Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement loglari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

marketten niye çokonat alıyosun :D

jager fitness bölümünün Big Brother'ı gibisin abi.

Adam dışardan real-time monitoring yapıyo burda olan biteni, gerektiği yerde nokta atışı yapıyor ehe. Tamam çokonat almıycam kanka, zaten sporcu adamı bozar. Ben bir an içimdeki dombiliyi dizginleyemedim
Mesaj tarihi:
aquila said:

fiskobirlik al, memlekete faydan olsun.

kanka bundan sonra benim için yerli malı hollanda malı. Kendi tarımcıma, çiftçime, Van der Krout'a kazandırayım, niye pis Türk süleyman abiye kazandırayım. Hem tatilde gidince görüyoruz apaçi dolu memleketleri, karımıza kızımıza sulanıyorlar pis türkler.
Mesaj tarihi:
aquila said:

bravo kardesim, gercek gurbetcilik budur.

kanka o konulara girersek çıkamayız, senden benden çok daha büyük o konu eheh

Zaten girmek de istemediğini biliyorum, şükrü being şükrü işte
Mesaj tarihi:
aquila said:

ahah olm koyim turkiyeye diye dedim, sen ters anladin galiba.

tersi düzü yok kanka, ben kapağı atıp keyfime bakıcam. Hazır yaz da geliyo zaten, gelsin cıvıllar. Hello ladies!
Mesaj tarihi:
aquila said:

ulan aynisini yazicaktim asdf. ayip olmasin diye kapatiyoruz biz.

olan var olmayan var, öyle ulu orta çıkarınca toplum pek iyi karşılamıyo. Mirin mi ediyo jelly mi ediyo anlayamıyosun, genelde ikisi birlikte oluyo.

Haterz gona hate man
Mesaj tarihi:
Bir de hoca verdiğim diet'i tam uygulamiyorsan veya enerjin cabuk bitiyorsa creatine al daha iyi stamina saglar dedi ama creatine'den tırsıyorum ^^

Şuan sadece whey gold protein alıyorum.
Mesaj tarihi:
Sikiveyşın Xtend ısmarladım bugün.

Şimdi nasıl yaıpyoruz?

30 dakika önce : Whey, Creatin
Antrenman esnası: Sikiveyşın
Antrenman sonrası: Whey, Haribo

Doğru mu?
Mesaj tarihi:
S.A.

haftada 5 gün, hergün tek bölge çalışarak bulkingdeyim iki aydır,üstüne whey+kreatin çakıyorum. 2 ay sürem daha var tr'de, burda bir performans artışı istiyorum.

Soru: Stacke preworkout mu ekleyeyim yoksa amino mu?
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Bir de hoca verdiğim diet'i tam uygulamiyorsan veya enerjin cabuk bitiyorsa creatine al daha iyi stamina saglar dedi ama creatine'den tırsıyorum ^^

Enerjin bitiyosa preworkout.

Assault al kokain gibi mk
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Sikiveyşın Xtend ısmarladım bugün.

Şimdi nasıl yaıpyoruz?

30 dakika önce : Whey, Creatin
Antrenman esnası: Sikiveyşın
Antrenman sonrası: Whey, Haribo

Doğru mu?

doğru ama ben idman öncesi bitter ve kahve tercih ederim :D idman öncesi öğün tercihleri herkesin farklı oluyo genelde
Mesaj tarihi:
Esh said:

Masticore said:

Enerjin bitiyosa preworkout.

Assault al kokain gibi mk

aslında bitmiyorda hayvan gibi yemem lazım. E yemeden gidiyorum bazen mecbur ikosusturma. O antrenman bok gibi geciyor. Valla alıcam en sonunda test icin yazdıklarını... Simdi organik çözümler arıyorum :)
Mesaj tarihi:
haha aslında nutella'nın kürt kardeşi zazel'la da güzel şeyler var ama migros carrafour'da yok.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/c64.0.851.315/p851x315/10549194_828208673863493_1162237197444901879_o.jpg
  • Yeni Oluştur...