Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex anketi

paspatur

Öne çıkan mesajlar

pipinizin büyüklüğüne bağlı. örneğin benim kate upton veya kelly brooks'la ilişkim olsa, ve bu ilişkinin bozulacağı varsa bile bozulmaz, aksine sağlamlaşır, sapasağlam olur sex sonrasında. ha, türk erkeklerinin %80 inin pipisi küçüktür. ondan terkedilince veya aldatılınca ya kendilerini içkiye verirler, ya kıza çamur atmaya çalışırlar. ya da tv de veya realde dünya güzeli kızlarla, çirkin adamların çıktıklarını görünce, ''ulan ah benim kara talihim, millette ne şans var, ne bahtsız adamım'' diye kulp bulup, avuntu yapmaya çalışırlar. e, yavrucağızım senin pipin küçük napalım ?

bknz: hem yakışıklı, hem de pipisi büyük olmak

bir başka örnek : gerard pique & shakira
Sosyal ağlarda paylaş

Polyanna said:

pipinizin büyüklüğüne bağlı. örneğin benim kate upton veya kelly brooks'la ilişkim olsa, ve bu ilişkinin bozulacağı varsa bile bozulmaz, aksine sağlamlaşır, sapasağlam olur sex sonrasında. ha, türk erkeklerinin %80 inin pipisi küçüktür. ondan terkedilince veya aldatılınca ya kendilerini içkiye verirler, ya kıza çamur atmaya çalışırlar. ya da tv de veya realde dünya güzeli kızlarla, çirkin adamların çıktıklarını görünce, ''ulan ah benim kara talihim, millette ne şans var, ne bahtsız adamım'' diye kulp bulup, avuntu yapmaya çalışırlar. e, yavrucağızım senin pipin küçük napalım ?

bknz: hem yakışıklı, hem de pipisi büyük olmak

bir başka örnek : gerard pique & shakira
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşlarımın çoğuyla tam manasıyla seks yapamadım, vajinal seks olarak yani.
Bu da benim için sorun oldu,belki onlar seksüel kimliklerinin farkında olmadıklarından dolayı bunun bir eksiklik olduğunu farkedemediler.Bilemiyorum,ama bence seks bir ilişkiyi gerçekten sağlamlaştırır.Yokluğu da bir ilişkiyi çökertebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Kısacası ayak bileği kalın kızlar daha kilolu olucaklarından vajinaları daha geniş olucaktır ve sizin penisinizin kalınlığı ile kızın bileğinin kalınlığı doğru orantılı arttıkça seksten tatmin de artıcaktır.

karşıdaki kız obez değilse dar mı geniş mi olacağını kestiremezsin,tamamen yanlış bir önerme.Vajina genişliğine etki eden bir çok değişken var.Sadece kilo bunun sebebi değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...