Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bende viking mantığıyla yola çıktım fsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hangi barbar ve vikingler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gecmistekiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 beyler kanımca, bu işlerde kazanımlar elde etmek istiyorsanız bir hunter and gatherer gibi yaşamayı alışkanlık haline getirmek lazım. Günde 5 öğün tam vaktinde değil bulduğun zaman proteini yapıştırıcan bünyeye. tavuk dana timsah sincap ne bulsan yiycen. O zamanlar pilav mı haşlanıyodu, big mac mi vardı =) train hard, eat harder ama cleaner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 paleo diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 elma said: http://24.media.tumblr.com/e18e66c3f84d2454e922f7c75689e9e2/tumblr_n037f349M61t0ihy9o1_1280.jpg abi şu adamın çirkin oldugunu ve bu türlü kaslı insanların çirkin ve insanlıktan çıktıgını ne zaman anlıcak bu insanlar hastalık bu hayır güzel durmuyor, orası belli desem kas gücü önemli iş gücü lazım fln 2014 senesinde kas gücü ile çalılıslan bi amelelik kaldı e amele degilsiniz heralde kas yapanlar niye peki ps sözüm; şu türlü iğrenç hayvan kas yapanlara çevik sporcu vucudu olanlara lafımız yok, kolu kafası kadar olanlara sesleniyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Acetyl L-Carnitine ihtiyacım var, yurdumda satılan bir dünya mal var üstünde l carnitine yazıyor içeriğinde carnitine yazıyor. Aradaki farkı bilmemekle birlikte Acetyl L-Carnitine olanını almam lazım. hangi marka hangi ürün (sıvı/talep) nereden gibi sorunların cevabını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Somon said: abi şu adamın çirkin oldugunu ve bu türlü kaslı insanların çirkin ve insanlıktan çıktıgını ne zaman anlıcak bu insanlar hastalık bu hayır güzel durmuyor, orası belli desem kas gücü önemli iş gücü lazım fln 2014 senesinde kas gücü ile çalılıslan bi amelelik kaldı e amele degilsiniz heralde kas yapanlar niye peki ps sözüm; şu türlü iğrenç hayvan kas yapanlara çevik sporcu vucudu olanlara lafımız yok, kolu kafası kadar olanlara sesleniyorum ahaha cünkü spor , iğrenc de degil olabılcek en ıyı vucuda sahip adamlar bu spora bıraz emek harcadıktan sonra anlıyorsun adamların o hale gelene kadar ne kadar emek verdıgını acı cektıgını he bide do u even lift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Yeme içme& İŞ konusunda yardıma ihtiyacım var. Evden ne hazırlayıp götürebilirim iş'e ? Dışarıdan tabldot yemek geliyor. Onu yersem boşa kürek çekmiş olurum. Her gün tonbalıklı sandvich (tam tahıllı zamanzingo ekmekte) öğün arası atıştırmalık bunu yiyorum ama öğlenleri sorun... Bir de iş yerinde ufak tefek şeyler hazırlama imkanım var. (mikrodalga yok mlsf) Yumurta haşlayıcı aldım bazen onu yapıyorum.Başka ne pişirebilir,yapabilirim acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 şantiyede çalışırken yoğurta, ayrana abanıyodum. 5 küçük yoğurt yiyince öğleden sonra 2 saat uyuyosun ama. etli yemekten (çıkarsa) 2. 3. tabağı almaya çalışıyodum. hatta bazen yemekler başıboş kalıyodu. o zaman bayram tabldottan en verimli yararlanmaya çalış yani. yanında götürcek yemekler için bir şey diyemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yogurt yeterli protein karşılıyorsa bıkmam onu yemekten. Etli yemek oldumu bende yiyorum bazen kızartma değilse (yine de iyi degil ama yapıcak birşey yok :/ ) .Acaba evde izgara yapsam akşamdan soguk sandwich hindi fln. Bir gün sonraya gideri var mi ... Beyaz et çabuk bozuluyor. Bozuluyor derken 1 günden birşey olmazda tadı iğrençleşiyor 1 güne. Tavuk olsa onu yiyemem mesela hindiyi denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 asetyl l-carnitine arayan arkadaş, biraz googlelayınca çıkıyo http://www.gnc.com.tr/icerikler/acetyl-l-carnitine/109.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 @jaeg, tili,killer, kanuni... maglum okul bitiyor 1 - 2 aya kadar türkiyeye dönüyorum. supplement olaylarını nasıl hallediyorsunuz orada? web sitesi vs, nereleri kullanıyorsunuz alışverişlerinizde? şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 protein7 ve proteinbaba dan hallediyodum eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 şimdi almıyorum abi. bunların fiyatları iyiydi ve güvenilir yerler. baktım hala açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bende protein7 den alıyorum hep, optimum alıyodum sürekli baktım ultimate prostar whey mi ne indirim yapmış protein oranı da daha yüksek diğerlerinden, ondan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ben besinmarket ve fitbull'dan alıyorum. Hem ucuz hem bedavası bol hem müşteri hizmetleri iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 peki hiç yurtdışından sipariş etme durumlarına giren oldu mu? merak ediyorum gümrükte ne gibi sorunlarla karşılaşılabilir. 2 ayda 1 stack sipariş etsem falan, olur mu acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yurtdışından getirilebilse getirtmez miyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dün tv'de annem izlerken gördüm . Digiturk'te doctor oz show var. Orada bir eleman diyordu ki bazı protein tozlarında agır metaller var. İçerik olarak aynı gözüküyor ama çin'den ithal edilen hedehödö'lerde 20 kat fazla civa fln. var diyordu. Video'su şu: http://www.doctoroz.com/episode/5-hidden-signs-you-have-gluten-allergy?video_id=3221645560001 http://www.doctoroz.com/videos/smart-guide-buying-and-using-protein-powders . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 dün tv'de annem izlerken gördüm . Digiturk'te doctor oz show var. Orada bir eleman diyordu ki bazı protein tozlarında agır metaller var. İçerik olarak aynı gözüküyor ama çin'den ithal edilen hedehödö'lerde 20 kat fazla civa fln. var diyordu. . Video'su şu: part 1 http://www.doctoroz.com/episode/5-hidden-signs-you-have-gluten-allergy?video_id=3221645560001 part 2 http://www.doctoroz.com/episode/5-hidden-signs-you-have-gluten-allergy?video_id=3221669173001 http://www.doctoroz.com/videos/smart-guide-buying-and-using-protein-powders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Evet aynen. Amazonda muscle tech için baya detaylı yorum yazan bi adam vardı, içinde diğerlerine göre fazla metal olduğuna falan değiniyordu, bi okuyun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar