samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu sivilce olayı wheyden mi creatinden mi ne burada birinde daha olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Su tüketimini yüksek tutmaya gayret et. Bende sivilce yapmamıştı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bendefıstık deli gibi sivilce yapıyo ya bırakamıyom ama :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fıstık olan sensin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 asdfsadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şekerler sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Yapma ya o kadar para verdik, icecez artik, ergen ergen dolasicaz bitene kadar desene. Acaba bitek bu mu yapiyor? Onceki proteinde sivilce sorunum olmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ne kadar içiyon günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben on kullandım, musletech kullandım bişey daha kullanmıştım hatırlamıyorum. hiç birinde sivilce problemim olmadı. benim sivilce problemim hiç olmadı zaten. sivilce ney lan. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bana verirsin rahatsız ederse ben sivilce yapmadan kullanırım onu hakkını veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Benim cildim hassas cips falan yiyince hala sivilce çıkabiliyor, ama on gold hede kullanıyorum şimdiye kadar çikolatada ya da muz-çilekte bi sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Benim sistem de cok hassas. Efendime soyliyim; kuruyemis, tatli, yagli vb. yicekleri tuketirken abartirsam direk sivilce yapiyor. Karaciger biraz nanay galiba. Protein tozu 30 gr. hafta da 3 gun iciyorum. Spordan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi şeyi merak ediyorum. sizin günlük protein ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz. hani şöyle x den şu kadar gram yiyorum şu kadar protein geliyor şeklinde ortalama günlük alımınızı yazar mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 1 kilo et yiyom zaten tavuk mavuk hindi dana karışık ordan bi 220 civarı geliyor yumurtadır peynirdir protein tozudur 100 de ordan geliyo işte gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 1 kilo et ne lan sdfsdfs Ben akşam yemeklerinde 400-500 gr falan yiyorum, gündüz de iş yerinde ne çıktıysa. 650 gr et olsa 130 gr burdan ki gündüz başka bişey yemek çok mümkün değil iş yerinde. Her sabah protein tozu atıyorum 25gr da ordan, etti sana 155 gr toplam. Yeter sanki ya 80kg adamım bired pit olsam yeter. E haftada 3 spor sonrası 25er gr daha alıyorum yine protein tozu. Yımırta mımırta haftasonu kahvaltısında anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oha lan. ben akşam yemeğinde iki parça tavuk kızartıyorum pişmiş hali 150 gr anca oluyor 100 gr peynir de yanında. şişiyorum bunlarla. vay amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Jaegerjaquez said: 1 kilo et yiyom zaten tavuk mavuk hindi dana karışık ordan bi 220 civarı geliyor yumurtadır peynirdir protein tozudur 100 de ordan geliyo işte gg öeh be abi. 300 gramla 200 gram arasında fark hissediyo musun? yani 200 gram alsan da eksilen kaloriyi de karb, yağdan alsan gelişmede veya kas kaybetmemede değişiklik olur mu sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sanssizsansli said: abi şeyi merak ediyorum. sizin günlük protein ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz. hani şöyle x den şu kadar gram yiyorum şu kadar protein geliyor şeklinde ortalama günlük alımınızı yazar mısınız. bi paket tavuk atıyorum. bi de 5-6 yumurta, peynir, süt. az daha yesem daha iyi büyürüm muhtemelen. ama diminishing returns hedefim eskisi gibi ÇOK KAS YAPMAK DEĞİL. BRAD PİTT GİBİ OLSA YETER o yüzden çok abanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Tili de sonunda doğru yolu buldu. Aferim tili. Sırada JJ var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yok lan aslında şöyle. kastan çok güç amacım. ama yağlanmıycak şekilde besleniyorum. kas da geliyo gücün yanında side effect olarak. hatta programımı yazıyım diğer başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 valla abi bence ne kadar protein alırsam yemekten o kadar büyüyüp güçleniyorum ya doğal yoldan olmuyor başka türlü ayı gibi yiyip ayı gibi basıcaksın yoksa ilerleme olmuyor bi yerden sonra hayvansal yağ karb ne varsa alıyorum ya ama junk değil her yediği kendim yapıorum çok az himalaya tuzu kullanıyorum et yaparken azcık tereyağ kullanıyorum yumurtaların 3 te 1 ini sarısıyla yiyorum falan idmanda da her şekilde idman yapmaya çalışıyorum bodyweight, muay thai, powerlifting, body building, koşu falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://24.media.tumblr.com/e18e66c3f84d2454e922f7c75689e9e2/tumblr_n037f349M61t0ihy9o1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 o zaman 400 gram alsan daha da mı çok büyüycen abi. güzel soru sordum yukardaki arnold resmi gibi cevap verdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu işin vücudun ihtiyacı olanı kadar yok mu. yani ne bileyim 200 gr proteine ihtiyac duyar vücut gerisi çop olur gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tiLi said: o zaman 400 gram alsan daha da mı çok büyüycen abi. güzel soru sordum yukardaki arnold resmi gibi cevap verdin :D bence daha çok büyücem :D ciddi diyom ha protein kadar anabolik başka bişi yok tabi vucudun kullandığı protein zamanla artıyo yoldan geçen adama dayasan 400gr proteini ölür heralde fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 düsününce barbarlar kıloyla yıyor etı adamlar 8 metre sdf neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar