tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 tam da doktor oz'un tavsiye ettiği supplementlerin pseudoscience olduğunu itiraf ettiği güne denk getirmişiniz mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 itiraf mi etti? agzina sictilar da soyledi, ne itirafi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 abi bunlar kaç yıllık supplement firmaları türkiye mi orası amerikada götünden kan alırlar 1gr diyip 0.9 gr koyarsan öyle tek testlede olmaz zaten bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 ayrıca doktor öz doesnt even lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aquila said: itiraf mi etti? agzina sictilar da soyledi, ne itirafi asdf. ya dove dove itiraf ettirdiler iste haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Jaegerjaquez said: abi bunlar kaç yıllık supplement firmaları türkiye mi orası amerikada götünden kan alırlar 1gr diyip 0.9 gr koyarsan öyle tek testlede olmaz zaten bu işler yok abi oyle bi test mekanizmasi bildigim kadariyla amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Soris said: Bende ondan dedim işte. Çok ağır spor yapmıyorsanız kullanmanız gereksiz diye. Hatta yapabiliyorsanız kefir yapan gece uyumadan önce onu için veya süt kesiği yapın lor gibi. Onu soğutun dolapta tatlı gibi yiyin süper oluyor. nerdesin kefir canavarı? klokov kefiri övmüş lan https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/p526x296/10411816_795696243783516_8025298270160283273_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 canavar askerde nohut yiyodur şimdi :D Kefir 10 numero ama doğal süt ve mayasını almak gerekiyor. Market ürünleri nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Tadi çok kötü be kefirin. Bir kere merak edip aldim icemedim çok eksimsi tuzlu gibi birsey. Evde yapılan farklı oluyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben hep içiyom ya kefir çok gzüel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ya hacilar bisey sorcam. Hic bisey ise yaramayinca gecen sene bana 10 kilo verdiren protein diyetine geri doneyim diyorum ama is guc yogunlugunda yiyecek hazirla, git ordan bunu bul sunu yap olmuyor. Ben duzenli spor yapmayan biri olaraktan bu ogunlerde yemek yerine protein tozu kullansam olur mu ? Etkisi/zarari ne olur ? Tuketiminde bir sinir falan var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dukan amca öyle yapmayın diyor. Gerçek yemek sayılmıyormuş; öğün yerine kullanıldığında sindirim ve boşaltım problemlerine yol açıyormuş. Ben evden hazırlayıp götürüyorum sürekli. Hazırlayamadığım zamanlar da aç kalıyorum. Yulaf kepeğini biliyorsundur muhtemelen; onunla yapılmış ekmekler varsa yaşadığın yerde onu alıp jambonlu, biftekli sandviç falan hazırlayabilirsin. Yoksa da ekmeği ya da en kolayı krebi kendin yaparsın. Ciddi anlamda tok tutuyor. Sabah krep yapıp yersem öğlen yemek aramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abi sicamamak o diyetin farzi zaten. =) Yani ne kadar lifli ye bol su ic en az yarim saat yuru dese de yalan. Tikaniyo meret bi yerden sonra. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Şu probiyotik yoğurtlar diyete eklense nasıl olur acaba. Yulaf kepeği onlarla karıştı mı çılgın atar bağırsaklar bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 bende hiç olmuyo böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/26719136.asp lorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 iyi de ne kadar lorda ne kadar protein var, ne kadar baska seyler var, onlari yazmadan bi anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Jaegerjaquez said: abi bunlar kaç yıllık supplement firmaları türkiye mi orası amerikada götünden kan alırlar 1gr diyip 0.9 gr koyarsan öyle tek testlede olmaz zaten bu işler supplement olayinda cok kekoluk var, denetlemiyo kimse gibi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hadi ya ulen supplementçi mi açsak amerikada o zamn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 trde açsak iyi para kaldırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 tiLi said: Soris said: Bende ondan dedim işte. Çok ağır spor yapmıyorsanız kullanmanız gereksiz diye. Hatta yapabiliyorsanız kefir yapan gece uyumadan önce onu için veya süt kesiği yapın lor gibi. Onu soğutun dolapta tatlı gibi yiyin süper oluyor. nerdesin kefir canavarı? klokov kefiri övmüş lan https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/p526x296/10411816_795696243783516_8025298270160283273_n.jpg askerdeydim. yeni bitti askerlik. 5 litre kefir içiyor olabilir çok normal bu adama göre. Bende 1 litre içiyordum recovery olsun diye değil tadını sevdiğim için. ama recovery açısında da çok başarılı olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 oo hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hoş bulduk napıyorsunuz nasıl gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 samaella said: canavar askerde nohut yiyodur şimdi :D ömrümde bu kadar tahıl baklagil ve şeker yediğim bir dönem olmamıştı resmen lanetlendim. kg verdim ama iç yağlanmam var. neyse tekrar düzeliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 iç yağlanma ne olm dış yağlanma mı var zaten? subkutan mı diyosun? nası anladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar