said: abi bence en basta almayin, alcaksaniz da icin gitsin cok dert etmeyin derim. Hepimiz hardline ile baslamisizdir haha, benim de ilk proteinim Vmax di. Idman sonrasi alip gece elime koluma bakmistim kaslandim mi diye =) abi bende bakıyom ara ara ama yok yani... uğraştıkça kaslılara daha bi saygı duymaya başlıyorum asdf... çünkü o kadar gidiyom tık yok... hatta kollar falan sıkılaştıkça dahabir inceliyor sanki hehe. bu arada hardline matrixi sütle denedim bugün çilekliyi. bir çay kaşığıda şeker attım çok iyi oldu tadı. gerçi 50lik bira bardağındaki süt zar zor eritti 2 ölçeği... ama tadı çok iyi sütle. bi daha suyla içmem hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Soya proteini deneyen oldu mu, meme falan yaptı mı nedir yorumunuz? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 soya ürünleri ostorejen barındırır fazla kullanmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Beyler multipower glucosamine cidden çok iyi geliyor eklem ağrılarına.Fiyatı biraz pahalı ama tavsiye ederim.Solgar falan kullanmıştım hikaye. http://www.besinmarket.com.tr/image/data/Analiz/multipower/glucosamine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Seçim vaatlerinde gümrük dolar sınırı, kozmetik-supplement yasağı kalkacak diyen yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 la olm siz bana niye shaker al demediniz :) bu protein tozu shakerda çok rahat oluyomuş. öbür türlü topak topka ne o öyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ucuz genrise var. kalite olarak da kötü degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şimdi bana şunları bi önerin; BCAA marka, tozmu hapmı? multivitamin marka. birde balıkyağı marka. eğitime gidiyorum geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Uzun bir aradan sonra 1 aydır tekrar başladım.optimum whey alıyorum. Bcaa alayım mı ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Antrenmanı sabah aç karnına yapmıyorsan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 elma bilir ole seyleri..de elma nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sabah kahvaltı etmiyorum belki 15 senedir ama spor yaptığım günler protein tozu kullansam süt niyetine falan bir zararı olmaz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben bcaa yerine Y'CbCr kullaniyorum. 444 kullanirsan ya da YV12 kullanirsan RGB888'e sentezini, cevrimini vucut yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Dragonfire said: şimdi bana şunları bi önerin; BCAA marka, tozmu hapmı? multivitamin marka. birde balıkyağı marka. eğitime gidiyorum geleceğim. BCAA - Scivation Xtend Multivitamin - Olimp Vita-Mineral Multiple Sport Omega 3 - Ocean Plus Omega 3 1200 mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Absolut said: Sabah kahvaltı etmiyorum belki 15 senedir ama spor yaptığım günler protein tozu kullansam süt niyetine falan bir zararı olmaz değil mi? Ne amacla protein tozu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Arma said: Uzun bir aradan sonra 1 aydır tekrar başladım.optimum whey alıyorum. Bcaa alayım mı ne dersiniz? Protein tozunun içeriği ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sut niyetine iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Absolut said: Sabah kahvaltı etmiyorum belki 15 senedir ama spor yaptığım günler protein tozu kullansam süt niyetine falan bir zararı olmaz değil mi? bunu bende yapıyorum arada... bir problem olmuyo gibi ama ağızda garip bir kuruluk, tatsızlık yapıyo bende aç karına kullanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Gold Standard Whey işte kullanayım diyorum malum normalden 2 saat önce kalkınca spor için insanın içi kıyılıyor saat 9 falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Xaero said: Arma said: Uzun bir aradan sonra 1 aydır tekrar başladım.optimum whey alıyorum. Bcaa alayım mı ne dersiniz? Protein tozunun içeriği ne? Optimum gold standart whey. Telefondan girdiğim için yazamıyorum şimdi detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Arma said: Xaero said: Arma said: Uzun bir aradan sonra 1 aydır tekrar başladım.optimum whey alıyorum. Bcaa alayım mı ne dersiniz? Protein tozunun içeriği ne? Optimum gold standart whey. Telefondan girdiğim için yazamıyorum şimdi detayları Gerek yok zaten içtiğin tozda yüksek oranda BCAA var.. He ben içeyim illa dersen BCAA değerlerini ikiye katlarsın ama onu yapacağına protein tozunu arttırıp diyetini ona göre ayarlaman çok daha ekonomik ve faydalı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Absolut said: Gold Standard Whey işte kullanayım diyorum malum normalden 2 saat önce kalkınca spor için insanın içi kıyılıyor saat 9 falan gibi. Protein tozu yerine bana sorarsan PreWorkout alman çok daha fayda sağlar diye düşünüyorum. 2 saat önceden protein içip spora gitmenin bi anlamı olacağını sanmam üstüne yağ yakmaya çalışıyorsan eğer hepten zararlı olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Absolut said: Gold Standard Whey işte kullanayım diyorum malum normalden 2 saat önce kalkınca spor için insanın içi kıyılıyor saat 9 falan gibi. Diyette değilsen eğer bu ürünüde şiddetle öneririm... http://www.supplementler.com/urun/weider-musclefreak-professional-908-gr-558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Eyvallah hocam. Optimum devam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 preworkout ne işe yarayacak? benim durumumda bikaç kere yazdım burada spor sonrasında kas kaybı yaşamamak için yemeğe süre olduğu için protein kullanıyorum ama salaklığıma alınabilecek en kötü protein tozunu aldım. şimdi bcaa - balıkyağı - multivitamin ile destekleyeceği. dandik protein tozu bitsin düzgün bişey alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar