elma Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 fit öküzden MP combat siparişi verdim, nasıl bakıyoruz orjinalliğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 son kullanma tarihi üzerinden 1 yıl geçmiş kreatin yes or no? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Son kullanma tarihi geçmiş kreatinle aynı günde yoğurt yenmez. No abi, ne gereği var bas yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 taşaklı bi sporcu abim oda sıcaklıgında ya da serin yerde muhafaza edilmiş supplementlerin bozulma riski yok gibi bir şey demişti. sonrasında ben de tarihi geçişmiş ürünleri kullandıydım bir şey olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Sorieno said: Son kullanma tarihi geçmiş kreatinle aynı günde yoğurt yenmez. No abi, ne gereği var bas yenisini al. zamanında 20 liraya aldığım şeyi şimdi 60 liraya zar zor almak istemiyorum. hiçbir yerde stok kalmamış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 sanssizsansli said: taşaklı bi sporcu abim oda sıcaklıgında ya da serin yerde muhafaza edilmiş supplementlerin bozulma riski yok gibi bir şey demişti. sonrasında ben de tarihi geçişmiş ürünleri kullandıydım bir şey olmamıştı. protein olsa kullanmam da ne bileyim, kreatine nolabilir abi? götüm diyor ki bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 en fazla osurursun gider abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 şimdi nereden alıyoruz supplementleri bi fikir alabilir miyim? kreatin önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 weider al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Dogmeat spora başlamış, hem de aşçı, işin mutfağında iyi. Sıçtık beyler. Bakın buraya yazıyorum bu adam 5-6 aya hepimizi geçicek. İşin 70% i mutfak bas bas söylüyorum. 6 aya zyzz, 8 aya arnold jr. Supplementing is for the weak, kendini güzel besle panpa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 weider falan alma ya kekoları avlıyolar kol gibi fiyatlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 2kg whey 399 dan 299 a düştü diye mesaj atıyo bide oçlar sanki altın molekülleri atıyonuz içine çok fena sinirlendim mesajı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Jaegerjaquez said: 2kg whey 399 dan 299 a düştü diye mesaj atıyo bide oçlar sanki altın molekülleri atıyonuz içine çok fena sinirlendim mesajı görünce ama BÜYÜK İNDİRİM!!! hem protein tozu olmazsa cücük kalırsınız sdfsdf Bi de getirdikleri çeşit olsa bari, çikolata ve muz getirip aha opsiyon 2 tane aroma var işte diye sunuyolar. Dışarda 50 tane aroma olduğunu bilmesek talim edicez içimiz dışımız çikolata muz olcak =) 1.5 ay sonra ON standard'ı 99 tl ye, 1 kilo kırmızı eti 12 tl ye, 1 kilo yulafı da 5 tl ye alıyor olacağım nederlandsta. Sömürü no more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 muhtemelen ciko ile muz en indirimli olanlaridir ondan yiginla getirmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 getirdikleride içerik olarak basitleştirilmiş 3. dünya ülkelerine kakaladıkları supplementler amerikada ki avrupda ki supplementlerden değil 1 aydır kullanmıyorum nerdeyse supplement sokarım pahalandı zaten bulk da gerek yok çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 adam alim mi almiyim mi diye sormamış ki. hangisi demiş weider dedim ben de. adam gibi et yese gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 jager senle ticarete mi girişsek kanka, hazır ben NL'de olcam sen buralardasın. Trene veririm konteynerla gelir sen tedarik zincirini yaparsın =) Hatta gel kendi markamızı yaratalım, kafamıza göre ne istersek koyarız içine, aromasını da türk damak tadına uygun şeyler ayarlarız. Etrafta da iyi bir word-of-mouth marketing yaptık mı pazarı domine ederiz. Winner takes it all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 sen ordan bana gönder yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Jaegerjaquez said: sen ordan bana gönder yeter :D kanka hollandadan geliyo bak, başka şey muamelesi yaparlar polis molis uğraşma sonra. Bana bişey olmaz arkamda hollanda hükümeti var kafalar rahat sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 isveç http://www.youtube.com/watch?v=WsPU7uDh5E0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Best pre-workout =) http://www.youtube.com/watch?v=vOdmELly0AU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 abi kreatin almaya niyetlenmiştim ama şimdi okudumki,saç kaybını tetikliyebiliyormuş allahııım,depresyonnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 saç kaybını tetiklemesi vucuttaki dht yi arttırdığındansa direk abanman lazım tam tersi dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 concret kullan. saç olayı şöyle abi. bu steroid içinde geçerli. eğer zaten kel olmaya yatkınlığın varsa yani gidişat oysa saç dökülüyo. sen sadece bunu arttırıyosun. ama eğer yoksa genlerinde böyle bi şey o saçları dökemiyosun istesende bunlarla veya steroidle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 en ucuz creatine monohydrate i al geç işte. creatin lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar