Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 trans bu mesajla fişlendin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nomsaR said: cinali boyla çap niye doğru orantılı? ters orantılı olan arkadaşlar vardır şimdi forumda, rencide olmasınlar, çıbık kıraker title'ı almasınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nomsaR said: cinali boyla çap niye doğru orantılı? Biology. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kısacası ayak bileği kalın kızlar daha kilolu olucaklarından vajinaları daha geniş olucaktır ve sizin penisinizin kalınlığı ile kızın bileğinin kalınlığı doğru orantılı arttıkça seksten tatmin de artıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 teşekkürler kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bilimsel açıklamada geldiğine göre dağılabiliriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Sex esnasında; Performans > Beklenti ise, sağlamlaştırır. Diğer şekillerde ise "Congratulations, you've been dumped..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 şırodingerin kedisi muamelesi yaptınız amma büyütmüşsünüz la gözünüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ne sacma anket olmus seks ilişkideki olagan bi durum saglamlastırma yada zora sokma gibi bi durum performansla ilgilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 pipinizin büyüklüğüne bağlı. örneğin benim kate upton veya kelly brooks'la ilişkim olsa, ve bu ilişkinin bozulacağı varsa bile bozulmaz, aksine sağlamlaşır, sapasağlam olur sex sonrasında. ha, türk erkeklerinin %80 inin pipisi küçüktür. ondan terkedilince veya aldatılınca ya kendilerini içkiye verirler, ya kıza çamur atmaya çalışırlar. ya da tv de veya realde dünya güzeli kızlarla, çirkin adamların çıktıklarını görünce, ''ulan ah benim kara talihim, millette ne şans var, ne bahtsız adamım'' diye kulp bulup, avuntu yapmaya çalışırlar. e, yavrucağızım senin pipin küçük napalım ? bknz: hem yakışıklı, hem de pipisi büyük olmak bir başka örnek : gerard pique & shakira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 eksini bastım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 nası bi topik lan bu. ciddi ciddi de tartışıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 pipin küçükse yapabiliceğin en doğru hareket az pipi görmüş veya hiç görmemiş kadınlarla beraber olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Polyanna said: pipinizin büyüklüğüne bağlı. örneğin benim kate upton veya kelly brooks'la ilişkim olsa, ve bu ilişkinin bozulacağı varsa bile bozulmaz, aksine sağlamlaşır, sapasağlam olur sex sonrasında. ha, türk erkeklerinin %80 inin pipisi küçüktür. ondan terkedilince veya aldatılınca ya kendilerini içkiye verirler, ya kıza çamur atmaya çalışırlar. ya da tv de veya realde dünya güzeli kızlarla, çirkin adamların çıktıklarını görünce, ''ulan ah benim kara talihim, millette ne şans var, ne bahtsız adamım'' diye kulp bulup, avuntu yapmaya çalışırlar. e, yavrucağızım senin pipin küçük napalım ? bknz: hem yakışıklı, hem de pipisi büyük olmak bir başka örnek : gerard pique & shakira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 içerde kalınan süreden kimse bahsetmemiş herkes hala küçüktü büyüktü amatörler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 garbage material Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 teach me your best english. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Challenge... Accepted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kız arkadaşlarımın çoğuyla tam manasıyla seks yapamadım, vajinal seks olarak yani. Bu da benim için sorun oldu,belki onlar seksüel kimliklerinin farkında olmadıklarından dolayı bunun bir eksiklik olduğunu farkedemediler.Bilemiyorum,ama bence seks bir ilişkiyi gerçekten sağlamlaştırır.Yokluğu da bir ilişkiyi çökertebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hedehodohop said: Kısacası ayak bileği kalın kızlar daha kilolu olucaklarından vajinaları daha geniş olucaktır ve sizin penisinizin kalınlığı ile kızın bileğinin kalınlığı doğru orantılı arttıkça seksten tatmin de artıcaktır. karşıdaki kız obez değilse dar mı geniş mi olacağını kestiremezsin,tamamen yanlış bir önerme.Vajina genişliğine etki eden bir çok değişken var.Sadece kilo bunun sebebi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 RamsesII said: Kız arkadaşlarımın çoğuyla tam manasıyla seks yapamadım, vajinal seks olarak yani. Bu da benim için sorun oldu bu belli oluyo zaten abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Kız arkadaşlarımla dedim,tüm kadınlarla demedim polyushka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 hayatımda gördüğüm en saçma anket diye başka anket seçmiştim. ama şuanda anladımki yanılmışım.. ki ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 insan sevdiğine öyle yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar