Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Verildiyse onceden affola, sabah sabah koptum. http://www.youtube.com/watch?v=eiixkXnReVc
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben tam duyamadım ses baya kötü bu köpekler namaza güdeken bizi s... mi diyo
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Cystein said: ben tam duyamadım ses baya kötü bu köpekler namaza güdeken bizi s... mi diyo . hayır köpeklerden korkuyoruz allah günah yazmasın öldürceniz mi zehirliceniz mi alın burdan diyor, o da hayvan hakları derneği çok bastırıyor ama rahat olun kısırlaştırdık biz diyor. amca da durur mu? yavrum köpekler bizi s. demiyorum ben sana diyor. çok çok iyi
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ardina pesi sira, telefondaki gorevli dagiliyor ve 'amca siz buraya gelin burda konusalim' dedikten sonra amcanin tepkisi yine nukteli, niye geleyim napacaksin bana orda ;)
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sixoms said: ahahaha kahkaha attim
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sabonis said: bu fıkra diil mi orjinali zaten :P evet. oyunculuk fena diil ama.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 telefon şakası mı? o kadar bayık ki tıklayıp 10sn önizleme yapmak bile gelmedi içimden. meh. telefon şakası değilse boynumu büker giderim yalnız.
Öne çıkan mesajlar