Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sıvı amino aldım ultimate'in. sıvı almam bidaha heralde uğraştırıyo çok akıyo ediyo. yutarım hapı akarım. hydroSİcut aldım bide hafif bi ürün. builder supplement markalarınınkinden değil. bitince söylicem deneyimlerimi benim boy ve kilomdakiler yararlanabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ne olmaya calisiyorsunuz ya o kadar sıvı aminoasit falan? ben 4 ay fitness yaptim sadece optimum whey protein takviyesi ile hayvan gibi oldum, sonra biraktim. gerci insandan insana degisiyordur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o zamanlardan ciplak fotom yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hayvanlık kavramı değişiyo insandan insana göre. boy kilo söyle ordan şey ettirek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ilk 4 ayda guzel gelisim olur tabi. yeni baslayan herkes guzel gelisir iyi beslenip calisirsa. Ama cok hayvani seyler olmasi da tabi ki hepimizin bildigi gibi mumkun degil :) Bu arada neden aminoasid aldin Killer? Dietindeki protein miktarini dogru durust ayarlamak amino kullanmaktan cok daha efektif. Vucud protein parcalayip aminolari daha rahat absorbe ediyor. Cidden aminoacid supplementlerine para verilmesi oldukca mantiksiz. Uluslararasi forumlara, boardlara falan bakin kullanan pek kimse yoktur zaten. Her sene yapilan en iyi 50 urun arasinda da aminolari gormek pek mumkun degil. Nedense Turkiye'de pek yaygin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 proteinin daha yavaş sindirilmesi, daha fazla kalori içermesi falan aminoyu tercih ettirdi. nedeni de yaza girerken karbı iyice kısmak. zaten ilk defa alıyorum yani görücem bi işe yarıyo mu kötü mü yapıcak. ama okuduğum/duyduğum kadarıyla definisyon döneminde amino tercih ediliyo ve öneriliyo. önerdiler diye almadım tabi kafama yattı diye aldım dfgd. inş bi kayıp olmuycak. 2 aydır falan sıkı diyetteyim. bu dediğim ürünleri de yaklaşık 1 haftadır kulalnıyorum. 2 kilo vermişim. tabi bu kilo kaybında supplement etkisi ne kadardır bilmiyorum. deneyerek öğreniyoruz bazı şeyleri bakalım dfg. bitince durumu yazıcam buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Killer said: hayvanlık kavramı değişiyo insandan insana göre. boy kilo söyle ordan şey ettirek 1.83 - 74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 of öm attın sandım ordan cevap verdim. yapıştırsana buraya cevabımı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 silmiş bulundum, öm msj kutunda dolu cok hayvanmissin bence bu sporda dur demeyi bilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 "durmak için yüzlerce neden vardır, ama devam etmek için de bir neden" fdkghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Yeni sezon temel stack'im. Simdiden zulalamaya basladim bunlardan 6ay gidecek kadar. Allmax beta-alanine ON Creatine Allmax Caffeine (200mg) ON opti-man ON Fishoil Beta-ala, creatine, caffeine beraber cycle ederim. Onlari off gecerken animal m-stak ve jack3d denerim diye tahmin ediyorum. Protein olarak myofusion'a devam. Memnunum. Beta-alanini erken baslarim 2 hafta sonra creatine yuklerim. bundan onceki 1ayda da kafeini iyice keserim. Bu uclunun iyi etki etmesi gerekiyor. Yorumlari yazicam tek tek stack e ekleyip etkileri gozlemleyip. takipte kaliniz. Bu arada onerileriniz varsa duymak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 para bokmuş hacı sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sigara, alkol, abur cubur yerine parayi buraya aktariyoruz iste. :) Bu arada bir kismini amerikadan arkadasim getirecek. o yuzden gayet hesapli bir sekilde alabildim. Normalde bu kadar yuklenemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://www.facebook.com/groups/proteinmarket/413247965382461/?notif_t=group_activity şöyle bi adam var da, besinmarketten daha pahalı bazı ürünleri. bazıları daha ucuz. çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sahibinden de bir adam var onun urunler iyi. hem fiyatlar duzgun hemde cesitler farkli. ben lipo6 black uc yi ordan aldim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bugun bir bilimsel makalede rastladim, caffeine ile birlikte creatine alinirsa creatine'in androjenik etkilerini bloke edermis demisler. Var mi bilgisi olan? Ben genelde birlikte stack'liyorum. Bosu bosuna kapak mi yapmisiz kendimize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Hiç duymadım link versene. Kafeini ne yollarla alıyosun? Kreatin ucuz bir şey zaten diyip garanti olsun diye almaya devam edebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Makale is bilgisayarimda bookmarkta yarin atarim. Caffeine'i tablet olarak aliyorum, onumuzdeki donemde de oyle almayi planliyordum. Gerci creatine'i atp artisi icin aliyoruz daha ziyade. Ordan gelecek 2gidim androjenik etki icin de canimizi sikmasinlar. :) makalede further investigations are needed falan demis ama bayagi da vurgulamislardi kafein etksini. Bu arada arastirma creatine supplementation uzerine aslinda. Bazi deneklere caffeine de verilmis ondan bunu gozlemisler. Neyse yarin linklemeye calisicam. Evet ama, Creatine ucuz oldugundan aynen devam edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Kafein tablet olarak satılıyor mu Türkiye'de? Veya sen burda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Fat burner icinde 200mg var. Onu sayiyorum. Gunde 2 tablet, 400mg. Sahibinden.com'da Allmax marka var. Ama 40tl. Abd fiyati 4$. Biraz kazik aslinda. 100tablet var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Kafein ve Kreatin hakkindaki linkler : http://jap.physiology.org/content/80/2/452.short http://www.jappl.org/content/92/2/513.abstract http://www.ergo-log.com/creatinecaffeine.html http://www.bodybuilding.com/fun/berardi5.htm Sanirim diyetten tamamen kafeini cikarip sadece on gunlerde idman oncesi kullanilabilir. Zaten piyasadaki nerdeyse tum pre workout iste nox urunlerinde falan creatine ve caffeine var. Farkli bilgi bulan olursa linklesin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Vakit bulunca bakıcam hala aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Şimdi sadece protein alsak yetmiyormu ? Pump ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Isin temeli proteinde. Creatine alabilirsen o da iyi olur. Yeterli bence ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar