Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu amacından saptırdım şimdi rahatça oyun oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 onu dicektim ben de. trollü beslemeyin abi ya, orta yere sşıyolar sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Muhtesem olmus video bi çok görüntüye daha önce rastlamamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oturdum izledim beğendim ancak gene bir konuya sinir oldum hala neden bizde belgesel çekilmiyor eskiye dönük görüntüler bulunmuyor yada temizlenmiyor.Adamlar 50lerde bu işi yapıyorlar biz daha 2000senesinde anca nutukun sesini düzelttik ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 görüntüler dış kaynaklardan sanırsam ondan. rusya bizde bi ton osmanlı görüntüsü var demişti sovyetlerin ardından. türk kaynakları çin yazıtlarından biliyoruz durumu gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: Osmanlı çocuğuyum Ben senin ne çocuğu oldugunu söylerdiim burda ama dur hele daha Atatürk e laf söylüycekmisin onu bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Lol ASLAN PARÇASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: Osmanlı çocuğuyum haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Yemiyo tabi forum ortamında içinizdekini söylemek. Hadi takılın bakalım evirin çevirin kelimeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu arada herkes enteresan kafalarda, video uzun dedim milletin girdiği krizlere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kafadan sakat çok vallahi forumda haklısın. Atatürke laf ettirmiycez diye naber desen hölölölö yapıyolar. Atatürke laf eden yok gençler sakinleşin klavye delikanlıları siziii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oha 25 dakkaymış sonra izlerim belki diyodum da oturdum izledim ara vermeden, çok güzel olmuş özellikle üvey kızıyla denize girmesi filan meheh, ne güzel adammış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Dragonutopia said: Canonical said: Osmanlı çocuğuyum Ben senin ne çocuğu oldugunu söylerdiim burda ama dur hele daha Atatürk e laf söylüycekmisin onu bekliyorum.. Atatürke laf söyleyince ne diceksin merak ettim harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ne diycek özelden küfreder anca ya da kendi yerinde kudurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 uzun geldi basta bana da ama bir solukta bitti. gercekten cok guzel goruntuler var. buna altyazi hazirlayip upload etmek lazim. teknik bilgim olsa yapardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bunu o zamanlar bizimkiler "alın belgesel yapın" diye dayatmış olabilir. çünkü anlatım tamamen bize ait :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 İyiymiş baya. Tabi çok ilgi çekici gelmiyor zaten hepsini bilince. Bir de dat anlatıcı sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Her ne kadar NATO propaganda filmi olsa da oldukça güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sixoms said: uzun geldi basta bana da ama bir solukta bitti. gercekten cok guzel goruntuler var. buna altyazi hazirlayip upload etmek lazim. teknik bilgim olsa yapardim. bunu yapmalı birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Türkçe dublajı var ancak tartışmalı şeyler var falan diyorlardı izlemedim CNN Türk'te yayınlanmış. Herkes orjinali önerdi bi türlü izleyemedim yarısında kaldı. Altyazılı aradım bulamadım benim de aklımdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 SpiderS_DangeR said: Sixoms said: uzun geldi basta bana da ama bir solukta bitti. gercekten cok guzel goruntuler var. buna altyazi hazirlayip upload etmek lazim. teknik bilgim olsa yapardim. bunu yapmalı birisi youtube'ta subtitle şeysi var. hani tekrar upload edilirken eklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 subtitleı embed etmekte sorun yok da çevirmesi sorun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar